Aktuális kedvencek | Testápolás

Érdekes módon az elmúlt pár hónapban nem sminktermékből, hanem testápolási termékből próbáltam ki a legtöbbet, több, de leginkább kevesebb sikerrel. Legnagyobb meglepetésemre elég nehéz a drogériákban jó testápolót találni, az utóbbi időben legalább 4 került be a szekrényem legaljára azzal a gondolattal, hogy majd egyszer ez is jó lesz valamire, de igazából feléjük se nézek soha (ha gondoljátok, róluk is írhatok egy szösszenetet). Persze szerencsére azért akadnak szuper darabok is, többek között róluk is lesz szó a mai kedvences posztban. Lássuk őket!



1. Naturissimo Tropical Body Peeling - 3055 Ft

Mániákus radírozó vagyok, biztosan sokat említettem már, hogy a vasárnapi kis radír-rutinom szent és sérthetetlen hosszú-hosszú évek óta, így el lehet képzelni, hogy hány féle-fajta testradírt próbáltam már ki. Sokat, nagyon sokat... Pár dolgot észre is vettem velük kapcsolatban: 1, a drogériákban nem igazán lehet olcsón jó darabokat venni, a Garnier Oil... az egyetlen, ami értékelhető (a tusfürdőbe beleszórt pár darab radírozógyöngy nálam nem egyenlő a radírral...); 2, a testradírok nevetségesen drágák, elég csak az általam már nem igazán emlegetett márka darabjaira gondolni (jepp, TBS), amik alsó hangon is mostanra min. 5000 Ft-ba kerülnek. Persze szerencsére lehet találni hiper-szuper darabokat viszonylag elfogadható áron, mint például a Naturissimo fantasztikus természetes összetevőkből (bambuszrostőrlemény, ananász, maracuja, gránátalma, mangó, kurkuma és még sorolhatnám)  álló, Tropical Body Peeling-jét. Előre szólok, az illata több, mint szokatlan, nagyon tömény, leginkább ananászos és mangós, de egy idő kellemessé válik szerintem. A hatása pedig zseniális, gyengéd és lágy, mégis nagyszerűen radíroz, pihe-puha és sima lesz utána még a könyökömön is a bőr. Pluzs pont, hogy a márka magyar :).

2. Bebe More Intensiver Body Balsam - kb 1600 Ft

Nagyon szeretem a Bebe termékeit, a kedvenc arctisztítóim is ettől a márkától vannak, jók a tusfürdőik is és a testápolóik is rendben vannak, bár azok közül nem mindegyik vált be sajnos. De a More vonal intenzív balzsamja nagyon tetszik, pedig eleinte féltem tőle, mert én jobban szeretem a gazdagabb, sűrűbb textúrájú testápolókat és ő elég folyós azért az én ízlésemnek. De szerencsére ez nem válik a kárára. A sheavajjal dúsított formula speciálisan száraz és extra száraz bőrre lett kitalálva, az illata pedig mennyei, szerintem teljesen olyan, mint a frissen mosott ruha (a leírása alapján vízililiom). A nyári időszakban tökéletesen bevált, gyorsan beszívódik, mégis nagyon jól hidratál. Remélem ősszel és télen is elég lesz.

3. Yamuna Szőlőmagolaj Testápoló - 2600 Ft

Nem győzök ódákat zengeni a kedvenc magyar márkámról, a Yamunáról :). Eddig nem volt olyan termékük, amit ne szerettem volna és ez a könnyed, de mégis gazdag isteni finom illatú testápoló is azonnal belopta magát a szívembe. A formula fantasztikus, inkább balzsam szerű, nagyon krémes, egyáltalán nem folyós, pont ahogy szeretem és az illata! Leírhatatlan! Édes és különleges, azonnal megrészegít és függővé tesz. Külön plusz pont a pumpáért és a természetes összetevőkért.

4. Bio-Oil - 3879 Ft

Külföldi tartózkodásaim során már nagyon sokszor találkoztam a Bio-Oil olajjal, de közelebbről csak most kezdtünk el megismerkedni az itthoni megjelenés alkalmából (csak a gyógyszertárakban kapható!). Egy ideje már lelkesen kenegetem magam vele (arcra is jó, de sajnos illóolajok is vannak benne, így én csak habtestemre tudom használni), különösen a dekoltázsomat (Roaccutan kezelésből visszamaradt hegek, nem kevés) és a 'kényes' (comb, has, popsi) területeket, ahol striáim vannak. Pár hetes intenzív (mindennapos) használat után, ha nem is látványosan, de azért észrevehetően javul a helyzet, halványodnak a kis csúfságok, de ami a legjobb, hogy feszesebb és simább a bőröm. Az meg külön piros pont, hogy pár csepp elég belőle és a picike üveg jó sokáig fog így tartani.

5. Balea Duschschaum Hawaiian Dream - kb 600 Ft

Róla már írtam ITT, azóta sem változott a véleményem, imádom, olyan kis különleges és izgalmas újdonság. (Pedig amúgy nem újdonság, már régóta vannak ilyen habtusik.) Puha hab, isteni illat, ennél több nem is kell a zuhany alatt. Plusz pont, hogy az istennek nem akar elfogyni, pedig most már ideje lenne valami új illatvariánst kipróbálni. Remélem télen lesz valami fűszeres-vaníliás verzió :).

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.