L'Oréal Color Riche - high street luxus

11:03 de.
Engem már a Color Riche L'extraordinaire folyékony rúzsokkal/szájfényekkel levett a L'Oréal a lábamról (pedig de fogadkoztam, hogy engem ugyan nem), drogériás márkához képest - mondjuk azokhoz képest kicsit drágább is - egy hihetetlenül magas minőségű és luxus érzetű termékről van szó, mind belsőleg, mind külsőleg. De nem állt meg itt a márka, pár hete színre lépett a termékcsalád két új tagja: a Color Riche La Rouge és a Color Riche Moist Matte.




A La Rouge a régi Color Riche rúzsok újragondolt verziója, kicsit megváltoztatott formulával és szebb, elegánsabb külsővel. A L'extraordinaire-hez hasonlóan olajakat tartalmaz, ezáltal hidratálja és simítja ki az ajkakat, ezenfelül pedig csodás, élénk színekben pompázik, magas a pigmentációja és új, könnyebb felkenést biztosító alakja is van. Egyelőre ha jól láttam 10 árnyalat létezik belőle (nem vagyok benne biztos, mert csak az ázsiai piacon elérhetőek és változhatnak a számok országonként is) és mindegyik nagyon szépnek tűnik.



A Moist Matte még a La Rouge-nál is jobban felkeltette az érdeklődésemet, hiszen egy hidratáló hatású, de matt finisű termékről van szó, ami valljuk be még elég ritka. A színek egyszerűen mesések, tudom, hogy a képek fotóboltolva vannak, de wow. A hidratáló mivoltát egyébként egyébként a jojobaolajnak köszönheti, ennek is új a kialakítása és szintén nagyon magas a pigmentációja, egy rétegben mindegyik árnyalat tökéletesen fed. Szintén 10 árnyalatot sikerült találnom belőle is, egyik szebb, mint a másik. Az ázsiai kampányoknak az arca pedig Fan Bingbing kínai színésznő, aki ugyan rommá van retusálva a képeken, de remélem marad Európának is, mert nagyon szép. A rúzsok ára kb 10-12 dollár, ami a drogériás márkákhoz képest kicsit magas, de hogy őszinte legyek ezek olyan terméknek tűnnek, amikért megéri ennyit kiadni. Itthoni megjelenésről még nem tudok, de már megkérdeztem a L'oréal-t, remélem hamarosan kiderül. 



Nektek hogy tetszenek az az új Color Riche rúzsok?

3 megjegyzés:

  1. úgyis 1 év múlva fognak ideérni, és azok a használhatatlan árnyalatok amik megmaradtak a német polcokról.inkább nem lovalom bele magam...teljesen felesleges.

    VálaszTörlés
  2. Aztii, a mattok de szépek! Ők most nagyon felkeltették a figyelmem! :O

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.