Maybelline The Rocket Volum' Express - teszt

Nem bírtam ellenállni ennek a Maybelline spirálnak, hiszen az egyik kedvenc spirálom is tőlük van, a Flasies Flare. Szóval a The Rocket-et teljes mértékben abban a hitben vettem meg, hogy legalább olyan jó lesz, vagyis nagyok voltak az elvárásaim. Bárcsak ne lettek volna...


A csomagolás nagyon tetszetős, kis dagi csodaszép színekkel - kékkel és pinkkel. A nagy mérete ellenére könnyű kézben tartani a felvitelnél. Az információk a tubus oldalán vannak rózsaszínnel és sajnos nem volt lefóliázva (ilyenkor jön a leghátsót kell kivenni a sorból, mert talán azt még nem nyitotta ki senki), ez nagy-nagy hibapont, szégyellje magát a L'Oréal...




A The Rocket Volum' Express keféje szilikonból van, kicsit dagibb az átlagnál és futball labda alakja van. Szerintem egyébként teljesen olyan, mint a Max Factor False Lashes Effect spiráljának a keféje. A festék nagyon szép fekete, ez rögtön feltűnt és nagyon meg is tetszett. A leírás alapján ez egy extrán dúsító típus, ami nem tapasztja össze a pillákat. Én egy picit többet vártam őket, szerintem annyira nem egy hú de látványos a végeredmény, de azért nem rossz és ugye nagyon mély fekete. A felvitel kicsit nehezebb volt nekem a duci kefe miatt, de annyira nem kentem magam össze, ez már pozitívum. A festék gyorsan szárad és lehet rétegezni, a pillás képen is két rétegben láthatjátok. Szóval igazából számomra ez semmi extra hatás, de tetszik, bár kicsit többet vártam, de gondoltam azért elhasználgatom... El is indultam benne vásárolgatni, hogy szépen leteszteljem. Kb egy órán belül hugim rám nézett és úgy suttyomban meg is kérdezte, hogy mi a fene történik a fejemen, mert kicsit előbukkant a pandamaci effekt. Na mondom banyeeeek, ne már, hát vadiúj király Maybelline spirál van rajtam... Ennyit erről is. Viszem holnap vissza...




Unikornismérő: lehet, hogy másnak tartósabb, lehet velem van a baj, de nálam egy órát bír ki mászkálás nélkül. Egy 2000 Ft-os spirál azért ilyet nekem ne csináljon már... Nem kap unikornist, nem értékelném inkább (ha nem lenne ilyen bibije, akkor hármat kapott volna a csomagolás és a semmi extra hatás miatt). Azt hiszem ez volt az utolsó Maybelline spirál amit vettem, maradok a MAC-nél...

16 megjegyzés:

  1. Vissza lehet vinni használt sminkterméket? Gondolom utána visszarakják a polcra XDD Mennyi ideig lehet visszaváltani?

    VálaszTörlés
  2. Mármint hogy a blokkal a kezedben szólsz a pénztárnál, hogy "bocsi, de nem kaptam amit vártam..." és ki is cserélik vagy levásárolhatod stb..? csak azért mert már jó pár termék kel jártam így, örülnék ha járható lenne ez az út! :)

    VálaszTörlés
  3. Basszus. Erre meg a Nyx palettákra voltam nagyon kíváncsi mostanában, remélem azok nem lesznek ilyen rosszak.

    VálaszTörlés
  4. hát remélem... elméletileg kötelesek visszavenni, pláne blokkal úgy hogy 3 napja vettem de majd meglátjuk

    VálaszTörlés
  5. majd holnap kiderül és beszámolok :D

    VálaszTörlés
  6. abból még jönnek újak, holnap posztolm őket :D

    VálaszTörlés
  7. Elég gyér :(
    A hatás sem olyan húúú, de ez, hogy ennyit bír :S

    VálaszTörlés
  8. Mindenképpen számolj be erről!! Tudom, hogy kint (USA) vissza lehet vinni ezeket a dolgokat, és visszaveszik, de nálunk még nem hallottam ilyenről! Kíváncsi vagyok!! :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon kíváncsi vagyok, mit fognak egyáltalán reagálni a boltban... itthon nem tapasztaltam eddig, hogy a vásárló lenne az első. Mindenképp számolj be a fejleményekről :)

    VálaszTörlés
  10. Én is csalódott voltam ennél a spirálnál, nem vagy egyedül.

    http://berni-fashion.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  11. Én is kíváncsi vagyok, hogy visszaveszik-e?

    VálaszTörlés
  12. Pont tegnap szemezgettem ezzel a spirállal én is az üzletben. Végül ott maradt, hiszen így is annyi spirál várja itthon, hogy használjam.. így hát örülök, hogy nem vettem meg. Én szeretem a Maybelline spirálokat, eddig sorra beváltak, sajnálom, hogy ezt most nem találták el. Engem is érdekel, hogy milyen sikerrel jársz 'visszacsere' ügyben, hajrá!!

    VálaszTörlés
  13. Én pedig nagyon szeretem. :)

    VálaszTörlés
  14. ez is olyan, hogy kinek bejön, kinek nem... nekem most ez egy nem :D

    VálaszTörlés
  15. Csiribiri Erica2013. január 18. 9:42

    Pár napja megvettem, kíváncsi voltam mit tud mert elég vegyesek a tapasztalatok vele kapcs. Ugye Te is írod, hogy potyog, neked nem jött be...stb. Hát ez egy űberszupi spirál!!!! Nekem egy teljes napot kibír, picit sem potyog, egy sima arcmosással lejön (nem kell dörgölni), dúsít, hosszít!!! ÉÉÉS kicsit sem lett csimós a pillám tőle!
    Az jutott eszembe, hogy nem lehet, hogy a Tiéd lejárt vagy használt volt? Olyan furi, hogy ennyivel másabb!
    Nálam ő az ötcsillagos jelenleg!

    VálaszTörlés
  16. nálam nem ez az első maybelline spirál, ami egy óra után elmászott, lehet a bőröm nem szereti ezt a textúrát :(

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.