The Body Shop mini haul és gyorstesztek

Pár hete bemerészkedtem az egyik TBS üzletbe a városban - nekem nem nagyon lenne szabad, mert hosszas gondolkodás után rá kellett jönnöm, hogy akárhányszor bemegyek nem tudok üres kézzel kijönni... gyalázat - és sajnos 20%-os kedvezmény volt mindenre, így sikerült pár új termékkel gazdagítanom az egyébként sem túl kicsi gyűjteményemet. Ezúttal egy kamillás sminklemosó olaj, egy e-vitaminos ajakápoló és kis szivacs került hozzám, ez utóbbit szépen el is felejtettem lefotózni.




A sminklemosó olajokkal azóta kacérkodok, amióta ajándékba kaptam egy kicsi kiszerelésű MAC-et és az nagyon megtetszett, de nem voltam biztos benne, hogy a mindennapos használatát meg tudnám szokni/szeretni. És kicsit igazam is lett, ugyanis én meg tudnám ugyan szokni, de a bőröm annyira nem igazán szereti sajnos. Hiába nagyon puha a használata után, hiába hoz le mindent amit le kell, valahogy mégsem olyan, mint a jól megszokott habzó arctisztítóim. Persze el fogom használni, mert jó kis termék ez, úgy működik, ahogy kell, de nem veszem újra, maradok az eddig bevált lemosóimnál.



Az E-Vitamin ajakápolót a Honeymania balzsam helyett vettem, mert szerettem volna valami újat kipróbálni, de voltam olyan bamba, hogy nem vettem észre, hogy van benne fényvédő, így csak nappalra tudom használni, meg később kis is derült, hogy éjszakára nem is lenne elég (mármint az ápoló hatása, nem a fényvédő :D). Egyébként nem rossz darab, nincsen íze, nincsen illata, hidratál, de nem lesz zsíros, fényes az ajkam tőle, így nagyon könnyű utána rúzsozni, jó alapot biztosít minden textúrának és finisnek. Nem rossz darab, nekem tökéletes nappalra, érdemes egy próbát tenni vele.



Szeretek szivacsot használni pluszként arctisztításkor, de néha nehezebb igazán jót találni, mint gondolnánk. A konjac szivacsok nem rosszak, de túl drágák ahhoz képest, hogy semmi extrát nem nyújtanak, soknak pedig egyszerűen túl durva a felülete és nekem meg túl érzékeny a bőröm. De ez a kis fehér darab nagyon-nagyon tetszik, minden nap használom és finom, puha, jólesik az arcomnak a kis dörzsi vele. Csak ajánlani tudom, igazán jó vétel :).


4 megjegyzés:

  1. Nem értem... miért kell éjszakára magasabb fényvédő az ajakápolódba, mint nappalra??? :OO

    VálaszTörlés
  2. hát azért tudom csak nappalra használni ezt, mert van benne fényvédő, mert éjszakára az minek XD

    VálaszTörlés
  3. ami nem elég az az aápolóhatása XD
    jajj ez tényleg félreérhető basszus, kijavítom XD

    VálaszTörlés
  4. Szivesen megneznem 1 kep erelyeig az osszes kozmetikumodat :D
    Van erre lehetoseg ??? :)
    Udv : Lilla

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.