Beauty Swap

10:09 du.
Van egy nagyon aranyos és ötletes szokás a beauty bloggerek körében, ami a beauty swap (legalábbis az én tudomásom szerint, de javítsatok ki) néven fut. A lényege, hogy két különböző országban élő blogger összeállít egy-egy mindenféle szépségápolási termékkel megpakolt kis csomagot és elpostázzák egymásnak. Zseniális :). Citromhab Évi volt olyan drága, hogy meg is keresett engem a dologgal és neki is vágtunk a csomag-cserének, ami az én részemről nagyon kalandos lett végül, mert az angol posta úgy döntött, hogy egy üveg körömlakk az nagyon-nagyon veszélyes terrorista anyag vagy mi és visszaküldték felbontva a csomagomat, hogy ezt mégis hogyan képzeltem, tessék szépen anélkül elküldeni. Szóval szegény Évi pakkja késik (de lesz más a lakk helyett :)), de én megkaptam a héten az enyémet és annyira, de annyira örülök neki, igazán klassz dolgokat kaptam Németországból. Kiko termékeim nem voltak még, izgi nagyon most tesztelgetni őket, kíváncsi voltam rájuk és az Essence limitált sminkeket is imádom, mert amióta Angliában vagyok nem tudtam semmit beszerezni tőlük sajnos (az Ice Ice Baby szemhéjpúder úristeeeen egy álom). Szóval Évi, egy istennő vagy, telitalálat a csomag minden egyes darabja és még egyszer nagyon köszönöm neked, hogy rám gondoltál!!! Remélem a többi blogger is kedvet kap hozzá, én nagyon jó ötletnek tartom felvenni a kapcsolatot más országok bloggereivel, pláne ilyen formában.  Szóval hajrá :).




13 megjegyzés:

  1. Szerettem volna Butter London lakkot meg egy hajhabot rendelni és közölték h 2014. januártól ne is álmodjak ilyesmiről. Szemét Anglia :(

    VálaszTörlés
  2. idióták konkrétan... totálisan logikátlan a dolog, nem értem....

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy örülsz nekik, remélem be is válnak majd. :)

    VálaszTörlés
  4. Körömlakkot, parfümöt és egyéb "folyékony" dolgokat nem lehet Angliából postázni. Egyébként ki is van írva a postán. Bár tőlem midig meg szokták kérdezni, hogy mi van a csomagban, hogyha látják, hogy nem csak levelet küldök...

    Egyébként ez barmira jó ötlet, csak azért arra ügyelni kell, hogy nagyjából egy árban legyen a két csomag. :)

    VálaszTörlés
  5. A Kiko termékekre nagyon kíváncsi vagyok :)

    VálaszTörlés
  6. Én szoktam külföldre küldeni körömlakkot és eddig még mindig megérkezett. Csomagold be alumínium fóliába, és akkor a röntgen nem veszi észre! ;)

    VálaszTörlés
  7. én meg tavaly tavasszal "beauty swap-eltem" és már sajnos akkor sem lehetett lakkot (sem) küldeni Skóciából. de persze így is nagyon jó móka :)

    VálaszTörlés
  8. Ez tök szuper dolog! :) Tök jó kis termékeket kaptál! :) Ilyenen én is szívesen részt vennék :)

    VálaszTörlés
  9. haha, én egy candy swapben is benne lennék :3

    VálaszTörlés
  10. Lolly nem lenne kedved velem is csinálni egy ilyent tavasz, nyár környékén ?:)

    VálaszTörlés
  11. Yndre: azt hittem egy körömlakkal átcsusszanok :) de nem :( ja, persze a csomagok egy árban vannak, ezt előre megbeszéltük :)

    MiaMay: írj privátban :)

    VálaszTörlés
  12. csomagold be alufóliába és akkor nem látszik a röntgenen? XD Hát ... aha.... :DD

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.