Második AS gyülés

9:01 du.
Nagyon durván mozgalmas volt ez a hét sorozatok szempontjából, olyannyira, hogy szégyenszemre, kettőt nem is tudtam még megnézni, vagyis most jövök rá, hogy hármat: South Park, Family Guy és Once Upon a Time, de amint tudom bepótolom őket. Viszont felvettem egy teljesen újat a listára, méghozzá a Mom-ot, aminek Anna Faris a főszereplője. Na akkor, dumáljuk ki!



Sleepy Hollow 01*02: basszus, ez nem volt olyan pörgős és nem is kötött le annyira, mint az első rész. Vagy csak fáradt voltam??? Nem tudom... Azért persze maradok, mert még mindig tetszik, meg nyilván újonc és bele kell jönniük, gondolom később azért felgyorsulnak jobban ez események. De a szereplők még mindig szimpatikusak, örülök, hogy egyre többet megtudunk Abbie múltjáról és végre bekerült a képbe a testvére is, de nyilván ez várható volt. Bevallom, mivel én már szépen elgondoltam magamban, hogy majd de jó lesz összejön Ichabod és Abbie, hogy vajon mikor tűnik el az egyébként roppant szép és vörös hajú boszorkány feleség.

Modern Family 05*01/02: Jó volt, jó volt, tetszett. Mitch és Cameron eljegyzése nagyon-nagyon édes volt, sokkal, de sokkal jobb, mint egy másik sorozat hasonló momentuma, hiszen annyira spontán és akár a való életben is elképzelhető eseményt csináltak belőle, minden nyáltól mentesen, hogy le a kalappal. Meg egyébként is ők a kedvenceim Lily-vel :). Meg Jay és Gloria. Ja és Phil :). Várom a folyatatást és egy kis drámát.

New Girl 03*02: mah... Még mindig Winston a legjobb, főleg a macskával karöltve. Jess és Nick egyre jobban irritál basszus, pedig de akartam hogy összejöjjenek, nem értem magam... Csak nekem ilyen vagy másnak is??? Nyugtassatok már meg...

The Big Bang Theory 07*01/02: még mindig az egyik legjobb szitkom, végigröhögtem az egészet. Persze még mindig Sheldon a kedvencem, de igazából ebben a sorozatban nincsen olyan szereplő, akit nem lehet nem szeretni. Az előző évad kicsit kezdett veszíteni a színvonalból, de ez most nagyon szuperül kezdődött, remélem marad is ezen a szinten.

Marvel's Agents Of S.H.I.E.L.D. 01*01: van benne potenciál, de nem merek még semmi konkrétat mondani. Voltak benne vicces részes, jó részek, gyengébbek is, a szereplők legtöbbje szimpatikus is (pont a főszereplő nem...), csak még nem áll össze egy egésszé, de ki fog ez forrni szerintem, mert nagyon jó az alapanyag. És hát Lola *-*. Álmaim autója :D.

How I Met Your Mother 09*01/02: nem történt semmi... pedig évad nyitás volt...

Bones 09*02: nem történt semmi...

Elmentary 02*01: imádom és imádom és még mindig imádom. Annyira brit volt ez a rész, annyira, de annyira nagyon tetszett, jajjj!!!. Lucy Liu eszméletlenül imádni való ebben a szerepben, eddig is csíptem őt, de itt egyszerűen imádom, tökéletes Watson, még ha szokatlan is. És hát Sherlock... szerelmes vagyok ebbe a karakterbe :). Remélem lesznek majd még Angliában játszódó részek, jó ötlet volt a kezdés idetenni. Alig várom a folytatást.

Mom: 01*01: nem rossz, nem rossz. Anna Faris zseniális, de én alapból nagyon szeretem, hihetetlenül jól állnak neki ezek a bolond szerepek. Kicsit még 'laposak' a szereplők, de én látok benne potenciált. A poénok pedig kifejezetten tetszenek. Maradok még.

Glee 05*01: nem akarok rosszat írni, de ez borzalmas volt... Ha nem jönne Demi Lovato, én kaszálnám, mint a pinty. Gusztustalanul nyálas volt ez a fiúkérés és abszolút nem is kéne erőltetni (komolyan már, 18 évesek sincsenek még, hát ne már, hol van az életben ilyen??? Vagy ha van is, akkor válással végződik...), Rachel irritált, mint mindig, a Kitty Archie páros pedig rendkívül bizarr... Egyedül Sue igazgatóvá válása volt érdekes és vicces, pedig az a röhejes az egészben, hogy annyi potenciál lenne a sztoriban, de annyira bénák az írók, hogy az már fáj...

2 Broke Girls: még mindig a legzseniálisabb sorozat. Elfogult vagyok :). Komolyan mondom ezt az egyet várom igazán minden héten, na meg az X-Faktort. Na jó az Elementary-t is. Remélem jól alakul idén a csajoknak és bejön a cupcake shop :). Ja és Oleg meg Sophie házasodjon össze!

X-Factor US 03*05/06: nincsen mentorház... Simon Cowell kicsit átalakította az amcsi X-et, mert ugye enyhén kaki volt az előző évad nézettsége, kellett valami új. Szerintem egészen jók jutottak tovább, de igazán még nincsen kedvencem. Azt viszont előre lehetett tudni melyik mentor melyik csoportot fogja kapni... Örülök, hogy Demi a lányokat kapta :). 

X-Faktor 04*05/06: még mindig hihetetlen, hogy az RTL mit csinál ezzel a műsorral, mert annyira szórakoztató. És most hogy már a mentorháznál tartunk, így már lehet kit szeretni és utálni. A pornós csaj pl takarodjon haza, mert szerintem borzalmas hangja van...  (persze tudom, kell a bulvár is...). És a csapatok nagyon kemények, nagyon erős a felhozatal idén. Remélem marad ilyennek az X, mert általában az élő showra elfogy a szufla és unalmassá válik a dolog, bár szerintem idén jó lesz :).

Ezen a héten maradnak az eddigiek, plusz becsatlakozik:
  • Super Fun Night 01*01 (Rebel Wilson :D)
  • The Vampire Diaries 05*01
  • Originals 01*01 (Klaus *-*)




13 megjegyzés:

  1. Végre Vampire diaries :D Az originals pilot tetszett, szóval azt is nézni fogom szerintem :)
    X faktor: hát az itthonit jójó megnézegetem, de ez egyre laposabb szerintem, meg ne már, hogy a barátokköztös csávót is berakják, meg kb aki bejutott 1-2 kivétellel elég komoly zenei múlttal rendelkezik, ez erősen látszik rajtuk. Hol itt a csiszolatlan gyémánt felfedezése? :(

    VálaszTörlés
  2. A New Girlben engem is irritálnak már Jessék...olyan gyerekesek, mindent túlbonyolítanak, nagyon mű volt néha az egész..

    VálaszTörlés
  3. a HIMYM új része nekem egészen tetszett! legjobb barátommal néztük, jókat nevettünk rajta (a Trónok harcás poént külön díjaztuk), habár szerintem voltak idegesítő részek. az X-Faktornak csak a vasárnapi részét, vagyis gyakorlatilag a lényeget néztem, és szerintem idén nagyon jó kerekedik ki belőle. a Vampire Diariesnek le kéne nyomnom a negyedik évadát, leragadtam a harmadik végén, annyira borzasztó unalmas volt szerintem. az Originals viszont érdekel! (Klaus és a fülsimogató beszéde...)
    egyébként jól haladok a lemaradásommal, lassan, de biztosan dolgozok le mindent, a PLL második évadának közepén járok, Trónok harcából az elsőt gyúrom, de olvasom mellette a könyvet is.=) sajna csak kölcsönben van nálam, de egy hónap múlva lesz a szülinapom, már benyújtottam igényeimet.=D

    VálaszTörlés
  4. Modern Family: tetszett a rész.már nagyon hiányzott sorozat.Az egyik kedvencem nekem is Jay
    New Girl: egyetértek veled Nick és Jess idegesítő... Winston :D örülök,hogy most rajta van a hangsúly
    HIMYM:Inkább már nem mondok semmit,egyetlen fénypont az anya volt,meg talán az a rész ,amikor már nincsen "wait for it"
    Glee rész nem volt rossz ,legalábbis szerintem,bár rossz volt,úgy nézni,hogy finn nem tér vissza
    2Broke Girls:nagyon szeretem,annyira jó,hogy egyszer még tök véletlenül rátaláltam,amikor még csak 6 rész készült el belőle
    TBBT:imindkét rész zseniális volt. Sheldon a nagy kedvenc nekem is

    VálaszTörlés
  5. Én még mindig X-Faktornál maradtam (plusz a Cool TV-s nyomozós rerunok, de azok sztem nem számítanak :D). Kíváncsi vagyok a mentorházra, vannak már favoritok. Mondjuk sztem a lánycsapat nagyon gyenge idén (a rövidebb hajú csajt simán tovább lehetett volna juttatni, akinek a végén mondták, hogy nem; a két Lilit kivéve egy nagy semmi) :D.

    VálaszTörlés
  6. Fura olyan véleményt olvasni, ami eltér az enyémtől. Mindig is fura volt nekem és az is lesz. :D A Glee nekem nagy szerelmem és bármennyire is húzzák le, nekem még mindig tetszik. Azért ilyen nyálas a fiú kérés, mert maguk a karakterek is ilyenek. Rachel persze hogy idegesítő, de ő már a kezdetektől az. Más szemszögből kell nézni az egészet, mint amilyenből a többit nézzük. Én példának okáért meg nem néznék egy Elementary részt sem, már csak elvi kérdésből sem. Lucy Liu utálatom csak duplázza a dolgot. The knowledge behind everything is the key i guess. I love the S.H.I.E.L.D. too. Gramsy?

    VálaszTörlés
  7. @Zsuzsi: a show-ra mennek rá, meg a bulvárra, azt meg ezek a továbbjutók hozzák, de ez mindig is így volt :(

    @Roxy: megnyugtattál :)

    @Apolka: fülsimogató... bár ha nagyon huncut akarok lenni, akkor nekem mást is simogathatna XDDDD

    @Névtelen: akkor egyetértünk new girl ügyben meg másban is :)

    @doroffee: igen a lányok gyengék egy kicsit, de a többi nagyon jó :)

    @Leah: de hát ettől szép az élet és különleges, hogy nem mindenki ért egyet :) nem is kell :) amúgy kicsit fura, mert én is mindig azt várom, hogy akkor más is gondolja azt amit én XD

    VálaszTörlés
  8. Glee: egy szór szar...Artie meg egy man whore..az már mindenkivel volt nem? jesus (annyiraa nagyon tini és nyálaaaaas, öreg vagyok én már ehhez)
    Mom: abszolút királyság, csak még kicsit bele kell rázódniuk :D
    HYMIM: szerintem nem volt olyan rossz, én röhögtem egy sort..az utolsó évadokra kellett rájönnöm, hogy Robin és Barney idegesít és Ted a legkirályabb ha nem éppen nyálas :D
    2 Broke Girls: még mindig zseniális, és egyetértek Oleg és Sophie házasodjon össze :D
    Big Bang Theory: istenem imádom ezt a sorozatot...és Raj tuti összejön a néger doktornénivel :D
    Shields: Pedig én olyan nagyon lelkesen kezdtem ennek neki...de a végén a bullshitmeter kiakadt..de adok neki még egy esélyt
    Bones: ha nem kapják el az a szarkavarót, akkor kidobom a laptopom az ablakon
    Sleepy Hollow: érdekes mert ezt a sorozat valami horror féleség lenne, de engem úgy megnyugtat...
    X faktorok: Magyar zsneiális, bár Tóth Gabit még mindig megütném...és egyetértek a pornóssal meg a virnyákolóssal kapcsolatban, viszont a kés kis kedvencem maradjon!! Az amcsit meg imádom és kész :D

    VálaszTörlés
  9. Lemaradt a New Girl meg a South Park...a new girl elég uncsi, a south parkban meg egyre jobban csalódnom kell...a gyerekkoromat teszik tönkre..:(

    VálaszTörlés
  10. New Girl: Jess és Nick tényleg idegesítő...pedig úgy vártam, hogy összejöjjenek...lehet, hogy túlságosan vártam :D Winston meg a macska...XD
    2 Broke Girls: Továbbra is az egyik kedvenc sorozatom :D biztos lesz még sok-sok bonyodalom a cupcake shop körül...
    Sleepy Hollow: Az első rész jobban tetszett...de nem rossz :) azért néhány jelenetnél rendesen a frászt kaptam...:D
    X-faktor: Legyen már élő adás :DD
    Szulejmán: Egyre unalmasabbá válik...
    Ez egyelőre nem is olyan sok sorozat, de hamarosan jön hozzá még egy pár....:D

    VálaszTörlés
  11. Örülök, hogy a 2 broke girls-t nem csak én szeretem. :D Nem vagyok nagy sorozatos, kb ennyit néztem tavaly is, de itt senki nem ismerte, szóval féltem hogy ez is népszerűtlen és elkaszálandó lesz hamar. De akkor csak nem? És még nem láttam az új évadból semmit, összevárok több részt. Ja igen, Sophie és Oleg csak ne házasodjon, kiesne csomó poénfaktor! Még ráááááér a dolog szerintem. :)
    South Parkból meg már nem tudom mennyivel le vagyok maradva, nagyon sokkal, de az új részek már nem olyan jók, vissza a régit!!! :(

    VálaszTörlés
  12. South Park: nem volt annyira vész az első rész, de... Rossz irányba haladnak. Mondjuk már évek óta. :(
    Sleepy Hollow: megnéztem már a harmadik epizódot is, és maga az alapötlet jó, a megvalósítás sem rossz, de annyira irritál a női főszereplő, hogy el sem tudom mondani. Egy affektáló, grimaszoló, folyamatosan gesztikuláló hisztis kamaszlányt játszik szinte a színésznő, annyira zavar, hogy elmondani sem tudom. :/ Grrrr.
    Marvel's Agents of SHIELD: nekem tetszett a bevezetés, lefektetik az alapokat, még bármi lehet belőle igazából, de az, hogy 35%-ot csökkent a nézettség a második epizódra, az necces. Nem sok jót jelez a sorozat jövőjének szempontjából.
    HIMYM: az első duplaepizód fájt. Rá sem vettem magam még a harmadikra, mert... Annyira unalmas, vontatott, érdektelen volt az első két epizód, alig mosolyogtam rajta. Semmi extra. Túlhúzták vagy két évaddal.

    VálaszTörlés
  13. Modern Family: Mitch, Cam, Gloria és Manny 4EVER!:D És kicsi Lily, ha néha szóhoz jut:D Amúgy az eljegyzés olyan igazi MF-es volt, ahogy a gumicserénél egymásra néztek és egyszerre mondtak 'Igen'-t, miközben a többiek meg törték magukat:D És Jay:( <3 "Passzold ide, Manny"

    New Girl: Én egyedül Cece és Schmidt miatt nézem, egyre jobban idegesít a Jess és Nick páros...de a keltés igazán vicces volt.

    The Big Bang Theory: Sheldon csak nekem olyan, mintha Leonard és Penny gyereke lenne?:D

    How I Met Your Mother: Én bírtam a rokon-nemrokon, és sumbitches "szálat"...de az azóta kijött 3.részben az öregektől való félés és a whisky is jó pofa volt...de lehet csak elfogult vagyok, mert záró évad:(

    Bones: "nem történt semmi..." mint általában...pedig úgy szerettem, hogy nincs szívem elkaszálni...

    Glee 05*01: Az eljegyzést én se nagyon bírtam, főleg, hogy magukat a karaktereket nem szeretem (a személyüket, nem a beállítottságukat!), de úgy voltam vele, hogy ha már Finchel nem kaphatta meg a boldog véget...apropó Rachel, nekem pl, ő a kedvencem, bár valószínű, mert vele tudok azonosulni (ami nem mindig jó, de én örülök neki:D), főleg mióta NY-ba költözött. És a GG óta imádom NY-ot.

    2 Broke Girls: Best! A monológ a történtekről pedig fenomenális volt. (bár nekem semmi bajom North West-el és Kardashian-ékkal, sőt Kourtney-t kifejezetten tisztelem, hogy megpróbálta minél jobban kivonni a gyerekeit a műsorból és úgy tűnik ő a legemberibb, ház és hobbik szinten is...)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.