The Body Shop Sorbet termékcsalád

Huhh, a TBS csak úgy ontja magából az újdonságokat! Nemrég írtam az új primerről és a teafaolajos bb krémről, de akkor még nem tudtam, hogy velük körülbelül egy időben egy új arckrém és egy új testápolási vonal is meg fog jelenni. A Vitamin E Aqua Boost Sorbet egy 24 órás hidratáló, aminek hihetetlenül könnyű textúrája pillanatokon belül felszívódik és felfrissíti a bőrt. A Body Sorbet testápolók hasonlóképpen működnek, nagyon könnyed a textúrájuk, villámgyorsan beszívódnak, frissítenek és hidratálnak is. Ebből öt verzió lesz elérhető: moringa, mangó, pink grapefruit, satsuma és eper. Az extra frissítő hatás érdekében a forró nyári napokon pedig be is lehet őket a hűtőbe pakolni. Csak aztán meg ne együk őket :). (A várható megjelenés május, az áruk 3590 Ft lesz.)




5 megjegyzés:

  1. Ó, én nagyon várom a megjelenésüket :-)

    VálaszTörlés
  2. Grapefruit sorbet nagyon érdekelne :)

    VálaszTörlés
  3. Ez nagyon tetszik így elsőre nekem :)

    VálaszTörlés
  4. Én nekem nagyon tetszik ez a vonal! Kb 3 hete már be is szereztem a grapefruitos változatot. *-* Az illata isteni, a textúrája elsőre meglepő volt, de nyáron tényleg fel fog frissíteni, hűtő nélkül is. :D

    VálaszTörlés
  5. A Satsuma illatot nagyon imádom a TBS-tól, sztem erre is vetek majd egy pillantást. A grapefruitos sem rossz... üvegből / tusuból szagolva. Sajnos a bőrömmel nem nagyon passzol a kémiája, borzalmas mellékszaga van (mint vmi 4napos izzadtság, pedig tényleg használok deót, tisztálkodom is rendesen :D... és más illatanyaggal ilyen nem fordult elő... a másik a Ferragamo Incanto Shine-ja volt, ami hasonló, de annak meg hyposzaga volt rajtam), szóval ezt sztem passzolni fogom. Pedig üvegből finom kesernyés-savanykás illata van, és biztos remekül hűsítene nyáron.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.