Essence Twighlight pigments - teszt/review & swatches

Sajnos itt Amerikában nem nagyon szoktak Essence trendkiadások lenni, a szortimentfrissítések is el-elmaradoznak, de ki gondolta volna, hogy a Twighlight kollekcióval kivételt tesznek :D. Igazából nem készültem rá, hogy veszek valamit a termékek közül, ráadásul arra számítottam, hogy le lesz fosztva a display az Ulta-ban, de még egészen tele volt. Engem a pirosító vett le teljesen a lábamról a képek alapján, de nem volt hozzá teszter és hugica már megígérte nekem, hogy megveszi :D. Viszont a pigmentekre kíváncsi lettem a már olvasott/látott tesztek alapján és kipróbálgattam őket (szerencsére volt belőlük teszter). Kettő meggyőzött, kettő maradt a boltban - az arany csillámos A Piece Of Forever nagyon nem tetszett, az Edward's Love pedig nem volt túl pigmentált.

There are a lot of awesome Essence trend edition, but in some reason they never make it to the US. Of course a Twighlight themed collection is always an exception :D. I planned to buy only the blusher, but there was no tester and my sister promised me to buy it, so I turned to the pigments. I swatched them and I bought two of them.



Értelemszerűen az Alice Had A Vision - Again és a Jacob's Protection maradt velem. A csomagolás nagyon aranyos, kis pirinyó, átlátszó tégelyben vannak a csodaszép pigmentek. Annyira picik, hogy muszáj volt egy összehasonlító fotót készítenem a standard méretű Kat Von D pigmenttel. A műanyag nem túl minőségi, szerintem a kupak egy idő után el fog repedezni a csavargatástól (nagyon jól záródik), de nem legyen igazam. Van benne ilyen kis szűrő bigyóka is, ez most kivételesen okés, rendesen jön belőle aminek jönnie kell. Az infók matricákon vannak, a felirat pedig ezüst színű. Nagyon vicces és érdekes viszont, hogy míg az Alice Had... 2 grammot tartalmaz, addig a Jacob's... csak 1,7 grammot. Ezt magyarázza már meg nekem valaki :D.

I choose the Alice Had A Vision - Again and the Jacob's Protection. The jars are just ridiculously cute and tiny, I love them. I had to take a photo of them next to a standard size pigment jar. I think the plastic is not that strong, but it's okay, and it has a little filter inside. The informations are on the stickers (bottom of the jar and the side). It's an interesting thing that one of them - Alice had... - contains 2 gramms, but the other one contains only 1,7 gramms, but they are of course on the same price.







Mind a két pigment nagyon-nagyon finomra őrölt, kellemes textúrájú, könnyen eldolgozható, satírozható. Az Alice Had A Vision - Again egy csodaszép mélylila árnyalat kékes fénnyel és csodásan szikrázó apró csillámokkal, amelyek hol ilyen, hol olyan színben játszanak, de leginkább kékesek és pinkesek. Eszméletlenül csodálatos, nem láttam még hasonló lilát eddig, pláne nem olyat, ami ennyire durván pigmentált. A Jacob's Protection alapja méregzöld, de igazából teljesen meghatározhatatlan a szín. Van benne zöld, metálszürke, fekete, ezüst még egy kis arany fényt is felfedeztem benne. Leírhatatlanul különleges és szemkápráztató és szintén nagyon-nagyon pigmentált. A swatchokat alap nélkül készítettem, képzelhetitek milyenek alappal...

Both of the pigments ara really-really fine milled, the texture is soft, almost creammy, easy to work with and easy to blend them. The Alice Had A Vision - Again is an amazing dark purple with bluish light and small sparkles, mostly blue and pink. It's stunning, one of the most beautiful purple I've ever seen, and the pigmentation is incredible. The Jacob's Protection is a dark, smoky green but it's really hard to describe this shade. It's gunmetal, it's dark green, it has silver shine, green shine, golden shine :D. But it's stunning, just like the other one. The pigmentation is great here too. I made the swatches without any base.





Unikornismérő: az Essence piszkosul odatette magát ezzel a két pigmenttel. Egyszerűen hibátlanok, semmi hibát nem találok bennük: durván pigmentáltak, a színek mesések, könnyű velük dolgozni és cukik :D. Gondolkozás nélkül öt unikornis.


Unicorn-meter: the Essence made it with this two pigments. They are just simply perfect and awesome. Love them! Five unicorns.



11 megjegyzés:

  1. Ez a két pigment jött velem is haza, odavagyok értük, csodásak, hétfőn végre lesz alkalmam kicsit erősebb sminket készíteni, alig várom, hogy élesben is bevessem őket.:)

    VálaszTörlés
  2. Nekem csak a lila tetszett igazán, és mesés tényleg

    VálaszTörlés
  3. Azta... :O Tényleg nagyon pigmentáltak és a színeik is mesések :)))


    (www.beautybyjuctus.blogspot.com)

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörűek. Mármint nem a tvájlájték, hanem a pigmentek. Imádom az ilyen pigmenteket, erőteljes, vibráló, szexi, nyamm. 8 unikornist nekik.:D

    VálaszTörlés
  5. Én csak a lilát vettem meg, de ugyanez a véleményem. :) Csodálatos!

    VálaszTörlés
  6. lehet annyit kellett volna adni :D

    VálaszTörlés
  7. Velem is ez a két csoda jött haza és a véleményem ugyan ez! Szerelem mindkettő :P

    VálaszTörlés
  8. Úristen de szépek!! Nem terveztem semmit venni, de ez a méregzöld... csodaszép. Csak nem nagyon használnám ki. Az unikornis a jobb felső saroknan lett a cukiság úgy mértékegysége! Mióta van fent, csak most vettem észre..

    VálaszTörlés
  9. már egy ideje ott csücsül :D

    VálaszTörlés
  10. Ma én is próbáltam, és végül csak a lilát vettem meg, mert (nem tudom a képeid ez mintha nem adnák teljesen vissza), a szürkés szín nagyon-nagyon shiny. De másnak lehet épp emiatt bejön :).

    VálaszTörlés
  11. igen az nagyon durván shiny meg metálfényű :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.