3 kedvenc tusfürdő

Vicces, de beauty blogger létemre az év nagy részében egyszerre egy darab tusfürdőt szoktam használni, elég ritka, hogy több darab összegyűlik a kád szélén vagy a zuhanyzóban. Azonban valamilyen furcsa oknál fogva most egyszerre hat darabot használok, ami több, mint valószínű, hogy rekordnak számít nálam. Ezek közül mutatom meg most nektek a három kedvencemet, kommentben pedig várom a tieiteket is!



1. Naturissimo Tündérrózsa Krémtusfürdő - 2380 Ft (Biola webáruház)

Sajnos őt már majdnem elhasználtam, alig van benne, de nagyon gondolkozok, hogy az ára ellenére is újraveszem. Nagyon-nagyon kellemes, igazi rózsa illata (rajongok a rózsáért) van, a habja lágy és krémes, valamint egyáltalán nem szárítja a bőrt. Plusz piros pont, hogy a márka magyar (titkos szívügyem, hogy szeretem támogatni a magyar kozmetikai márkákat) és nagyon sok ápoló/regeneráló összetevőt is tartalmaz (B3, B5 provitamin, cickafarkfű kivonat, vadárvácska kivonat.

2. CD Vízililiom Tusfürdő - 649 Ft (Rossmann)

Róla már írtam ITT, lassan ő is el fog fogyni :(. Kellemes és lágy a habja, finom, friss, kissé uniszex illata van, nem tartalmaz ásványi olajokat, szilikont, állati eredetű összetevőket, parabént és színezőanyagokat, szóval a vegánok és az érzékeny bőrűek is bátran használhatják.

3. Balea Zucker Süß Duschgel - 249 Ft (dm)

Ritkán veszek Balea tusfürdőket, mert az én bőrömet eléggé szárítják, de ennek a vattacukor illatúnak nem tudtam ellenállni. Igazából csak emiatt tetszik, más pozitívumot nem igazán tudok róla mondani, talán az árát, de tudom, hogy nagyon sok rajongója van a márka tusijainak, így mindenképpen fel akartam venni a kis listámra ;).

8 megjegyzés:

  1. totál ekcémás bőröm nyáron semmit nem visel el, de szerintem megveszem ezt a vattacukros Baleást, télen bizti imádni fogom, mire rendbe jön a bőröm :) a CD-t próbáltam én is, olyan semmi extra volt számomra (tusfürdőkért ezért sem tudok rajongani -- megtisztít és kész :D), elment egynek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bioderma és eucerin tusikat próbáltad már? Nekem azok nagyon jók voltak, amik allergiás voltam mindenhol és viszkettem, mint a fene :D

      Törlés
  2. Én imádom a Baleás tusikat, igaz nem túl igényes a bőröm,bármit rá kenhetek tökmindegy, de ezt a vattacukrosat már én is szaglásztam lassan csak beszerzem én is:D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon sokaig a Nivea Lemon&oil volt a kedvencem. A mullerekben meg kaphato, mert a dm-bol es rossmannbol kilistaztak. Vagyis Mo-on nincs.
    De mostanaban raszoktam a Dove tusfurdore.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Dove nagyon jó, azokat én is szeretem, főleg télen :) Remélem most is lesz valami finom, limitált illatuk :)

      Törlés
  4. Én már sehol sem kaptam vattacukisat! :((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon hamar elkapkodták sajnos őket :( de hátha beteszik állandónak :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.