Itt a nyár | Pupa Bronze Fever kollekció (most akciós áron ;)

Régóta adós vagyok már a Pupa Bronze Fever kollekció tesztjeivel, de most végre eljött a pillanat, hogy kényelmesen leülök, megszerkesztem a képeket, összeszedem a gondolataimat és meg is írom őket. Az olasz márka nyári limitált termékeit természetesen a napsütés és a bronzos színek ihlették, a csomagolás is ehhez hűen gyönyörű, fényes barnás-bronzos árnyalatban pompázik, arannyal, naranccsal és pinkkel kiegészülve, de persze a belső is tökéletesen illik a forró időhöz (ami most éppen nincsen mondjuk, de még lesz). A Bronze Fever főszereplői - szerintem - egyértelműen a fura állagú highlighterek és a vízálló duci szemceruzák lettek, az én kedvencem azonban mégis a Balmy Oil. De lássuk is őket inkább szép sorjában :).



Made To Last Waterproof Eyeshadow - akciósan 2093 Ft

Összesen 6 árnyalat kapható ezekből a vízálló ceruzákból a kollekcióban, én hármat teszteltem:

  • 013 Golden Rose - nagyon világos rózsaszínben irizáló fehérarany
  • 016 Chocolate - mély csoki apró arany és bordós csillámokkal (gyönyörű *-*)
  • 018 Light Gold - extra világos irizáló arany




A nevéhez hűen valóban vízállóak, annyira durván tartósak, hogy micellás vízzel is erőteljesen meg kellett őket dörgölni és végül olajos lemosóval jöttek csak le maradéktalanul, szóval bátran lehet velük pancsolni is. A színek mesések és pigmentáltak, viszont a formula kicsit száraz és nehezen eldolgozható, gyorsnak kell vele lenni, mert hamar 'megköt'. A világosak fantasztikusak a szem belső zugában kiemelésre, míg a sötét tökéletesen működik kontúrként. Nyárra mindenképpen ajánlom, pláne azoknak, akik még a strandra sem indulnak el smink nélkül, de egy izzasztó nyári bulihoz és fesztiválozáshoz is jól jöhet.





Vamp! Intense Kajal - akciósan 2303 Ft

Imádkoztam, hogy ne a fekete vagy a barna legyen a csomagomban és szerencsére imáim meghallgatásra leltek és a nude színűt próbálhattam ki a három közül. Tökéletes a vízvonalra, nagyon szépen kiemeli és frissíti a tekintetet, azt teszi, amit tennie kell. Én nagyon megszerettem, gyakran nyúlok utána, pláne, ha csak egy egyszerű, bronzosabb-barnásabb nappali sminket készítek. Lolly approved :).





Face&Body Highlighter - akciósan 3423 Ft

Nagyon különleges kis darab ez a highlighter, nem igazán találkoztam még ugyanis hasonló formulával. Leginkább pudinghoz hasonlít, de nem a bolti folyóshoz, hanem a házi 'rezgőshöz'. fura és érdekes, alig lehet hozzányúlni, jól bele kel tunkolni a BeautyBlender-t vagy az ecsetet, de a végeredmény valami elképesztő, pláne, ha egy por highlighterrel társítjuk. Nekem a 001-es Light Gold van meg, ez egy nagyon finom bézses arany árnyalat, apró csillámokkal, amik ott vannak a bőrön felvitel után is, de nem diszkógömbösen, hanem finoman. A fénye nagyon intenzív, ráadásul rétegezni is lehet (akár porral is), nyugodtan pakolhatjuk alapozóra, púderre, csupasz bőrre, arcra és testre egyaránt. Az egyetlen bibije a felvitel, amihez én mindenképpen egy szivacsot ajánlanék, nekem egy mini BeautyBlender-rel vált be a legjobban. Alig várom, hogy kint legyek a Szigeten és előtte megfürödhessek benne :).





Balmy Oil - akciósan 1813 Ft

Nálam abszolút ő a No1 a kollekcióból, imádom, fantasztikus, minden egyes nap használom, abszolút must have darab. Tökéletesen ápol és hidratál, finom és lágy, nem ragacsos, de nem is durván olajos és szerencsére még a pirosnak sem igazán van színe az ajkakon, így nem változtatja meg a rúzsok árnyalatát. Simán kiütötte a nyeregből a Clarins hasonló termékét, ami ehhez képest piskóta és még drágább is. Összesen négy árnyalatban kapható és minden egyes fillért megér, pláne leárazva! Lolly approved :).





Ti melyik terméket próbálnátok ki a legszívesebben a Bronze Fever kollekcióból???

7 megjegyzés:

  1. A highlighter valami álomszép! :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem a Jelly Glow Lip Balm tartozik a kedvenceim közé :)

    VálaszTörlés
  3. ja, és a BB krém is egész jó. igaz, ránctalanító néven fut, és azt nem tudom, hogy ránctalanít-e, de megkedveltem, jó pár hete már csak azt használom alapozó helyett, az ebben az időben úgyis lefolyik, ha öt percnél többet van az ember lánya a napon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. elég jók a Pupa bb krémjei szerintem is, szép a fedésük és könnyűek :) Nálunk anya használja nagy lelkesen, én sajnos nem tudom, mert van benne illatanyag :(

      Törlés
  4. ó, és bocs a spammeles miatt, de esetleg olvasói kérésre, készítenél egy szemsminket ezekkel made to last szemhéjcuccokkal?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszek, de nem ígérek semmit, olyan kevés időm van sminkeket készíteni és fotózni :((((

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.