The Body Shop Colur Crush szemhéjpúderek

A The Body Shop a nagyszerű test és arcápolási vonala mellé igyekszik felhozni a sminktermékeket is az élvonalba. Nálam a karácsonyi négyes palettácskával már bizonyítottak, hiszen a szemhéjpúderek textúrája és minősége is átlagon felüli volt, nagyon kellemesen csalódtam bennük. Ezek után érthető módon alig várom, hogy kipróbálhassam az új mono szemhéjpúdereket is, amik rögtön 28 szemkápráztató színben kerülnek ki az üzletekbe. Ahogy elnézegettem a képeket különböző textúrájúak lesznek, egyértelműen lehet látni, hogy van közöttük matt, szatén és metálfényű is. Nekem a legjobban a pasztell matt (Light Lilac, Sky Blue, Light Green) árnyalatok tetszenek, de nagyon szép az élénk pink és a sötétkék is és szívesen szemügyre venném a matt feketét is, mert most tökéletes matt fekete vadászaton vagyok. Az áruk 2490 Ft, szerintem ez a még simán belefér kategória. Nektek hogy tetszenek? Esetleg próbálta már őket valaki? (Az nagyon vicces, hogy angolban fantázianevek vannak, de a magyar webshopban csak simán árnyalatnevek... érti fene.)

Snow White


Silver Grey

Dark Grey

Black

Golden Beige

Naked Beige

Cream Beige

Dark Coral

Light Brown

Medium Brown

Golden Brown

Matte Dark Brown

Pearl Dark Brown

Light Pink

Medium Pink

Dark Pink

Mauve Pink

Electric Purple

Light Lilac

Vivid Purple

Dark Purple

Ink Blue

Sky Blue

Silver Blue

Dark Blue

Light Green

Golden Green

Dark Green

7 megjegyzés:

  1. Its like you read my mind! You seem to know a lot about
    this, such as you wrote the ebook in it or something.
    I feel that you just could do with some % to drive the message house a bit, however instead of that, this is fantastic blog. A fantastic read. I'll definitely be back.
    Here is my blog a beautiful mind review

    VálaszTörlés
  2. Sweet blog! I found it while searching on Yahoo News. Do you have
    any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I've been trying for a while but I never seem to get there! Appreciate it
    Here is my web page :: Abscess Tooth

    VálaszTörlés
  3. BeautyLife Nóra2013. január 29. 8:53

    Nagyon jók lehetnek, szívesen kipróbálnám a The Body Shop termékeit már :)

    http://norasbeautylife.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  4. Van köztük 1-2 szin ami tetszik :)

    VálaszTörlés
  5. Mint matt fekete nálam a Sleek a nyerő. A shangri-la collectionből a Respect palettában van, nagyon erős. Bár teljes szemhéjra még nem próbáltam, csak tusvonal imitációként és alsó pillák kihúzására, de majd kipróbálom. :)
    És nem is drága, 2590ft a palletta..és kapsz mellé még megannyi színt.

    VálaszTörlés
  6. Hàt elég huzós az àruk.........van ahol paletta ennyi.

    VálaszTörlés
  7. ki kéne próbálni, mielőtt megveszem... van itthon egy rakat feketém és egyik sem az amit keresek, de már nem akarok több rosszba belefutni... olyan vicces, hogy ezt lenne szerintem a legegyszerűbb kivitelezni egy durva matt feketét, de kb senki nem képes rá

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.