Revlon Colorburst Laquer Balm - Demure - teszt & swatch

Még csak pár napja van meg ez a rúzsceruza, de muszáj írnom róla, mert - és akkor most jól lelövöm a poént - annyira nagyon, de nagyon imádom. Érdekes módon az első rúzsceruzás találkozásom szintén egy Revlon darabbal történt és azt egyszerűen nem tudtam megszeretni. sehogy sem vált be, se a szín, se a pigmentáció, se semmi nem tetszett benne. Második nekifutásra már elkezdtem jobban felfigyelni rájuk (köszönhetően a Catrice-nek), végül a napokban az egyik munkatársam megmutatta nekem ezeket az új Colorburst Balm-okat, konkrétan a mattokat és elég jónak tűntek, gondoltam megnézem őket a Boots-ban. 





Aztán a boltban mégsem varázsoltak el annyira, de igazából csak a színek miatt, mert ugyan csodásak és élénkek, de vannak már itthon nagyon hasonló darabjaim, ezért letettem róluk. És akkor megpillantottam a fényes-csillámos verziókat és beleszerettem a Demure árnyalatba. Már a csomagolásba sikerült beleszeretnem, hiszen elképesztően gyönyörű , metálos rózsa-aranyban pompázik (kedvenc). A rúzs maga tekergetős, nem kell szerencsére faragni, a kupak pedig jól záródik.




És akkor az ömlengés. Imádom és még vagy hatszor imádom! Csodás a színe, hiába hogy én inkább a vadabb, élénkebb árnyalatokat részesítem előnyben, de ez a kicsit barackos, kicsit rózsaszínes világos bézs egyszerűen mesés, természetes, fénylik és ragyog, csodásan mutat az ajkakon. A textúra krémes és lágy és nemhiába balm a neve, még csak gondolnom sem kellett az egész napos használat mellett ajakápolóra, hiszen tökéletesen hidratál. Ugyan nyilván emiatt nem éppen tartós és pár óránként újra kell kenni, de ez egyáltalán nem zavaró. Nem is kell ennél több néha. Összesen egyébként 10 színben kapható, darabja 8 font (ebay-en is van ám :)). Csillagos ötös unikornis jár neki, csak ajánlani tudom, aki teheti próbálja ki.




U.I.: elnézést a swatch képen lévő, másik belógó swatchért, ami egy MAC szemöldökceruza és majd neki is lesz a héten tesztje :).

8 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik :) Már fel is került a végtelen hosszúságú listámra :)

    VálaszTörlés
  2. Én ezekből a matt verziót néztem ki, de még nem döntöttem el, hogy melyik szín/színeket fogom megvenni. Már vagy 5-ször elmentem a Boots-ba, de csak nézegettem és döntésképtelen voltam :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép színe van! :) Én lip buttert szeretnék már nagyon régóta. :D

    VálaszTörlés
  4. Ez a szín de szép *-* amúgy Magyarországon lehet Revlont kapni? Évek óta Svédországban élek, ahol most vonták ki a forgalomból, nem is értem... szóval nem tudom hogy megrendeljem-e neten a kedvenceimet, vagy esetleg egy hazalátogatásnál is betudnám szerezni őket?:)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszik, olyan selymesnek tűnik :)

    VálaszTörlés
  6. sajnos magyarországon nincsen revlon már nagyon-nagyon régóta :(

    VálaszTörlés
  7. Hát akkor marad a netes rendelés... :( köszönöm a választ azért! :))

    VálaszTörlés
  8. Hűha, nagyon-nagyon szép!!!! Ezt el tudnám viselni magamon :)
    Bár lehetne Revlon cuccokat Mo-on is vásárolni...

    Mia

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.