Napi smink

Ha jól rémlik, akkor ezt a sminket csütörtökön készítettem, amolyan nem igazán tudok mit kitalálni, ezért előveszem a pigmentjeimet sminkként :D. Az a vicces, hogy a pigmentek nem az eredeti csomagolásukban vannak meg, hanem kiöntve egy kis emeletes tárolóba, így a nevüket nem nagyon tudom. Sebaj. Láttátok az Oscar-t? Én ugyanúgy, mint 3 éve folyamatosan elalszok mielőtt kezdődhetne... Szóval megint lemaradtam a bevonulós ruhákról, csak ma reggel csekkoltam le párat. Natalie Portman nagyon cuki volt, jól áll neki a terhesség meg a lila, meg persze az Oscar díj is, de a legszebb szerintem Amy Adams volt, aki egy káprázatos L'Wren Scott éjkék estélyiben és nagyon sok dollárt (1.35 millió konkrétan) érő smaragdokban vonult végig a vörös szőnyegen. A sminkje pedig tökéletesen passzol t a ruhához. Idén nálam ő a nyertes. És nagyon szomorú szívvel írom le a következő szavakat de a vesztes (ruhában, nem sminkben) idén Scarlett Johansson lett, egyszerűen annyira nagy félrenyúlásnak tartom az ő alakjához ezt a ruhát, hogy huhh... Annyira nagyon csinos nőies (volt??) az alakja és most... Valami nem stimmel. De a smink elképesztő, igazából nekem az övé tetszett a legjobban, nálam pont így nézne ki egy díjátadós smink. Jövök majd hosszabb poszttal is meló után! Ja és nem elfelejteni ma este 6 órakor Lady Gaga Born This Way premier a Vevo-n, a hivatalos honlapon és a Facebook-on! Bár úgyis beposztolom :DD! Szépséges hétfőt mindenkinek!

A smink, amely eltörpül a mai nap eseményeihez képest:

A szemem színe nem rossz azért ezzel a sminkkel.

Semmi extra, egy kis gyöngyház rózsaszín és barnás lilás valami.

Közelről is.

Egyre jobban fotózok, most már vannak különböző arcok is. Ez a hová tűnt az ásványvizem arc.


És amikkel alkottam:

ARC: MAC Studio Finish Concealer (NC15), MAC Mineralize SPF15 Foundation/Loose (Light), Clinique Blushwear Crem Stick (Glow Blush). SZEM: MAC Paint Pot (Bare Study), két ismeretlen MAC pigment, jó régiek már, MAC Eye Shadow (Carbon), Shiseido Nourishing Mascara Base, MAC Zoom Lash (Zoom Black). AJKAK: MAC Lipglass (Icescape)


Pár kép a red carpet-ről:

Amy Adams kék füstös szemmel és bogyószín ajkakkal. forrás: justjared
Az elképesztő L'Wren Scott estélyi. forrás: justjared
A smink ellensúlyozza a szörnyű ruhát. Egyébként Dolce & Gabbana.  forrás: justjared
Hovát tűnt Scarlett alakja??? forrás: justjared
Natalie Portman az összes képen mosolyog, mint a vadalma :D. Nem csodálom, hogy idén ő mindenki kedvence. Szép egyszerű smink, ami tökéletesen illik a személyiségéhez. forrás: justjared
A lila Rodarte ruha és hozzá lila Jimmy Choo. A mosoly Natalie. forrás: justjared


Elmaradhatatlan zene, gondoltam ez most pont ide illik:


Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.