Hard Candy Megawatt Smile Lipstick - teszt/swatches

A Hard Candy mindig nagyon kis vicces/különleges termékekkel szokott előrukkolni, idén ősszel sem volt ez másképp. Rengeteg újdonság került a Wal-Mart polcaira és naná, hogy én rögtön le is csaptam egy pár darabra. Közöttük egy különleges rúzsra, amihez fogfehérítő is mellékeltek...




Ami elméletben nagyon szép és jó lenne, na de ne rohanjunk előre ennyire. Kezdjük a csomagolásnál. Nem igazán tetszetős a dolog be kell, hogy valljam... A műanyag olcsó, de azért elég erősnek tűnik és a fogfehérítős rész olyan furán nem odaillő :D. A rúzst nem lehet teljesen visszatekerni, ez a halálom, ugyanis a kupak folyamatosan lenyes belőle így egy darabot. Komolyan, ez most kinek jóóóóó??? A színét amúgy is létném, mert amúgy áttetsző az a fránya kupak, plusz a belső műanyagnak meg matchy-matchy az árnyalata. Na mindegy, nem nagyon tetszik és kész.




Szerencsére a belső már sokkal, de sokkal jobb! A fogfehérítőről nem írnék túl sok mindent, egyszer próbáltam ki kíváncsiságból, persze tudtam, hogy semmi haszna nem lesz, de arra nem voltam felkészülve, hogy az érzékeny kis fogacskáim ennyire fognak fájni tőle. Szóval teljes mértékben felejtős. A rúzs viszont teljes mértékben kárpótol a gagyi dolgok után. Különleges kis darab, ugyanis a belsejében van egy kis kék csillámokkal felturbózott rész, ami optikailag fehéríti a fogakat és fényesebbé teszi az ajkakat. A textúra nagyon klassz, könnyű és krémes, jó vele dolgozni, ráadásul a vártnál erősebben pigmentált és szép fényes a finise. Én a Pearly Perfection árnyalatot választottam, ami egy pinkes pirosas korall árnyalat, nagyon szépséges és vidám szín, pont elég erős ahhoz, hogy látszódjon, de nem annyira durva, hogy nagyon feltűnő legyen. Szóval rohangálós, hétköznapos árnyalat. A tartóssága átlagos, pár órát kibír. Az ára $6 volt, simán megérte.





Unikornismérő: nehéz helyzetben vagyok, mert a színért és a rúzsért teljesen odavagyok, viszont ez a fogfehérítős marhaság meg a csomagolás azért levon a dolog értékéből sajnos. Három és felet kéne adnom, de nem vagyok híve az unikornis szeletelésnek, így egy kegyelem négyes.



10 megjegyzés:

  1. LooooL!! :D "nem vagyok híve az unikornis szeletelésnek, így egy kegyelem négyes."

    VálaszTörlés
  2. el kell gyorsan használni, hogy nee lógjon ki a tubusból:P:P

    VálaszTörlés
  3. Kegyelem négyes---LOL....a középiskolára emlékeztet.

    VálaszTörlés
  4. Uhh, azt tényleg a fogakra kell kenni?? Azt hittem ebben a fehér tégelyben lesz valami optikai csodaság. :D

    VálaszTörlés
  5. De szép színe van, majd mutasd meg Magadon is :)

    VálaszTörlés
  6. LOL!
    amúgy szép színe van! :)

    VálaszTörlés
  7. lesz majd napi smink :D

    VálaszTörlés
  8. ahha, olyan mint az otthon is kapható ilyen ecsetes fogfehérítők :D

    VálaszTörlés
  9. nem akartam unikornist szeletelni XD

    VálaszTörlés
  10. azt csinálom :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.