A hét kedvencei - Avon újratöltve

Azért nem írtam ki a termékek nevét, mert rohadtul hosszú lett volna a poszt címe :D. Na, de egyéybként azért Avon újratöltve, mert az idejét sem tudom annak, hogy mikor rendeltem utoljára bármit is az Avon-tól, pedig régen mennyi mindent használtam tőlük... De most kedvet kaptam hozzá és elkezdtem óvatosan kipróbálgatni pár terméket. Az első kettő rögtön meg is tetszett szerencsére.




A Naturals Daily Hair Refreshner egy málnás-hibiszkuszos haj felfrissítő spray, amely nem csak isteni finom illatúvá teszi hosszú-hosszú időre a hajat, hanem valóban, mint mondjuk egy száraz sampon, nagyon jó szolgálatot tud tenni két hajmosás között, ugyanis az élettelen, kissé lelapult és zsírossá vált frizura ismét utcaképessé válik tőle. Az illata isteni finom, imádom, hogy beleszagolok a hajamba és nem az utca, szmog, füst, miegymás szagot érzem rajta, hanem a málnát. Nyami. Nem tudom, hogy rendelhető-e még, de ha igen akkor érdemes kipróbálni, mert árban is nagyon jó.



A Planet Spa Blissfully Nourishing Hand, Elbow and Foot Cream, egy shea vajat tartalmazó multifunkcionális krém-balzsam, amit mindenféle száraz bőrfelületre lehet kenegetni (könyök, lábikó, kiskacsók, miegymás). Az illata nyami, kakaós-diós és nagyon jól ápol is, csak kicsit nehezen szívódik be, ezért inkább estére érdemes használni. Ti szoktatok rendelni az Avon-tól? Ha igen, akkor miket szerettek?


6 megjegyzés:

  1. Na, nekem a málnás spray nem jött be, a shea vajas kis krémecske viszont megvolt még régebben, és tényleg jól jön, főleg télen :-)

    VálaszTörlés
  2. és olyan finom az illata *-* és táskábadobósnak használom most :)

    VálaszTörlés
  3. Én már elhasználtam 1-2ilyen Planet Spa terméket, mert imádom. Nagyon jó a hatása és az illatát is nagyon szeretem. Tényleg este érdemes használni. Egyébként és a testpermeteiket szeretem nagyon. :)

    VálaszTörlés
  4. avonos spray-nek biztos jó az illata, igaz nem volt ilyen, de legtöbb avon naturals jó!

    VálaszTörlés
  5. Nekem sok bevált Avon termékem van, már évek óta hűséges vagyok hozzájuk. Például, miután megtanultam használni, a Super Shock szempillaspiráljuk nagy kedvenc lett, másfélét nem is használok már régóta. A Foot Works lábápoló kencéik is nagyon jók, szép puha lesz a kis tappancsom tőlük. :) Az Avonnál nagyon ki kell fogni, mi a jó, de ha sikerül, akkor rá lehet függni rendesen! :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem az avonos frissítő spray nem vált be. Egyedül annyi, hogy nagyon jó illata volt tőle a hajamnak, de nem lett tőle frissebb semmivel, sőt, hamarabb is zsírosodott tőle. Az illata miatt azért elhasználtam :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.