NOTD - Glistening Snow

Tegnap leesett az első hó. Ma meg az eső esik. Guszta párosítás, de legalább felavattam a csodaszép téli kabátomat, amit rögtön meg is dicsértek, és a Skechers wedge sneakersem is kiállta a próbát, bírja a havat, meg a vizet, meg a hideget, meg mindent. A szép időjárás örömére tegnap el is mentem lecsekkolni a China Glaze ünnepi lakkjait, hogy vajon élőben is olyan szépséges-e, mint a képeken. Sajnos azok és a kis szettekért is odáig vagyok teljesen, de mivel teljes önmegtartóztatás van, ezért egy darabot hoztam el csak, azt is akciósan szerencsére. Már a swatch és a promóképek alapján is az egyik ezüstös árnyalat fogott meg, láttam benne valami nagyon különlegeset és extrát. És jól láttam - nem úgy, mint a Maybelline lakknál - , mert valóban nem egy egyszerű, hétköznapi lakk ez. Csodálatos hideg ezüst mikrocsillámok holografikus csillámmal feldobva. Ez még így önmagában nem biztos, hogy olyan extrán hangzik, viszont az hogy mindemellett még matt is, na így azért már valami :D. Mivel matt. ezért csak a fényben jön elő a holografikus multidimenziós ragyogás dolog, egyébként tompa ezüstnek látszik. És érdes még a felülete is, amiről nekem egyből a karácsonyi csillámos dolgok jutnak eszembe, amik tök jó érdesek és tök jól potyognak mindenfelé. Engem teljesen lenyűgözött, szerintem meseszép darab, igazi Winter Wonderland érzésem van tőle. Még nem tudom, hogy melyik lakkot fogom választani karácsonyra, de ez most nagyon esélyes. Ja, azt mindig elfelejtem, hogy két rétegben vittem fel, gyorsan száradt és nem tudom, hogy mennyire tartós, de rajtam semmi nem az. És feldobtam egy kis arannyal :D (Maybelline - Bold Gold)





8 megjegyzés:

  1. úristen de szép, nekem is elkélne már egy holo lakk a kis kollekciómban :)
    (roni)

    VálaszTörlés
  2. Ezt most igazán nem kellett volna látnom. Megyek is és kilakkozom valamilyen csillogósra a körmöm...

    VálaszTörlés
  3. Egy élénk színű, neonos lakkra festve mennyire takarná el a színt? Szívesen kipróbálnám így, ha működőképesnek ítéled, beszerzek egy ilyen csodalakkot :)
    http://rekavilaga.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  4. húúúú hát ezt ki kell próbálnom... egy rétegben olyan közepesen fed nagyjából, de nem tudom hogyan mutatna...

    VálaszTörlés
  5. Ez gyönyörű! Miért nem lehet nálunk China Glaze lakkot kapni? :((

    VálaszTörlés
  6. na ez egy jó kérdés... én sem értem, amikor tök jó áron is van meg minden...

    VálaszTörlés
  7. Szerintem egyáltalán nem a legjobb választás, ha valami extrát akarsz a körmeidre, mert lényegében kitakarja az alaplakkot és nem teszi szebbé. Én inkább az Essence Hello Holoját mondanám jó toppernek, a Glistening Snow csak önmagában állja meg a helyét, de akkor nagyon :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.