NOTD - Menta

2:39 de.

Sikerült életem első menta színű lakkját megvenni pár hete. Eredetileg a MAC Glamour Daze kollekcióban található In The Limelight lakkot néztem ki magamnak, de most nem fért bele a költségvetésbe, szóval olcsóbb verzió után kellett néznem. A Wet'n'Wild állványon találtam meg a leginkább hasonlót, de még ennek sincsen túl sok köze a MAC lakkjához színügyileg. Az I Need A Refresh-Mint egy krémes, inkább világos türkiz árnyalat, mint menta nekem, de ettől függetlenül nagyon szép, öröm ránézni. A textúrája egész jó, de valamiért nehéz vele dolgozni, kell belőle a két réteg. Viszont az ecset, az egy horror... Direkt ilyen nagy és lapos, hogy majd ezzel biztos könnyebb lakkozni... A francokat... Olyan nehéz volt használni, mert nem lehet vele precízkedni, mindenhová beférni, elférni, szóval jajj, nagyon nem szeretem. Pedig azt hittem ő lesz az egyik kedvenc lakkom, de nem lett az.







9 megjegyzés:

  1. Hasonló az ecsete mint az új essence lakkoké. Nekem bejött.

    http://rekavilaga.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  2. Én is szeretem ezeket az ecseteket, hamar meg lehet szokni. Nagyon szép szín, így télen biztos jól mutatna pár hópehellyel. :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem a képen világoskéknek tűnik :) Nagyon bosszantó, ha az ember nem azt kapja, amire vágyott...:$

    VálaszTörlés
  4. Ez az ecset típus csak akkor jó, ha megfelelő textúra is van hozzá... ha azzal nehéz bánni, akkor a nagy és lapos ecset csak megnehezíti a dolgot. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép színe van, és a holonak is :)

    VálaszTörlés
  6. na akkor ehhez nem jó a textúra szerintem, mert nehéz vele dolgozni

    VálaszTörlés
  7. A szín szép, de továbbra sem értem, miért nevezik a babakéket mentának, mikor a menta zöld...

    VálaszTörlés
  8. szerintem is sokkal zöldesebb a menta szín...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.