L'Oréal Super Liner Black Laquer & Blackbuster - teszt & swatchok

6:38 du.
Biztos már említettem jó sokszor a blogon, hogy nem vagyok kifejezetten tuspárti, szerintem iszonyatosan áll az idiótán kicsi szemeimmel akármilyen fajta vonalat próbálok rajzolni (bár a mai annyira nem is lett gáz messziről nézve), de ettől függetlenül néhanapján kedvet kapok hozzá, a na majd ma sikerülni fog és jól fogok kinézni alapon. Személy szerint, ha már tusról van szó, akkor nálam csak a folyékony verzió jöhet szóba, a zseléssel soha nem tudtam igazán megbarátkozni, nekem nem elég precíz és intenzív. Eddig egy Urban Decay darabot használtam, de sajnos megromlott tavaly (nem csodálom, amilyen gyakran vettem elő :D) és azóta is halogattam, hogy vegyek valami újat helyette. 




A halogatást a múlt hétig bírtam, amikor is nagyon eltökélten bebuszoztam a belvárosba, hogy na most akkor tus nélkül haza nem megyek. Addig húzogattam magamra a vonalak, amíg sikerült rögtön két ígéretes darabot is találnom, legnagyobb meglepetésemre, mind a kettőt a L'Oréal pultnál (na mondjuk az sem volt utolsó szempont, hogy a második féláron volt), pedig évek óta semmi sminket nem vettem a márkától. 



A Super Liner Black Laquer volt magasan a legjobb folyékony tus, amit a kezembe vettem aznap a Boots-ban. Egyrészt tökéletes a szivacsos ecsetkéje, nagyon szépen és precízen lehet vele alkotni, akár vékony, akár vastag vonalat szeretnénk rajzolni. Másrészt pedig csodaszép és intenzív fényes fekete színe van (nemhiába hívják Laquer-nek), számomra ez a tökéletes tus-szín. Az meg már csak hab a tortán, hogy gyorsan szárad, nagyon tartós, nem pereg, nem maszatolódik, de mégis könnyű lemosni a nap végén. Nagyszerű darab, bátran ajánlom kipróbálásra. Az ára kb 6 font lehetett, nem is vészes egyáltalán. Öt unikornis jár neki.


Bal oldalon a Black Laquer, jobb oldalon a Blackbuster.


A Super Liner Blackbuster-t sokáig nézegettem, hogy kell-e még egy tus a másik mellé, végül a kíváncsiságom győzött (mikor nem...) és hazahoztam őt is, ha már féláron volt. Ő egy duci, filces darab, amikért általában nem szoktam rajongani, mert szerintem a legtöbb hajlamos kifolyni a legmikroszkopikusabb redőcskékbe és pórusokba is, ez azonban nem csinált ilyet szerencsére. A vastagabb hegye ellenére szép, vékony vonalat is lehet vele húzni, azonban annyira nem precíz és nem siklik olyan könnyen a bőrön, mint a folyékony társa, kell egy kicsit javítgatni, hogy a végeredmény tökéletes legyen. De ettől függetlenül nem rossz tus a Blackbuster (szép fekete és tartós ő is), de a Black Laquer sokkal jobban tetszik személy szerint. Az ára szintén kb 6 font egyébként és neki négy unikornis jár. Nektek milyen tusok váltak be a legjobban???





14 megjegyzés:

  1. Nekem az első jobban tetszik, lehet majd én is kipróbálom :)
    Most épp egy filces Essence-t próbálok elfogyasztani, de alapvetően inkább zselés tusokat szoktam használni.

    VálaszTörlés
  2. Nekem essence zseles van,vizallo.Nalam alap a tus,ugyhogy eleg sokat kiprobaltam mar az elmult 13evben.Ugyanis pontosan azota van szinte minden nap kivetel nelkul tus! :) A filceseket is szeretem,bar regen volt mar olyanom,es azota nem.is merek venni,felek h csalodok.a folyekony valt be leginkabb mindig is.az essence vizalloja pedig meg egy strandolos nap utan sem jott le! :)

    VálaszTörlés
  3. A Blackbuster van meg nekem, az elején még szerettem, de mostanában egyre kevésbé marad meg a szemhéjamon, összeáll cseppekbe a festék és csak jobbra-balra tudom elhúzni, nem terül egyenletesen. Most számomra a NYX The Curve az etalon :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  4. A Laquerrel én is szemezek már egy ideje, de most már muszáj lesz megvennem :D amúgy tehetnél ám egy tusos sminket is, nagyon megnézném hogy hogy áll neked:)

    VálaszTörlés
  5. szarul... egy szóval leírva: szarul XD de majd csinálok.... már szerintem már van kint :)

    VálaszTörlés
  6. Én a zseléseket kedvelem, bár filcest nem is próbáltam, félek, hogy nem tudok vele vékony vonalat húzni. Én minden nap használom, de csak egy igen vékony vonalat húzok, sokan azt hiszik szemceruza. De azt nem szeretem, mert nem olyan precíz, zsíros a bőrőm és nem bírja sokáig. A Laquer az Astor vízállójára emlékeztet, megvan, de nem szeretem, mert mivel valóban olyan, mint a lakk, fényes marad. Nálam a L'Oréal zselése vált be. (-:

    VálaszTörlés
  7. a legtöbben a zselést favorizáljátok látom :)

    VálaszTörlés
  8. Én is épp tust keresek, a Maybelline zselésen gondolkodom, de ezek is elég jónak tűnnek. :)

    VálaszTörlés
  9. annyira szeretném magamévá tenni a vékony hegyűt!!

    VálaszTörlés
  10. nekem a legnagyobb problemam, hogy beszaradnak egy ido utan, 1-2 honap es veguk van (vagy ez normalis?)...mondjuk nem nagyon hasznalom, lehet azert :D

    VálaszTörlés
  11. lehet akár amiatt is. Én ezért szeretem a folyékonyat, az nem szárad be :)

    VálaszTörlés
  12. Amikor bejött a zselés tus őrület, én is vettem egyet, a hozzá való kis ecsetkével, de akármennyit is gyakoroltam, sehogy sem sikerült szép vonalat húznom vele, mindig maszatolás lett a vége. Ha mást sminkelek, akkor érdekes módon megy, de magamon katasztrofális lesz a végeredmény. A folyékonyra szavazok én is, azzal bármit meg lehet rajzolni, ráadásul ecsetet sem kell mosni utána. :) Most Lovely folyékony tust használok, és meglepően jól teljesít, kapcsolatunk nagyon szépen alakul. :)

    VálaszTörlés
  13. tényleg, ez eddig eszembe se jutott, hogy nem kell ecsetet mosni :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.