A hét kedvence - Vanita szappanok

9:24 du.
Amikor először megláttam a Vanita különleges kis kristályszappanjait rögtön tudtam, hogy ilyen bizony nekem is kell, még akkor is ha teljes mértékben tusfürdőpárti vagyok. Voltam. Mert ezeket a szappanokat nem lehet nem szeretni és rögtön elhasználni :). A két általam próbált darab a rózsakvarcos-rózsafaolajos és a natúr sheavajas.





A rózsakvarcos szappan értelemszerűen erőteljesen rózsaillatú, isteni finom, mondjuk én nagyon-nagyon szeretem a rózsát minden formában és mennyiségben, szóval enyhén elfogult vagyok. A leírás alapján bőrnyugtató, bőrfertőtlenítő hatású, különösen jó az érett bőrre, a kristály pedig a szerelem és a szív köve, én mindig azt hallottam, hogy (nem nevetni), de bevonzza a szeretetet az életünkbe és segít eligazodni az érzelmek útvesztőjében. Tudom ez sokatoknak humbug, de én szeretem az ilyen dolgokat, számomra ez egy nagyon érdekes és aranyos plusz. A szappan ezeken kívül olíva és kókuszolajat is tartalmaz, amelyek ápoló és hidratáló hatásúak. A használata után nem húzódott egyszer sem a bőröm, kellemesen habzik és nagyon krémes. 



Vanita rózsakvarc tartalmú szappan rózsafaolajjal
Elérhetőség: Vanita webshop (KATT), Douglas, Marionnaud
Ár: 1490 Ft
Mennyiség: 90 g


A sima shevajas szappan pedig még a rózsásnál is jobb, egyszerűen nem tudok konkrétan betelni vele, annyira meglepően krémes és annyira finom a habja, öröm használni. Az illata teljesen semleges, nem túl izgalmas, de az ápoló hatás kárpótol érte, száraz és ekcémás bőrre tökéletes. Őt mindenképpen javaslom kipróbálásra, nagyon jó termék, hiszen képes volt még az én tusfürdőmániás fejemet is elcsavarni :). Ti hogy álltok a szappanokkal? Próbáltátok már a Vanita termékeit?



Vanita natúr shea krémszappan
Elérhetőség: Vanita webshop (KATT), Douglas, Marionnaud
Ár: 990 Ft
Mennyiség: 90 g

3 megjegyzés:

  1. Én nagyon kedvelem a Vanita szappanokat, eddig egy levendulásat használtam el, és teljesen meg voltam vele elégedve, pedig én is tusfürdő párti vagyok. Van még egy argán olajas, azt most a Párom használja és ő is szereti: )

    VálaszTörlés
  2. Körülbelül fél éve tértem át a tusfürdőkről (előtte függő voltam, mindig volt vagy öt flakon itthon, különböző illatokban) a natúrszappanokra és teljességgel beléjük bolondultam! A Yamuna márkát nagyon szeretem, mellette kísérletezgetek más brandekkel is - most nagyon felkeltetted az érdeklődésemet a Vanita iránt, meg is lesem a webshopjukat :)

    VálaszTörlés
  3. Érdemes meglesni a kínàlatot, szerintem nagyon jó termékeik vannak :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.