NOTD - p2 Sand Style - Pretty

3:47 du.
Teljes mértékben szerelmes lettem ebbe a körömlakkba. Pedig nem igazán vagyok odáig a világosabb színekért, ha lakkokról van szó, inkább a kicsit vadabb, sötétebb, vagy élénkebb árnyalatokat részesítem előnyben és nagyon ritkán akad meg a szemem egy-egy visszafogottabb darabon. De ez a homokfinsű, rózsaszínes-bézses ezüstös csillámos csoda elvarázsolt és csak nézem és bámulom és nagyon-nagyon tetszik (köszönöm Évi :)). A lakk két rétegben tökéletesen fed és gyorsan szárad, könnyű volt vele dolgozni, szépen terült és mindenhová kellő mennyiségű csillám jutott. Szerelem első látásra ez. Ugyan otthon nem lehet p2 termékeket kapni, de szerintem a Catrice újdonságai között van nagyon hasonló szín!




8 megjegyzés:

  1. Nagyon emlékeztet a Rimmel Aurora-jára, csodaszép :)

    VálaszTörlés
  2. Dettó, én is az Aurórát látom benne :) Nagyon kis cuki ez a lakk!
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  3. igen, az Auroranak és egy Misslyn lakknak is tökéletes dupeja :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem ez olyan unikornisos - Vandás színnek tűnt, örülök, hogy tényleg betalált. :)

    VálaszTörlés
  5. nekem is pontosan ugyanez a szin van meg,illetve beszereztem egy aranyszinut is a p2-tol ugyanebbol a homokfinisu lakkcsaladbol, de a tobbi is nagyon szep eloben! ugy emlekszem vannak sotetebb, es elenkebb arnyalatok is! lanyok ha valaki Nemetorszagban jar vagy van, nezzetek korul az ottani dm-ben mert ilyen es ehhez hasonlo kincsekre lehet rabukkanni a p2 allvanyan! Tenyleg nagyon jo ez a koromlakk ,en mar vagy a felet elfogyasztottam! :-)

    VálaszTörlés
  6. Bizony, hogy tartos, nekem 3-4 napig marad fent, es az nalam mar nagyon jonak szamit, a legtobb lakk mar masnap lepattogzik vagy lekopik a kormom vegerol es az ugy mar csunya. Remelem hamarosan lesz megint egy utam Nemetorszagba :-) kulonben nemet blogokon is nezelodtem es ott is dicserik, pedig azert megfigyeltem, hogy a nemet lanyok v nok eleg kritikusak a legtobb blogon a termekekkel kapcsolatban

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.