MAC Peacocky teszt

Kicsit megkésve de én is szereztem két darabot a Peacocky kollekcióból, azért csak kettőt, mert azok a szemhéjpúderek már nem voltak, amiket meg akartam venni. pedig csak pár napot késtem... Sebaj így lecsaptam a Sexpectations nevűre meg a gyönyörű piros Strut Your Stuff nevű szájfényre.

Kissable Lipcolour - Strut Your Stuff és Mega Metal Eyeshadow - Sexpectations


A szemhéjpúder

A Sexpectations egy fémes burgundi szín elméletileg, se szerintem inkább piszkos rózsaszínes bordós, amiről én azt hittem, hogy jóval sötétebb, de hát így jártam. Ettől függetlenül nem rossz, sőt kifejezetten jó, ha azt nézzük, hogy ilyesmi színem talán még nem volt. Bázison és bázis nélkül is teljesen ugyanolyan a szín, esküszöm semmi különbséget nem fedeztem fel. Szépen, egész nap tart, nem kenődött el és állt össze. A textúrája csillagos 5ös, nagyon finom selymes, szinte krémesnek mondanám. De jobban örültem volna, ha sötétebb... Ja arannyal valami káprázatosan néz ki!

Osztályzat: 4 fölé, mert nem elég sötét

A Mega Metal szemhéjpúderek egyébként kétszer akkorák, mint a simák

Az ujjamon is megmutatom.... kicsit homályos :D

Vaku nélkül

Az alsó csík bázisra van ráhúzva, szinte semmi különbség nincsen


A szájfény

Ami igazából nem is szájfény, hanem egy folyékony rúzs. Az az igazság, hogy én az ilyet jobban szeretem, mint a rúzst vagy a szájfényt, mert ugye 1. könnyebb kezelni az applikátort, mint a rúzst és 2. tartósabb, mint a szájfény. És ez a szépséges piros darab tényleg nagyon tartósa, azt hiszem egész nap csak kajálás után kentem újra, de még akkor is maradt szí a számon egyébként. Abszolút nem szárítja ki az ajkakat és ami a legjobb, hogy egyáltalán nem ragad, amit általában a MAC szájfényeiről nem lehet elmondani. Szóval le a kalappal, nagyon jó kis termék ez! A szín egyébként egy hideg tónusú, nagyon intenzív kékes piros, szerintem tisztára olyan, mint a Russian Red nevű rúzs és szájfény. És az illata érdekes módon nem a megszokott vanília, hanem szerintem mogyoró vagy valami nagyon hasonló, de isteni finom. (Pontosabban nem is illat hanem ízesítés, mert a MAC nem illatanyagot használ.) 

Osztályzat: 5, mert nem találtam még benne hibát

A Kissable Lipcolour egy hajszálnyival nagyobb, mint a többi szájfény, de annyival drágább is :D
Gyönyörű, intenzív piros szín, vékonyan nem is lehet felkenni

2 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.