Rita Ora x Rimmel limitált kollekció

Hát, izé... Ez nagyon nem bejövős... Mondjuk én annyira nem is vártam izgatottan ezt a kollaborációt (inkább MAC x Osbourne lányok... vagyis hölgyek, mert Sharon nemigen lány már :D), mert totálisan kimaradtam ebből a Rita Ora jelenségből (ki ez, mi ez, mit csinál...), bár azt elismerem, hogy egészen jó a stílusa a csajszinak. Csak éppen ez nem nagyon jön át, ha ránézek erre a kollekcióra. Szép meg színes, csak semmi egyediség nincsen benne, egyáltalán nem izgalmas és különleges. Egyébként összesen 17 darab új, limitált termék kerül majd ki a polcokra március közepén, ebből 12 körömlakk lesz (az úgyis mindig jól fogy alapon, meg olcsó is), a többi pedig rúzsceruza (ezek között van egy szép baby pink). Nektek mi a véleményetek? 

Do Not Disturb


Blindfold Me Blue

Midnight Rendezvous

Rita Rouge

Don't Be Shy

Raw As Night

Oragasm

Let's Get Nude

Lose Your Lingerie

White Hot Love

Pillow Talk

Breakfast In Bed

Viva Violet

Boom Chic A Boom

Make Me Blush

I Want Candy

All You Need Is Pink

7 megjegyzés:

  1. Nekem tetszik, de sokkal többre számítottam a reklámképek alapján :S :D

    VálaszTörlés
  2. A nem, köszi-kategória nálam is :) Bár ha az a fehér lakk nem lenne folyós meg csíkozna, hanem megadná a sűrű, krémes, összefüggő fehér lakk finist, akkor beruháznék rá.
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  3. az vicces, hogy én pontosan ugyanerre gondoltam??? XD

    VálaszTörlés
  4. Rita Ora ennél vagányabb.. szerintem!

    VálaszTörlés
  5. Nem látom benne Rita Ora stílusát. Szépek, de kicsit többre számítottam.

    VálaszTörlés
  6. Van benne pár érdekes szín, de ez az egész egyben olyan, mint egy random márka állandó kínálata. Semmi koncepció, vezérfonal... rúzscerkákat megnézném, de nem hinném, hogy vennem kéne még, mert tényleg elég sok van már. De a Viva Violet és a Make Me Blush birizgálja a fantáziámat a képek alapján, ha teljesen őszinte akarok lenni magammal :D.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.