Banila Co The Black 17 Sleeping Pack

Mielőtt a hosszabb lélegzetvételű tesztet megírnám a Banila Co ügyes kis termékéről, gondoltam megmutatom nektek, hogy mi is ez és mire is jó. A Banila Co egy nagyon népszerű koreai márka, bár otthon még annyira sajnos nem ismert (ezen változtatni kell), pedig rengeteg termékük van a bb krémektől kezdve, a körömlakkokon át egészen az arcápolási vonalig tényleg minden képviseltetni magát. A The Black 17 pedig az egyik legnépszerűbb termékük, aminek az az érdekessége, hogy tizenhét 'fekete' növényi kivonatot tartalmaz, méghozzá az alábbiakat: fekete bab, fekete fokhagyma, szeder, kék szőlő, padlizsán, acai bogyó, fekete cukor, aronia bogyó, fekete szezám, eperfa, fekete berkenye, fekete ribizli, bors, bodza, chaga gomba, kakaó és shitake gomba. Ezek az összetevők a fáradt, stresszes bőrt hivatottak élénkíteni és megszépíteni, méghozzá kétféle módon, ugyanis ezt a kis különlegességet lemosható és alvó maszkként is lehet használni. Ha a lemosható verzió mellett döntünk, akkor kicsit vastagabban kell felvinni az arcra, majd 20 perc után lemosni, ha pedig alváshoz próbálnánk ki, akkor vékony réteget használjunk és egész éjszakára hagyjuk fent, mint egy arckrémet. Használata mellett az arcbőr feszesebb, puhább és hidratáltabb lesz. Ja és nincsen benne illatanyag, szerencsére :). Otthon a JWG Beauty-nál tudjátok megvenni, 4090 Ft, csak katt IDE érte.



3 megjegyzés:

  1. Érdekesnek tűnik, az összetevők között nagyon jó alapanyagok vannak amik belülről tutira megszépítik a bőrt, valószínű kívülről is működik :) Várom a beszámolót!

    VálaszTörlés
  2. Ejha, engem is érdekelne, a hatása is, de főleg az, hogy mennyire brutál a színe felkenve, megfogja-e az ágyneműt stb. :-)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.