Rihanna parfümvideója és az omniózus betiltott Belle D'Opium és poénból az eredeti is

10:34 de.
Gondoltam hétvégi unaloműzőnek beposztolom Rihanna reklámvideóját, amelyet a Rebl' Fleur parfümjéhez készítettek. Szép és nagyon uncsi kis videó ez, lerágott Alíz tükörországban csonttal. Az elején a tollas legyezős virág azért nem rossz :D. 



A másik videó viszont hihetetlenül ütős, olyannyira, hogy kb 2 hete azon csámcsog a szakma, hogy be kellett tiltani, mert drogfogyasztást imitáló képek vannak benne. Én kerestem, de nem találtam. Szerintem egyszerűen csak művészi és izgalmas a videó. A parfüm is egyébként.



És itt van az eredeti Opium reklámja is, ha valaki ért a filmekhez rögtön rá fog jönni, hogy ki rendezte :D. A megfejtéseket várom a kommentekben, a szerencsés kitaláló most nem nyer semmit, de dicséretben részesítem :D.


8 megjegyzés:

  1. Akkor Maya ezennel hivatalosan is dicséretben részesítelek és örülök neki, hogy ilyen művelt olvasóim vannak :D. Gondolom ezek szerint láttad a Twin Peaks-t :D. Akkoriban csinálták a reklámot, nekem tisztára twin peaks hangulata van, még a zenéje is olyasmi :D.

    VálaszTörlés
  2. Teljesen nosztalgikus hangulatba kerültem, az ő filmjein "nőttem fel", nekem igazi kultuszfilmek. A zene itt is Badalamenti szerintem, meg merem kockáztatni hogy az összes filmjén vele dolgozott. Újranéztem, és egyre biztosabb vagyok benne.
    Egyébként nekem a radírfej volt az első:) A nagy kedvencem pedig a Lost highway, és Mulholland drive-nak az a jelenete, ahol a sebesült lány olyan mozgással jön le a hegyről, mint valami törött baba:)

    VálaszTörlés
  3. Jaj és köszi a dicséretet:))) Olyan klassz dolog ilyen közös témákra bukkanni:)

    VálaszTörlés
  4. Szerintem megtaláltam a második videóban a "drogfogyasztást imitáló képet". 0:30-nál kicsit olyan mozdulatot tesz, mintha belőné magát.
    Különben jó videó, de a csaj nem tetszik benne.

    VálaszTörlés
  5. A második videóban nagyon jól táncol a csaj!=)

    VálaszTörlés
  6. Vadpulyka arra a jelenetre gondoltak valóban a beszüntetni vágyók, de mivel még csak nem is tűvel imitálja, hanem az ujjával így érthetetlen a dolog. Egyébként maga az Opium név is drogra utal, azt miért nem tiltatják be??? Bolondok ezek a cenzorok

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.