Bizalmasan a szekrényünkről TAG

7:23 du.
Ezt a nagyon szuper tag-et a Girl's Corner blogon találtam és ugyan én nem vagyok fashion-blog, meg nem szoktam túl sokat foglalkozni itt az öltözködéssel meg ruhákkal, de nőből vagyok és természetesen imádom a divatot és a smink gyűjteményem mellett bizony a gardróbom sem éppen jelentéktelen méretű (még jo, hogy nemsokára költözök, mert már nem férek a cuccaimtól... különösen a cipőktől és a táskáktól). Így egyértelmű volt, hogy kitöltöm ezt a kérdéssort, tegyetek így ti is :).

1. Melyik a legrégebbi darab a gardróbodban?

Ezen nagyon el kellett gondolkoznom, mert egyáltalán nem emlékszek rá, hogy egyes darabokat mikor vettem, maximum arra, hogy jó régen, évekkel ezelőtt. Otthon otthon (értsd Magyarországon) vannak még olyan ruháim amiket középiskolában hordtam, vagyis idestova 10-11 éve, de itt Angliában a legrégebbi szerintem egy New Yorker-es pulcsi, amit leárazva vettem 900 Ft-ért kb 5-6 éve és még mindig kifogástalan állapotban van, pedig gyakran hordom mert nagyon szeretem.




2. Melyik a legújabb darab a szekrényedben?

Vicces történet... Múlthéten csütörtökön munka után átöltözni készültem, vettem fel a cicanacimat és bazz, hát valahogy nem odakerült egy iszonyatosan nagy lyuk a combomra???? Honnan??? Reggel még nem volt ott... Szóval irány új cicanacit venni, mert ez az egy van csak (amit szeretek) és sürgősen pótolni kell. Végül a H&M-ben találtam egy szuper darabot, amit gyorsan meg is vettem :).



3. Melyik a legdrágább darab a kollekciódban?

Lehet táska is? Ha igen, akkor egy csodás ezüst Michael Kors darab, amit féltett kincsként őrzök, imádom, csodálatos, szerelem volt első látásra. Ha táska vagy kiegészítő nem lehet, akkor pedig - ne nevessen senki - de az egyik Victoria's Secret melltartóm, ami drágább volt még a Calvin Klein farmeromnál is... Egyébként amióta hazajöttem Amerikából nem vettem igazán márkás és drága ruhákat (kint iszonyatosan jó áron lehet kapni designer cuccokat is természetesen), de egyébként sem szoktam egy-egy darabért sok pénzt kiadni, nem éri meg a legtöbb esetben.



4. Mi a legolcsóbb/leghordhatóbb cikk a szekrényedben (amit a legtöbbet hordasz)?

Hát ami a legolcsóbb, az nem ugyanaz, amit a legtöbbet hordok szerintem. A legolcsóbb ruhadarabjaim a sima trikók (mondjuk elég gyakran hordom őket), sok van belőlük, szeretem őket, főleg a hidegben, extra rétegként. Amiket pedig a legtöbbet hordok, azok a farmerjaim.

5. Melyik számít a legjobb vételnek?

Melltartók a Primark-ból. Kemény két és fél fontba kerülnek, de olyan dekoltázst csinálnak és olyan kényelmesek, hogy lazán kenterbe verik a tizenezres darabokat is. Ha havonta kéne újat venni belőlük, akkor is megérné. De szerencsére nem kell, mert jó minőségűek.

6. Melyik darab számít a legnagyobb pénzkidobásnak?

Cipők, cipők, cipők. Rengeteg csodálatosabbnál csodálatosabb magassarkúm van, amiket egyszerűen nem hordok ezért vagy azért. Tökéletesen feleslegesen foglalják a helyet, de tudom, hogy ha nem vettem volna meg őket, akkor azóta is sírnék utánuk. Rosszul vagyok összerakva.



7. Melyik a legviccesebb ruhadarabod?

Egy rikító pink pizsama, aminek az alsó része olyan, mint egy polár harisnya és Hello Kitty plüssfejek vannak rajta. Ajándék volt ám, nem nevetni :).



+1 Mutasd meg a jelenlegi három kedvencedet!

H&M sima szürke póló, trükkös neccbetétekkel. Puha, kényelmes, egyszerű egy kis csavarral, imádom az ilyen darabokat.



Primark bolyhos fekete kardigán arany rávarrással. Le volt árazva, jól jártam vele :). Kényelmes, nagyon-nagyon puha és meleg, tökéletes télre.



Marks&Spencer nagyon sötétkék jeggings. A legpuhább anyagú farmer a világon, iszonyatosan kényelmes, sehol nem vég be, sehol nem szorít, ráadásul pont jó a derékmagassága is. Ilyet még veszek más színben is szerintem.

9 megjegyzés:

  1. Tetszik ez a TAG is :)
    A fekete kardigán és a táska nekem is nagyon tetszik:)

    VálaszTörlés
  2. Klassz ez a tag :) Az mk táska brutál, de nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. A cipőkel én is így vagyok, van egy csomó magassarkúm, de soha nem hordom őket. Van olyan ami már évek óta megvan, de még nem volt a lábamon. Viszont elajándékozni sajnálom, mert kit tudja mikor lenne rá éppen szükségem :)

    VálaszTörlés
  4. én is így vagyok ezzel... soha nem lehet tudni :)

    VálaszTörlés
  5. Úgy örülök, hogy te is kitöltötted! :)
    A H&M póló nagyon jól néz ki, szeretem az ilyen "egyszerű, de mégsem" darabokat. :)

    VálaszTörlés
  6. Drága Vandikám! Hallom hazajössz, nagyon örülünk ennek ! Kissé nosztalgiaérzésem lett, a pulcsi az első képen, azt együtt vettük és ki kell javítsalak 3éve, tuttttti nem a legrégibb darabod :DDD én utálom az enyémet mert az jut róla eszembe mindig h "geci, fogkrémes lett már megint" aztán rájövök, hogy nem. plusz annyira vágytam a hologram cipődre, nem hittem el leértékelve most 700ft-ért vettem karácsonykor, pedig ez egy nagyon régi kollekciós darab! mivel a tied kényelmetlen volt rám, gondoltam veszek egy mérettel nagyobbat, amit mint kiderült az első lépésnél lerúgok, még sosem hordtam, felsírtam hogy a legfeleslegesebb vétel alatt láttam a képét :DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem régebbi :D alig várom hogy otthon legyek, bepótolunk mindent :)

      Törlés
  7. tisztára begerjedtem hogy ilyen egyszerűen lehet kommentelni!!! szóval várunk nagyon, szeretlek!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.