OPI újdonságok

Már egy ideje köztudott, hogy az OPI idén nem egy, hanem rögtön két márkaóriással, a Mustang-gal és a Coca Cola-val is közös kollekciót készít. Eddig nem lehetett tudni szinte semmit az árnyalatokról, ám pár napja végre felkerültek az első hivatalos képek a színekről is. A Mustang kollaborációban természetesen van egy tűzpiros, de igazából a többi érdekesebb szerintem, főleg az arany és a fehér tűnik szépnek, de a többi sem rossz. A nemzetközi megjelenési idő július lesz, de sajnos arról még nincsen információm, hogy itthon elérhetőek lesznek-e a lakkok. Jó lenne, ja ide is eljutnának, mert bevallom töredelmesen, hogy nekem a Mustang a kedvenc autóm már elég régóta és jó lenne egy ilyen lakkot a magaménak tudni :).



Race Red, 50 Years Of Style, Queen Of The Road, The Sky's My Limit, Girls Love Ponies & Angel With A Leadfoot


A Coca Cola kollekcióből sem hiányozhat persze a piros árnyalat, hiszen a márka jellegzetes színe. És persze itt sem ez a legizgalmasabb, a többi sokkal mutatósabb és érdekesebb lett. Különösen a Coke Light által inspirált ezüst, a Vanilla Coke tiszteletére készült halványsárga és a Cherry Coke-ról elnevezett lila Get Cherried Away lettek a legszebbek. A lakkok júniustól lesznek kaphatóak.


Sorry I'm Frizzy Today, Today I Accomplished Zero & You're So Vain-illa

Green On The Runway, Turn On The Haute Light & Orange You Stylish

A Grape Affair, Coca Cola Red & Get Cherried Away


Pluszként pedig, íme a Nordic elnevezésű őszi OPI kollekció! Sajnos hivatalos képek még nincsenek, de egy sajtótájékoztató már volt róla. (A képek forrása: puritybeauty.se) Nektek hogy tetszenek?


How Grate Is Your Dane?, Going My Way Or Norway?, Ice-bergers&Fries, OPI With A Nice Finnish, Can't Afjörd Not To & Thank Glogg It's Friday

My Dogsled Is a Hybrid, My Voice Is A Little Norse, Do You Have This Color In Stock-holm?, Viking In A Vinter Vonderland, Skating On Thin Ice-land & Suzi Has A Swede Tooth


7 megjegyzés:

  1. A Mustang-kollekció pinkje érdekel a legjobban, illetve az utolsó OPI-kollekciónál kicsit déjavu-érzésem van az utolsó kép első színénél, mintha egy kissé a Can't find my Czechbook lenne újratöltve, némi türkiz-beütéssel.
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  2. uccsó kollekció itt már fent van: http://krex.se/2014/04/opi-nordic-collection-swatches/

    nekem a mustángos nagyon tetszik :) az must have

    VálaszTörlés
  3. úúúúú köszi a linket :)

    VálaszTörlés
  4. Úúúúú, én a With A Nice Finnish-re csorgatom a nyálam :). Amúgy a Cocásból meg, amit lecsekkolnék, az a vaníliás meg a zerós sötét.

    VálaszTörlés
  5. My Dogsled Is a Hybrid és cocac Cola *_* Azt hiszem szerelmes vagyok.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.