Tus innováció - Benefit They're Real Push-Up Liner

Különösebben nem rajongok a tusokért, ezt már említettem párszor, mert még mindig meg vagyok róla győződve, hogy nem nekem valóak, valahogy nem igazán állnak jól, bár ettől függetlenül, ha nagyon ritkán is (bár be kell valljam, hogy egyre gyakrabban), de elő szoktam venni őket. Szigorúan folyékonyat, mert szerintem azzal lehet igazán szép, precíz vonalakat húzni. Tudom, hogy szinte mindenki a zselés/krémes verziók mellett teszi le általában a voksát, de én nem tudtam őket megkedvelni, főleg amiatt, hogy a textúra plusz az ecset nem tud annyira tökéletes lenni, mint egy folyékony.





De úgy tűnik a Benefit-nek sikerült ötvöznie a kettőt: a folyékony tus precizitását a zselés tus tartósságával és intenzitásával. A They're Real Push-Up Liner egy toll kialakítású darab, amelynek innovatív feje speciális anyagból készült és ez adagolja ki magából a krémes-zselés anyagot. Bármilyen vastagságú vonalat tökéletesen precízen meg lehet vele rajzolni. Ígéretes! A megjelenés június vége, az ára 25 euró lesz. Én befizetnék egyre. Nektek hogy tetszik?


6 megjegyzés:

  1. ja :) valamit nagyon tud a benefit :) csak kár, hogy macerás beszerezni...

    VálaszTörlés
  2. húúúú.... *.* nagyon ígéretes:)

    VálaszTörlés
  3. Ez szimpatikusnak tűnik, bár lehet, én nem tudnék vele elég vékony vonalat húzni. Amúgy én is folyékony tus párti vagyok, bár a precizitása miatt egy ideig azt, hittem, a tégelyes az igazi. Aztán rájöttem, hogy ha megtalálom azt a folyékonyat, aminek a fejét a legkönnyebben tudom irányítani, sokkal szebb lesz az eredmény... szebb a fénye, intenzitása.

    VálaszTörlés
  4. Én most elbizonytalanodtam... ezt vajon bal kezesek is tudják használni? Csak mert olyan fura a tus hegy kialakítása... :S

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szívesen kipróbálnám!!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.