TESZT | Max Factor Colour Elixir Gloss - Glowing Peach

Sok más blogger mellett nekem is lehetőségem nyílt arra, hogy kipróbálhassam a Max Facor új szájfényét, a Colour Elixir Gloss-t és legnagyobb szerencsémre nem az Enchanting Coral árnyalatot kaptam/kértem (mint mindenki más :D), hanem a Glowing Peach-et, szóval nálam más színt láthattok legalább.

Gyorsan pár szó a termékről a Max Factor szerint: ápoló összetevők és ragyogást fokozó részecskék, speciális kialakítású applikátor, magas pigmentáció és ragyogó színek jellemzik a Colour Elixír szájfényt, amelyek hidratálnak akár egy balzsam. 8 színpompás árnyalat.




A csomagolás igazából teljesen rendben van, szép, ízléses, egyáltalán nem gagyi és olcsó hatású, sőt épp ellenkezőleg, akár simán elhinném róla azt, hogy valami high-end márka darabja. Átlátszó tubus arany Max Factor felirattal és arany kupakkal, ami nagyon jól záródik. De... Nincsen rajta záró fólia, csak buta matricák, amiket egyrészt könnyű felnyitni, másrészt nem lehet tőlük rendesen megszabadulni, harmadrészt meg két kézbevétel után eltűnik róluk minden felirat. Ki kéne már ezt javítani...



Mint mindig, most is kezdeném a negatívumokkal, hogy utána ajnározhassam egy kicsit a Colour Elixir Gloss-t :). Az applikátor borzalmas, nincsen rá jobb szó, az és kész. Kicsi, alig vesz fel anyagot, mártogatni kell vagy háromszor mire kifestem a számat. Nem szeret. Pedig speciális kialakítású meg minden kutyafüle a gyártó szerint, de mégsem. Ennyi a rossz, most jöhet a jó.



Isteni a formula, egyszerűen imádom az ilyen szájfényeket. Egyáltalán nem ragad, nagyon kellemes viselet és tényleg szuper a hidratáló hatása is, egész nap csak ez volt rajtam, egyszer kentem újra és nem hiányzott semmi más mellé, sem alá, szóval tényleg olyan, mint egy balzsam. A fénye nagyon szép, nem túl erős és feltűnő, inkább 'vizes' hatású, nagyon szépen mutat felkenve. A benne található ápoló olajoknak köszönhetően pedig gyönyörűen kisimítja az ajkakat, erről rögtön a L'oréal Color Riche L'extraordinaire jutott eszembe.



Az árnyalatom ugyan pigmentáció terén nem a legerősebb, de ez egy nagyon természetes nude szín, így nem is szükséges, hogy erőteljes legyen. A Glowing Peach szinte majdnem áttetsző, egy nagyon enyhe ragyogása és pasztell barack színe. Az illata sütiszerű, nagyon fini, de felkenés után nem érezni. A formula elég tartós is, csak evés után kellett megigazítani egy kicsit.



Az applikátor nagy fekete pont, de ettől függetlenül nagyszerű darab a Colour Elixir szájfény, mind külsőleg, mind belsőleg szinte már high-end hatású termék. A Glowing Peach pedig egy tökéletes hétköznapi árnyalat, ami jól mutat egy finom nude sminkkel és egy füstössel szemmel is. Sokan kifogásolják az árát, de szerintem a 2999 Ft nem vészes egy ilyen jó formulájú szájfényért. 

Max Factor Coour Elixir Gloss - Glowing Peach
Elérhetőség: drogériák
Ár: 2999 Ft



7 megjegyzés:

  1. Nagyon szép színe van. :)

    VálaszTörlés
  2. Szia Lolly!

    Jó a poszt,de én most telejsen más ügyben kérnék Tőled tanácsot!

    Tudnál ajánlani nekem egy megfizethető és itthon, Magyarországon kapható zselés tust?
    Ami az Essence-nek volt kb 2 éve, a legjobb volt a Földön. Vizálló, erős pigmentáltságú, lágy, könnyen használható, Természetesen kivonták a forgalomból, azóta sehol sincs. Valami hasonlót szeretnék!

    Nézegettem ma a Manhattanét, de 2 ezer Ft-ért alig van benne..és nem tudom milyen a minősége (nem vizálló) tudsz róla valamit? Illetve még a Maybellinenél láttam az is 2500ft.

    Más?

    nagyon köszönöm!
    Puszil: Bianka

    VálaszTörlés
  3. Szia Bianka :)
    Sajnos a Manhattan tust nem ismerem, de a Maybelline-röl csupa jót hallottam :). Rajta kívül még az Avon elérhető árú más nem is ugrott be így hirtelen, csak a drága darabok.

    VálaszTörlés
  4. Áhá, szóval ő a kicsike :) Nagyon szép színe van, kár, hogy ezek engem sápítanak. De rajtad olyan jól néz ki *.*

    VálaszTörlés
  5. nekem két Manhattan zselés tusom is van: a barna kicsit tömörebb állagú, már-már krém, a fekete inkább zselés. Mindkettőt nagyon szeretem és régóta használom őket. Szépen lehet velük sminkelni :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.