Benefit Go Tropicoral - teszt/swatches

Egészen addig, amíg meg nem vettem ezt a szettet nem volt semmim a Benefit-től, csak két szempillaspirál (They're Real és Bad Gal, mind a kettő nagyon jó). Nagyon-nagyon tetszik a márka, a klassz kis pin-up, retró csajokkal, de közelebbről megnézve egyrészt nem az én színvilágom, másrészt meg bevallom soknak tartottam a közel $30 árat egy pirosítóért (azok tetszettek meg nagyon elsősorban). De aztán jöttek ezek a kis szettek és már nem tudtam tovább türtőztetni magam, jött haza.



Ez a kis cuki szett, ha jól rémlik 3 verzióban érhető el, én meg persze naná, hogy a korallosat választottam. A csomagolás nagyon szép, imádom! Maga a ki kincsesláda a sminkekkel egy papírdobozban érkezik, ami metálos barackos-korallos-arany színű meg leopárdos, a hátoldalán pedig részletes információ található a tartalomról. A doboz maga szintén fényes-metálos és a tető felnyitása után a szemünk elé is tárul minden szépség: egy Cha-Cha Tint folyékony pír, egy High-Beam folyékony highlighter, egy Coralista arcpír és egy Coralista szájfény. Mindegyik luxusminta méretű és a Coralitsa pír kivételével mindegyik csomagolása megegyezik az eredetivel. A tint és a highlighter kis 'üvegcsében' van, ecsetes applikátorral felszerelve, a szájfény tubusos-kinyomós. És el ne felejtsem van még egy pírecset is a szettben. 




Kezdjük a Cha-cha tinttel a sort. Én személy szerint nem szeretem az ilyen folyékony arcpír dolgokat, mert trükkösen kell velük dolgozni: egyrészt gyorsan, nehogy szép élénk élek maradjanak az arcon, másrészt el kell találni a megfelelő mennyiséget is, mert a túl kevés nem látszik, a túl sok meg... az túl sok. De ha van türelmünk, akkor jól el lehet játszani a Cha-cha-val. Az állaga folyós, de nem annyira, hogy 'elfolyjon', olyan géles, a legjobb ujjal eldolgozni szerintem. A színe pedig mesés, élénk narancsos korall, amit nem csak az orcákra lehet használni, hanem az ajakara is. A tartósság egy tint esetében mindig nagyon jó, itt is természetesen.

A High-beam folyékony highlighter nincs mese, egy álom. Kicsit krémesebb, mint a Cha-cha, de azért még a folyékony kategóriában van. Nagyon könnyű vele dolgozni, és nagyon minimális mennyiség kell csak belőle. Nagyon-nagyon apró csillám van benne, de felvitelnél ez már nem látszik, csak a természetes fény, amit a bőrre varázsol. A színe nagyon halvány rózsaszín, ezüstös fénnyel. Nem leszünk tőle diszkógömbök, nagyon diszkrét és visszafogott.




A Coralista szájfény viszonylag új terméke a Benefit-nek, hiszed idén tavasszal dobták a piacra. Igazából egy abszolút semmi extra, tubus verzió, ajakra felkenve ráadásul majdnem színtelen. Nincsen benne semmi csillám, csak fény és enyhe korallos-narancsos árnyalat. Nem szárít, nem ragad, nem tartós, hiszen szájfény és finom az illata. Könnyű viselet, de nekem hiányzik belőle valamiért a fényvédelem, nekem ez olyan nyárias szájfény, amibe már azért nem árt.



Végezetül jöjjön a Coralista arcpirosító. A kipróbálása után már nem csodálkozok azon, hogy miért népszerűek ennyire a Benefit pirosítói. Nagyon finom a textúra, könnyű vele dolgozni, lehet építeni, de nem is ez a lényeg, hanem a csodás szín. A Coralista egy finom barackos korall, enyhe arany fénnyel, ami nagyon szép természetes árnyalatot ad az orcáknak. A tartóssága átlagos, kibír 8-9 órát, illatot nem fedeztem fel.


Cha-cha Tint, High-beam, Coralista pír és szájfény

Cha-cha int és High-beam eldolgozva


Unikornismérő: nincsen különösebb panaszom egyik termékre sem, mindegyiket jó használni és szépek a színek. Az ára is kedvező volt, $28-ért lehet lecsapni a kis szettre a Sephora-ban, de mindegyik terméket külön-külön is meg lehet venni a normál kiszerelésekben. Nálam öt unikornist ér a Benefit Go Tropicoral!


16 megjegyzés:

  1. <3 Nagyon szimpatizálok a benefittel.

    VálaszTörlés
  2. A pirosító színe nagyon megfogott :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem megvan az összes folyékony pirosítójuk, nagyon jó a benetint és a posietint is. MINDET imádom, hihetetlen szép színt adnak az arcnak. De nekem a chacha-val a legnehezebb működni, abból néha még egyetlen pötty is sok, de a többiből mehet bátrabban az arcra. Jó vásárt csináltál! :)

    VálaszTörlés
  4. nagyon el kell találni a menyiséget :D nekem benetint helyett mac géles piros tintem van, az is szuper, kár hogy limitált volt :(

    VálaszTörlés
  5. nem csodálom :D

    VálaszTörlés
  6. én is egyre inkább :D

    VálaszTörlés
  7. nagyon örülök, hogy benefit teszt van, Sephora-ban találkoztam vele először és egyelőre utoljára is, de szimpatikus volt, főleg az ilyen kis cuki kiadásaik!

    VálaszTörlés
  8. és nagyon sok ilyen kis szett van, ráadásul a legtöbb sephora exkluzív

    VálaszTörlés
  9. Wá ,ilyen nekem is kell ♥ :)

    ANNYIRA szép ez a színvilág :)

    (www.beautybyjuctus.blogspot.com)

    VálaszTörlés
  10. én is imádom :)

    VálaszTörlés
  11. arcos képeket követelünk ezekkel a termékekkel! :D

    VálaszTörlés
  12. kb.1 hónapja vettem meg a Sugarlicioust szettet,amiben a sugarbomb pirosítójuk volt és egyszerűen imádom! pedig nem volt tervezett, csak körbe akartam nézni a pirosítók terén, -ha már ritkán eljut az ember lánya sephora közelébe- és rögtön jött velem egy a bájos kis dobozka. Sephorát ide! :D

    VálaszTörlés
  13. nem lenne rossz, ha lenne otthon is, de szerintem horror áron lenne minden sajna :(

    VálaszTörlés
  14. Coralista!!! <3 Annyi de annyi éve vágyom már egy ilyenre! Minket kérünk szépen vele :-)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.