Bourjois BIO Detox Organic Perfecting Powder + Fast & Perfect Rotating Mascara


Jó hír annak, aki nem szereti a folyékony alapozókat, viszont szeretné kipróbálni a Bourjois BIO Detox szériát! Itt van ugyanis a BIO Detox Organic Perfecting Powder, amely 100%-ban természetes összetevőkből áll és az Ecocert is rányomta a nagypecsétet. A púder szép egyenletes, matt arcbőrt ígér, amely ráadásként védve lesz a káros környezeti hatásoktól. Na kell ennél több?? Hát persze! Ugyanis mindezt gyönyörű fehér kompaktban kapjuk, amelynek a tükre 360 fokban elforgatható. Ha valaki szeretné szemrevételezni, akkor jelentem, hogy a Douglas parfümériákban már lehet kapni, csak az árát felejtettem el megnézni, de 3000 Ft körül lehet. 6 árnyalatból lehet választani egyébként és a világos elég világosnak tűnt, bele is másztam és a kezemen tökéletes volt (egyébként jó a textúrája, olyan krémes-púderes, finom és sok fel is jön, szóval van azért fedése is).


BIO DEtox Organic Perfecting Powder

A másik új Bourjois termék egy koppintás, vagyis gondolom szabadalom átvétel: a Dior Diorshow 360 forgókefés spiráljának olcsóbb verziója, Fast & Perfect Rotating Mascara néven. Annyi, hogy ez nem rezeg, hanem forog a kefe, így több festéket és egyenletesebben fel lehet vinni elméletileg. Én már egyszer bedőltem ennek a csodának, még egyszer nem fogok. 


Fast&Perfect Rotating Mascara

16 megjegyzés:

  1. Müllerben is láttam már ilyen kompaktot épp a héten! Nekem is szimpi volt:)

    VálaszTörlés
  2. Én eddig nem voltam odáig a Bourjois termékekért, de ez tényleg jónak tűnik nekem is

    VálaszTörlés
  3. Én is láttam már a Douglasban, de az 52-es szín a legvilágosabb belőle, és másik alapozójukból is az 51-est használom, szóval sötét. :( Egyébként sztem elég jók a Bourjois alapozók, eddig a két healthy mixet próbáltam és szerintem szuperek. Amúgy pontosan 3200 Ft az ára.

    VálaszTörlés
  4. van belőle 51-es is elméletileg, de nem emléxek, hogy én melyikbe másztam bele...

    VálaszTörlés
  5. Lolly, van valami közelebbi infód erről a kompaktról? Konkrétan az érdekelne, hogy száraz, emellett kissé problémás bőrre mennyire ajánlatos használni? Illetve fényvédőt tartalmaz? Első olvasatra nagyon szimpatikus termék, az elle happy daykor gondoltam megnézem, 30% mínusszal elég korrekt áron meg lehetne venni.

    VálaszTörlés
  6. Anita, én azt mondom, hogy a púderes dolgok nem igazán jönnek ki a száraz, problémás bőrrel (nekem is ilyen volt...) inkább egy lágy folyékony, nem komedo képző alapozó kéne neked (vichy aera teint pura kétféle textúra is van, én szerettem használni nagyon)és fényvédő sincsen benne, legalábbis a leírásban nem szerepelt.

    VálaszTörlés
  7. Sejtettem, csak nagyon praktikus és időspórolós lett volna, ha megfelelő lett volna :( Jelenleg pont azt a fajta vichy alapozót használom (és az ajánlással ellentétben nem a krém változatot) amit írtál, előtte sokféle márkát próbáltam, de érzékeny a bőröm, szinte minden középkategóriás drogériás alapozótól kipirosodott és viszketett az arcom. Akkor a kompakt felejtős, köszönöm a gyors választ!

    VálaszTörlés
  8. Szívesen! Akkor jót ajánlottam... egyébként jól szuperál a vichy??

    VálaszTörlés
  9. Már 3 hónapja használom, heti szinten átlag 4x. A színt sikerült jól eltalálnom, jó a textúrája bár a bőröm igényli a hidratálást alapozás előtt. Ha megpróbálom elmismásolni kíméletlenül kitolok magammal, mert "pikkelyes" lesz az eredmény annak ellenére, hogy alapesetben nem hámlik az arcom (de ha mégis szükséges, találtam egy szupi arcradírozó-tápláló pakolás duót az Yves Rocherban) Vichyre visszatérve, a fedésével és tartósságával is nagyon elégedett vagyok, így a 20fokokban is nagyjából 6 órát bírt kifényesedés nélkül :)

    VálaszTörlés
  10. Nem szabad elmismásolni a hidratálást... nagyon fontos, mert táplálja és védi is a bőrt egy jó készítmény, hidd el 10 múlva hálás leszel azért, hogy minden nap hidratáltad! Nekem egyébként a krémesebbik van a vichy-ből én akkor használtam amikor beteg volt a bőröm és akkor nagyon szerette. Most hogy normális lett már túl sok mind a kettő

    VálaszTörlés
  11. Biztos ami biztos alapon ma jól megtapogattam a kompaktot a Müllerben, mi az amit biztos nem fogok megvenni és nyugtáztam, hogy a kint lévő legvilágosabb szín is túl sárgás lett volna nekem :D Teljesen megnyugodott a lelkem :D

    VálaszTörlés
  12. Ma vettem a Douglasban. Bevezető akcióban 2650.-ft. A legvilágosabbat vettem (052), mert alapvetően fehér bőrű vagyok és nekem egy kicsit túlságosan is világos lett. Télre amúgy tökéletes lenne. Jövő héten megnézem az egy árnyalattal sötétebbet.

    VálaszTörlés
  13. Akkor az tök jó áron volt! Úgy látszik érdemes kipróbálni a dolgot :D

    VálaszTörlés
  14. Múlt héten amikor néztem 3200.- volt. Örülnék, ha beválna eddig a Clinique Superpowder Double Face Powder-jét használtam, de ez fele annyiba kerül.

    VálaszTörlés
  15. ja azért nem mind1. Remélem be fog válni, de majd írd meg, hogy miket tapasztaltál!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.