Napi Smink

Megihletett a csütörtöki WW bemutató, megtetszettek nagyon a kék színek, amiket használt a sminkes, úgyhogy az itthoni készletemből kerestem hasonlókat és csináltam egy klassz kis kék vonder vumen sminket :D. És természetesen a fotó megint nem adja vissza az eredetit... sokkal de sokkal jobban nézett ki élőben... Az a baj, hogy egyszerűen nincsen időm gyakorolni, meg próbálgatni a fotózgatást, de ha valakinek vannak tippjei, hogyan tudnék jobban fotózni, akkor írjon! A szájfény azért ütős a képen is! Ja, és ezúton szeretném üdvözölni egyik kedves olvasómat, akivel tegnap találkoztam a Marionnaud Glamour partiján :D!

Íme a smink:

A ferde tekintetek mestere :D.

Sokkal, de sokkal sötétebb volt a smink és csillogóbb.
Közel sem adják vissza most a képek...

A szájfény jó választás volt :D.


Ezekkel készült:

ARC: MAC Studio Finish Concealer (NC15), MAC Mineralize SPF15 Foundation/Loose (Light), MAC Mineralize Skinfinish (Pink Power). SZEM: MAC Paint Pot (Bare Study), Lancome Color Focus Palette (Petite Fleur D'Occident), MAC Mineralize Eye Shadow (Persuasive), MAC Eye Shadow (Carbon), Pupa Eye Shadow Duo (08), Shiseido Nourishing Mascara Base (szepillára és szemöldökre is), MAC Haute&Naughty Lash (érzem, hogy hamarosan ki fog fogyni a dolog és nem tudom milyet vegyek helyette...). AJKAK: MAC Wonder Woman Lipglass (Athena's Kiss - lemaradt a képről, mert ez utólag a hajvasalás után tettem fel :D).



És a szokásos elmaradhatatlan zene:


11 megjegyzés:

  1. Aztaaa, nagyon jól áll ez a smink! Szép lett! :)
    Wonder Woman :D

    VálaszTörlés
  2. Ja, egyébként vettél valamit a marionnaud shoppingpartin? :)

    VálaszTörlés
  3. Jó lenne valami extrábbal is kísérletezni ha lenne időm... de hátha lesz majd végre...

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik én is kék leeszek ma :D!
    Egyébként én is ilyen "béna" vagyok sminkfotózásba, hiába rakok rá makrót..:/ Ha fényben csinálom az egészet kiszívja, ha lámpánál akkor meg sárga lesz :D:D nincs remény :D

    VálaszTörlés
  5. Én is mindig szenvedek a fényekkel, de ha van olyan a gépeden, hogy derítő vaku, az néha beválik! Meg próbáld messzebb rakni a gépet állványra v polcra, hogy ne olyan közelről vakuzzon.. Aztán lehet, hogy hülyeséget mondok! :D:D

    VálaszTörlés
  6. Nem vettem semmit, mert dolgoztam :D

    Suzy ez nem rossz ötlet, majd átnézem a használati útmutatót :D

    VálaszTörlés
  7. kipróbáltam, hogy messzebbről fotózok és láss csodát, jobbak a képek :DD

    VálaszTörlés
  8. Ez a szájfény vmi fantasztikus rajtad! :)

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm! pedig féltem tőle, hogy a hajam színe ütni fogja, de egész nap dícsérte mindenki... már megérte megvenni :DD nézd meg a tesztjét is!

    VálaszTörlés
  10. Szia Lolly, azt hiszem velem futottál össze a Marionnaud-ban, én traktáltalak a pirosítós-árnyékolós témával. :) Le tudnád írni a nevét annak a MAC terméknek amit ajánlottál?

    Egyébként nagyon örültem a találkozásnak!! Csini voltál!! :)
    Köszi: Anita

    VálaszTörlés
  11. Mineralize Skinfinish - Pink Power
    Jajj nemár tisztára olyan az a hülye egyenruha mintha egy légutaskísérő lennék benne :D De én is örülök, hogy találkoztunk és hogy kommentelsz most már!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.