TESZT | Nivea Zuhanyzás Közbeni Testápoló Tej Kakaóvajjal

Eddig tudtam ellenállni a zuhanyzás közbeni testápoló mániának... Még pár éve volt egy nem túl pozitív kalandom az Olay akkor bevezetésre került ilyen jellegű termékével, de az nem igazán vált be és utána simán keresztúlnéztem minden ezzel kapcsolatos íráson és újdonságon. Aztán pénteken totálisan hirtelen ötlettől vezérelve, meg mert akciós volt megvettem a Nivea egyik zuhanyzós testápolóját.




Nem igazán tudom, hogy végül miért került bele igazán a bevásárló kosaramba, biztos valami isteni sugallat volt, hogy akkor most ez a kakaóvajas verzió nekem nagyon is jó lesz, mert már most kánikula van és a 40 fokos éjszakákon pont nem akarok még egy testápoló réteget magamra kenni, viszont kell a hidratálás. Szóval jó nagy elvárásaim voltak a terméket illetően, még a negatív korábbi tapasztalatok ellenére is. 

A csomagolásról nem tudok túl sok mindent mondani, egyszerű, fehér műanyag flakon, könnyű belőle kinyomni a testápolót, jól záródik és minden szükséges információ megtalálható rajta. Nem is kell több a zuhanyzóba.

Legyünk először túl gyorsan a nem túl jó dolgokon. A legnagyobb gond vele, hogy egy használathoz viszonylag sokat ki kell nyomni, így nem hiszem, hogy a 250 ml-es flakon túl sokáig fog tartani, ahhoz viszont hogy két hetente újat vegyek kicsit sok a közel 1500 forintos ár. Igazából ennyi a probléma, ha jobban belegondolok, ettől eltekintve csupa pozitív benyomásom van róla.



Kellemesen csalódtam a hidratáló hatásában, a zuhany alól kiszállva törölközés után egyáltalán nem volt olyan érzésem, hogy na akkor most öntsetek nyakon egy vödör testápolóval, mert agybajt kapok. Kicsit érdekes, leginkább olajos érzete volt a bőrömnek, de nem tapadt vagy ragadt szerencsére és rövid időn belül meg is szűnt. Az illata kicsit olyan semmilyen, niveás, nem igazán marad meg, de nem is baj.

A használata egyébként nagyon egyszerű, a tusfürdő lemosása után kell felvinni az egész testre a vízsugár alól kiállva, majd le is lehet öblíteni. A textúrája elég folyós, ez megkönnyíti ugyan a felvitelt, de pont emiatt többet kell használni belőle, mint ahogy azt már említettem. Ettől függetlenül nem bántam meg, hogy elhoztam, tényleg jó ötlet a kánikulában a használata.



Nivea Zuhanyzás Közbeni Testápoló Tej Kakaóvajjal
Elérhetőség: drogériák, hipermarketek
Ár: kb 1500 Ft
Mennyiség: 250 ml

10 megjegyzés:

  1. Nagy kedvencem ez a testápoló, szerintem egyébként mennyei az illata :D

    VálaszTörlés
  2. Szerintem jó cuccok ezek, a tavalyi nyarat is ezzel húztam ki, pedig elég vízhiányos a bőröm de meglepő módon elég :) meg olyan szitukban is hasznos mikor gyorsan kell elkészülni vagy mondjuk edzésre mész ahol mást csak leizzadnál :)

    VálaszTörlés
  3. szia Lolly!
    Érdekel téged Loréal Lumi Magique SPF18 C2 rose porcealin színben vagy Rimmel London Stay Matte 200 Soft beige alapozó?
    Bár azt láttam h stay matted van,de hátha. Vagy a hugodat esetleg? Olcsón és a Loréal kétszer használt, a Rimmel pedig csak kipróbált.
    Bocsánat a hirdetésért, köszönöm a választ!

    VálaszTörlés
  4. Nekem a kék van meg, az elején voltak vele rossz tapasztalataim, de most adtam neki mégegy esélyt, és eddig működik! A nyarat ezzel tervezem kihúzni, aztán meglátjuk állandó lakó lesz e! :)

    VálaszTörlés
  5. @Névtelen: semmi gond :) sajnos, most nem keresek új alapozót, már megtaláltam a tökéletest :)

    VálaszTörlés
  6. @Gabriella: nekem van egy olyan érzésem, hogy őszre/télre nem elég egy ilyen :(

    VálaszTörlés
  7. Én is használom most ezt a testápolót. Igazság szerint én pont azt vettem észre, hogy mivel elég folyós, így ugyanakkora mennyiséget sokkal jobban el tudok kenni, így nálam nem fogy gyorsabban, mint a sima mezei testápoló. Bár nekem ilyenkor nincs durván száraz bőröm, így elég vékonyan kenni.
    E mellett a Garnier zuhanyzás közbeni testápolóját is használom, tervezek írni róluk egy összehasonlító posztot. Kb. egy héten belül fent lesz, ha van kedved nézz be hozzám. :)

    VálaszTörlés
  8. Na, akkor most meggyőztél, hogy nekem is ki kell próbálnom, pedig eddig nem éreztem rá késztetést, de a kánikulában valóban jól fog ez jönni, feltéve, hogy tetszik majd az illata. :-)

    VálaszTörlés
  9. Hát az illata olyan semmilyen, de van többféle belőle :) lehet hogy valamelyik megtetszik. Ha meg nem akkor van a Garniernek meg a Baleanak is ilyen testápolója, szerintem nem lehetnek rosszabbak :)

    VálaszTörlés
  10. Ó, akkor remélem, a Balea előáll majd valami jó kis nyári limitált illattal :-)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.