Crabtree & Evelyn újdonságok

Micsoda meglepetéssel rukkolt elő a Crabtree & Evelyn! Nyilván nem ostobák és nagyon is tisztában vannak vele, hogy mivel lehet megszédíteni manapság a nőket... Egy szóval: körömlakkok! Bezony, bezony a C&E beszállt a körömlakk bizniszbe és rögtön 21 csodás árnyalatot kreált, pluszban pedig egy fedőlakkot és különleges körömlakk lemosó lapocskákat is. Mindegyik darab erősíti és védi a körmöket, káros anyagoktól (pl formaldehid) mentesek, ragyogóak és hosszan tartóak. Nekem vicces módon a lemosó lapocskák tetszettek meg a legjobban, hiszen a leírás szerint kellemes az illatuk, maradéktalanul eltávolítják a körömlakkot anélkül, hogy károsítanák a körmöket és még tápláló olajokat is tartalmaznak. A körömlakkok ára Ł6, míg a lemosóé Ł5, szerintem viszonylag rendben vannak. A képeken az én kedvenc árnyalataim szerepelnek, de ITT megnézhetitek az összeset.

Sky


Mica

Pistachio

Avocado

Sand

Apple

Nail Polish Remover Wipes


A másik új termékcsalád pedig a Verbena & Lavender, aminek tagjai értelemszerűen verbéna és levendula illatúak :). A kombináció egyszerre friss és nyugtató hatású. A kollekcióban az alábbi termékek találhatóak: Verbena & Lavender Cologne, Verbena & Lavender Hand Therapy, Verbena & Lavender Bath & Shower Gel, Verbena & Lavender Body Lotion és különböző ajándékszettek. Sajnos otthoni megjelenésről még nem tudok, de remélhetőleg hamarosan kikerül a polcokra. Nektek hogy tetszenek???




5 megjegyzés:

  1. Ah, Pistachio és Avocado. *.* Need that in my life. Angliában már megjelentek?

    VálaszTörlés
  2. ahha itt már igen :) van ami sajna sold out :(

    VálaszTörlés
  3. A Pistachio teljesen levett a lábamról! Gyönyörű vibráló színe van :) Még nagyon tetszik a Clementine és a Wisteria is. Remélem itt is kapható lesz.

    VálaszTörlés
  4. ha megtudok valamit mindenképpen szólok :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.