Banila Co The Black 17 Sleeping Pack - teszt

Nemrégiben egy igen különleges kis terméket kaptam tesztelésre a JWG Beauty-tól (innen is még egyszer köszönöm nekik :D), méghozzá egy koreai márka, a Banila Co alvó maszkját. Nem indult éppen zökkenőmentesen a kapcsolatom az ázsiai márkákkal anno, de azóta annyira sikerült megbarátkoznom velük, hogy egyfolytában csak rendelném a koreai csodákat, főleg a sminkeket, mert az arcápolási termékektől kicsit tartottam, egészen mostanáig.




A Banila Co hazájában már nagyon-nagy népszerűségnek örvend, de otthon még kevésbé ismert, amin gyorsan változtatni kell :). A Black 17 Sleeping Pack-ről már írtam ITT egy kis tájékoztatót korábban, ezeket még egyszer már nem gépelem be, ha nem gond :). A csomagolás egyszerű, de nagyszerű, a fekete dobozkán minden információt megtalálunk halandzsul, vagyis bocsánat koreaiul, ami nem sokat segít rajtunk, de annyit ki lehet hámozni belőle a képek alapján, hogy milyen fincsi kis dolgokat tartalmaz ez a termék. Maga a maszk egy fekete tégelyben van, aminek a tetején aranyos kis nindzsák kaptak helyet, ez nagyon tetszik, olyanok mint a Tini Nindzsa Teknőcök. Az űrtartalma egyébként gyanítom, hogy 100 ml lehet, de amúgy fogalmam sincsen, mert erre vonatkozó adatot nem sikerült felfedeznem sem a dobozon, sem a tégelyen. A tető csavaros, a krémünket pedig egy műanyag lapocska védi.




A maszk állaga és színe is nagyon-nagyon különleges, soha nem találkoztam még hasonlóval. Töményen teljesen fekete, kézre kipakolva inkább már kékes, eldolgozva pedig teljesen átlátszó lesz. Egyébként apró kis fehér granulátumok is vannak benne, ezek a masszírozás során teljesen feloldódnak. Az állaga nagyon zselés, elég nehéz kihalászni a tégelyből, mert 'csúszik' kissé, érdemes egy spatulát használni szerintem, meg amúgy is higiénikusabb megoldás. Kár, hogy nem mellékeltek egyet hozzá, ezt hiányoltam egy kissé. Illatanyagot nem tartalmaz, de nyilván az összetevőknek köszönhetően van egy kellemes növényes-zöldséges aromája. Szerencsére - bár kissé féltem - nem irritálta a bőrömet, így az érzékenykék is bátran kipróbálhatják.



A The Black 17 eredetileg sleeping pack, vagyis éjszakai pakolás, amit egész éjszaka fent hagyhatunk az arcon, mint egy krémet, de akár simán 20 perces arcmaszkként is lehet használni és természetesen mind a két funkciót leteszteltem. Maszkként hetente egyszer-kétszer érdemes elővenni, én egy vastagabb réteget kentem fel, hagytam hatni 15 percig, majd 5 percig masszírozgattam végül letöröltem és lemostam az arcom. Krémként csak egy borsónyi adagot vittem fel a bőrömre, szintén heti két alkalommal. A hatása rendkívül kellemes, mindegy, hogy miként használjuk. A bőr feszesebb (ilyet se tapasztaltam még bevallom, de tetszik :D), eszméletlenül puha és egyszerűen frissebb lesz. Szerintem ha valakinek fáradt, fakó az arca, azzal csodákat művelhet (az enyém nem szokott ilyen lenni, de ha egyszer az lesz, akkor tudom mit fogok rákenni). Véleményem szerint tökéletes extra kényeztetés ez a bőrnek, amit minden lány/nő megérdemel és aminke hatása is van. A Banila Co The Black 17 maszkot INNEN tudjátok megrendelni, az ára 4090 Ft, ezért hatalmas mennyiséget kapunk, ami jó sokáig ki fog tartani.



4 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.