TBS Honeymania gyorsteszt: Lip Butter, Shower Gel, Eau de Toilette

A megvásárolt termékek számából nyilván következtetni lehet a tényre, hogy nekem bizony eddig ez a legkedvencebb TBS kollekcióm. Csak a szappan és a bath melt nincsen meg, mert szappant nem használok, csak folyékonyat, fürcsizni meg szökő évente egyszer szoktam, szóval felesleges lenne. A testradírról és a testvajról már írtam, a testradír nem lett a kedvencem (a brazil diós mindent visz), de a testvaj hihetetlenül jó, szerintem a legjobb a testvajak között, mind illatra, mind állagra. 




A tusfürdőnek hasonlóan isteni és hosszantartó az illata, mint a több terméknek, ráadásul extra finom a habja és még színre is olyan, mintha méz lenne. Nagyon nyami. Nekem általában egyébként minden tusfürdő furán semleges hatású vagy enyhén szárító, így szinte ordít a bőröm a krémezés után, de ezzel nem volt ilyen problémám, úgy látszik hidratál is. Csillagos ötös :).



Az ajakbalzsam kevésbé mézes illatú, mint a társai, viszont cserébe édes (sikerül folyamatosan lenyalnom...). Az állaga olyasmi, mint a tégelyes Carmex-é, de szerintem nem ápol annyira jól. Nem azt mondom, hogy rossz, csak én erősebb hidratáláshoz vagyok szokva. Ettől függetlenül szívesen használom, főleg éjszakára a vastag, krémes állag miatt. 



A Honeymania parfüm azt hiszem az egyértelmű kedvencem a kollekcióból. Annyira finom ez az illat és a többi termékkel párosítva egész nap érzem magamon. Önmagában is elég tartós persze, jó kis őszi-téli parfüm ez és árban is nagyon baráti. Egy baja van csak, hogy a kupak gagyi alumínium és eldeformálódik, de kutya se bánja, ha csak az asztalon áll :). 



Ti fogtok venni valamit a Honeymania termékek közül??? Vagy már vetettek is???

11 megjegyzés:

  1. a parfümöt fogom beszerezni mindenképpen, szerintem a glamour-hétig várok, mert akkor lesz kupon is :) annyira szuperfincsi az illata. ^^

    VálaszTörlés
  2. Én a testvajat szereztem be :) Kíváncsian várom :P

    VálaszTörlés
  3. Nekem vegyesek az érzelmeim ezzel a Honeymania kiadással. Mindig nézegetem, de aztán túl erősnek találom az illatát. :S

    VálaszTörlés
  4. Nekem is nagyon bevált a tusfürdő és a habfürdő is csodás! Az is ajánlom! :)
    A parfüm az én orromnak már nagyon erős... Szerintem hamar ráunnék ezekre, hogyha egész nap érezném magamon.

    VálaszTörlés
  5. Én a testvajra biztosan lecsapok, de én is megvárom a Glamour napokat. ;)

    VálaszTörlés
  6. of, olyan rossz, h nalunk nincs uzlet, nem tudom kiprobalni az illatokat :((
    pedig olyan jol hangzik :D

    VálaszTörlés
  7. Sokaknak nem tetszik ez a Honeymania az illata miatt, nekem viszont nagyon :D! Megvan a testradír és egy kis kiszerlésű testvaj, és szerintem a Glamour napon nagyban is megveszem a testvajat. Pedig amúgy nekem pont nem szoktak tetszeni ezek a mézes illatok, de ezt imádom!!!

    VálaszTörlés
  8. @Yndre: tutira az is előbb utóbb az enyém lesz, ismerem már magam :D

    @morphine: ha megrendeled a webshop-ból és nem tetszik, akkor vissza lehet küldeni, nagyon rugalmasak a TBS vevőszolgálatánál :)

    VálaszTörlés
  9. Rendeltem egy tusfürdőt, hogy lássam, bejön-e az illat, mert ha igen, a parfümre és a testvajra is beruházok majd, remélhetőleg valamilyen akció keretében. A mandarinos parfüm a kupakja ellenére kb. 3 hónapja sérülésmentesen elvan a táskámban hányódva, bár én is meglepődtem rajta. :-)

    VálaszTörlés
  10. na milyen jól bírja :) nekem bezzeg 30 percig volt a táskámban és eldeformálódott....

    VálaszTörlés
  11. A parfüm az nagyon várós, olyan kíváncsi vagyok. :) El kell döntenem mire használom azt a Glamour kupont: Chocomania-ra vagy erre... :D Nehéz

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.