MAC Viva Glam Rihanna - teszt & swatch

5:12 du.
Kicsit érdekesnek és meglehetősen bosszantónak tartom még mindig azt, hogy itt Angliában két héttel később jelent meg ez a rúzs, mint otthon, meg mint egyébként bárhol máshol... Komolyan fel nem foghatom néha, hogy mi alapján döntik el, hogy milyen termék és mikor kerül be az országokba. Nem lenne egyszerűbb mindig mindent egyszerre kitenni az üzletekbe??? És akkor talán nem kéne hetente vagy kétszer elviselniük engem a MAC-ben dolgozóknak :D. De az a lényeg, hogy végre ide is elért a Viva Glam Rihanna és rögtön le is csaptam rá, noha nem állt szándékomban újabb piros rúzst venni a már meglévő 20 darab mellé, de ez túl különleges ahhoz, hogy csak úgy otthagyja az ember lánya.




Először is a csomagolás. A Viva Glam rúzsok annyiban térek el eddig a megszokottól, hogy az ezüst feliratokat és belsőt pirosra cserélték, azonban ez a verzió teljesen új és egyedi megjelenést kapott, ami - és ez tőlem nagyon nagy szó - az eddigi legszebb a MAC rúzsok történelmében. Csodás, bordó bársonyos-metálos gumifelület, lehetetlen fotózni valamiért, de azért látszik, hogy mennyire különleges és szép. És természetesen Rihanna aláírása is rákerült (a dobozra is persze).



Kicsit bevallom csalódott voltam, amikor egyrészt kiderült, hogy Rihanna lesz a következő Viva Glam arc (kicsit már sok a jóból), másrészt pedig, hogy piros lesz a rúzs. Gondoltam a RiRi Woo után ezt mégis hogy? Aztán persze mindenki áradozott róla, hogy így csodás, meg úgy különleges, meg úgy wooow. Nem hittem nekik, de amikor a saját bébihugom bejelentette, hogy ez tényleg váááá, akkor kezdtem el én is egyre inkább izgalomba jönni tőle. És nem kellett csalódnom. A finis elméletileg frost, ami a MAC-nél egyenlő a brutál csillámokkal és az éppen hogy közepes pigmentációval, azonban itt egészen mást takar. 




A pigmentáció ugyanis hihetetlenül magas, egy rétegben tökéletes fed és tartós is. Csillámok pedig ugyan vannak benne, de nagyon-nagyon finoman és lágyan, inkább az érdekes aranyba hajló metálos fény adja meg az egyediségét és különlegességét ennek a rúzsnak. És pont emiatt estem szerelembe vele: egy tökéletes piros árnyalat (hideg tónusú és hihetetlenül élénk) metálos fénnyel, ami nem hajlik át túlzásba. A textúra emellett már csak hab a tortán, ugyanis nagyon finom és krémes, könnyen kezelhető, abszolút nem szárító hatású. Nem mellesleg pedig a rúzs teljes árát jótékonysági célokra fordítják. Egyszóval, vagyis kettővel: kötelező darab, öt unikornis jár neki. (Élesben is megnézhetitek az előző napi sminkes posztban.)



8 megjegyzés:

  1. Ahhh gyönyörű! Szerelmes lettem ^^

    VálaszTörlés
  2. A gyönyörű szádon nem mutatod majd meg? :)) Plííz! :)

    VálaszTörlés
  3. jajj nem szóltam, most értem le oda, és már látom!

    VálaszTörlés
  4. Ó, te jó ég, ez valami káprázatosan gyönyörű! *.*

    VálaszTörlés
  5. WoW...ez tényleg nagyon WOW...:D
    Gyönyörű!

    VálaszTörlés
  6. Én személy szerint örülök, hogy Rihanna lett az új Viva glam szóvívő, mert az előző kollekciójinak rúzsaiból sajnos nem tudtam vásárolni. Túl hamar elfogytak, meg akkoriban másra kellett a pénz. A smink nem élvez prioritást... :(

    Főleg, hogy van már 1 russian red-em ;) De örültem volna 1 riri woo-nak is! Gyönyörű ez az új rúzs, igaz, hogy egész évben lehet kapni? Az jó, mert akkor "No pressure" a vásárlással! ;)

    VálaszTörlés
  7. ha jól tudom akkor szeptember környékéig lesz kint az üzletekben :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.