Urban Decay újdonságok

Az Urban Decay is készülődik az ünnepekre, természetes sok szép új termékkel és szettel. A Naked Basics palettáról már megy a susmus egy ideje, de a hivatalos információk még csak pár napja láttak napvilágot róla. Az új 'meztelen' paletta hat szemhéjpúdert tartalmaz, ezek közül öt teljesen matt, egy pedig félmatt, négy pedig teljesen vadiúj árnyalat (Venus - fehér fényű krém-fehér, Foxy - nagyon világos matt sárgás bézs, Walk Of Shame - nagyon világos matt rózsaszínes nude, Naked2 - matt rózsás szürkés barna, Faint - meleg matt koszos barna, Crave - mély matt feketés sötétbarna). Az ára $27 és a mai naptól lehet kapni. Nekem nagyon tetszik, erősen gondolkodok rajta, hiányzik nagyon a készletemből egy ilyen matt, természetes árnyalatokkal teli paletta. 

A Naked családhoz azonban nem csak egy új tag érkezik, hanem még egy: egy mini körömlakk szett. Sajnos igazi promókép még nincsen róla, valamint a megjelenésről sem sikerült kiderítenem semmit, de azért egy fotót találtam. A szettben hat darab kis lakkocska lesz, különböző szépséges, inkább természetes színekben, $26-ért. A Grindhouse faragót pedig megújította a márka, a törékeny műanyag helyett, bársonyos borítású, elegáns és minőségi darabot kapunk $10-ért. És végül egy óriási nagy szemhéjpúder szett is lapulhat a nagyon szerencsések karácsonyfája alatt. A hatalmas lila dobozban 30 darab szemhéjpúder kapott helyet és $540 helyett, 'csak' $270-ba kerül. Nem semmi ajándék, az már biztos... én cigánykereket hánynék, ha ilyesmit kapnék :D. Nektek hogy tetszenek? (U.I.: Mi a véleményetek a L'Oréal megvette az URban Decay-t dologról? Én majd csak akkor tudom eldönteni biztosra, hogy mit is érzek, ha tapasztalok valami változást...)

Urban Decay Naked Basics Palette - $27


Urban Decay 30-Shade Eyeshadow Vault - $270

Urban Decay 30-Shade Eyeshadow Vault - $270

Urban Decay Grindhouse Sharpener - $10

Urban Decay Naked Nail Kit - $26 (forrás: wmagazine.com)

5 megjegyzés:

  1. ahhhhh, azok a szemhéjpúderek... örök életre elegendőek:D:D és miért van az, hogy az UD mindig olyat csinál, amiből MINDEN szín használható számomra????:D

    VálaszTörlés
  2. jó kérdés :D én is imádom, annyira telitalálat majdnem minden náluk...

    VálaszTörlés
  3. hát a nagy paletta tetszik eléggé, de az elég borsos, mit ne mondjak :D nekem a sleek oh so special palettája az, amivel sminkelek természetesebb színei miatt,de ez sem rossz :)

    VálaszTörlés
  4. nekem ez most azért jön be annyira, mert matt... natúr, természetes palettám van már, de fényesek nagyon sajna

    VálaszTörlés
  5. A Naked Basics nekem nem elég változatos... lehetne kevesebb a nagyon világos színekből benne... mert egyébként megfontolnám, de így...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.