Parfümmánia: Katy Perry - Killer Queen

11:30 du.
Mostanában kicsit megszaporodtak nálam a parfümök a polcon, de mentségemre legyen mondva, hogy összvissz egyetlen egyet hoztam magammal Angliába, meg plusz egy testpermetet, ami azért nem sok egy ilyen beauty őrültnek, mint én. Szóval a Next Gold és a Calvin Klein Downtown után becsúszott még Katy Perry (vagyis a Coty) új kreációja, a Killer Queen is.





Nem vagyok az énekesnő nagy rajongója, szerintem istentelenül gagyi, de ettől függetlenül fülbemászó a zenéje, de ez más tészta... Az első két parfümje a Purr és a Meow nagyon-nagyon nem jöttek be, nagyon műanyag volt minden, a körítés, a csomagolás, az illat, minden. Viszont a Killer Queen teljesen más. Már az üvege is igényesebb, vagányabb, stílusosabb, nagyon-nagyon megtetszett, egyszerűen imádom. A kupak arany és pont elég ciráda van rajta, az üveg maga pedig ékkő csiszolású és bordó átmenetes. Magáról az illatról nem tudom mit is írhatnék, jó lenne mintát küldeni belőle nektek az éterben, de sajnos még nem lehet. Kicsit orientális, kicsit édes, kicsit virágos, meleg, erőteljes illat, semmiképpen nem nyárra való, ahhoz túl nehéz, inkább estére vagy őszre/télre. Nagyon-nagyon nőies és dögös, nem egy tucat-celeb illat szerencsére, meg nem is pinksugar... És ami a legjobb benne, az az hogy eszméletlenül tartós, én egész nap érzem magamon, és imádom :). A jó hír pedig az, hogy a Coty Magyarországon is fogja forgalmazni! Azt sajnos nem tudom, hogy mikortól, de még ebben a hónapban ki kell, hogy kerüljön a parfümériákba. A 30 ml-es ára 23 font volt, szerintem kb 8000-9000 Ft lesz otthon. 



6 megjegyzés:

  1. Ahhhw micsoda üveg, és az illat is biztos tuti! :))

    VálaszTörlés
  2. Csinos darab, én sem vagyok oda a csajsziért, de ezt azért megszimatolom majd élőben. :)

    VálaszTörlés
  3. A Douglasban most pénteken már volt, az 50ml-s volt 10000 Ft körül, ha jól emlékszem. Egyébként szerelem első látásra (vagyis szaglásra), de még le kell bokszolnom magamban, hogy van-e szükségem egy újabb parfümre - a pénztárcám attól fél, hogy a válasz egyértelmű igen lesz :)

    VálaszTörlés
  4. na akkor már lehet is kapni :)

    VálaszTörlés
  5. Hát, a videóban azért nem ilyen volt :S Az üveg átmenete olyan mint a Nina L'éxire-é :D Viszont az illata az szerintem tetszeni fog nekem,ha a leírásod nézzük.
    Na a Pinksugartól már hányok és ki is derítettem,hogy a fiúk 90%-a utáálja:D

    VálaszTörlés
  6. hát szerintem nincs is épeszű ember aki le tudja viselni magán 13 éves kor felett XD

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.