Napi smink

Tegnap nem voltam késében, úgyhogy volt időm pepecselni. Elő is vettem a két gyönyörűséges kincsemet, a Lancome kagylóját és lótuszvirágát, mert azokkal már régen dolgoztam. Sajnálom, hogy már nincsenek ilyen szép dolgaik, pont amikor elkezdtem őket gyűjteni akkor váltották le a vezető sminkest, aki ugyebár nő volt, egy férfira, akik ugyebár nem értenek annyira a szép, giccses dolgokhoz :D. Azóta szerintem nem is vettem semmi Lancome-ot... De ezekre nagyon vigyázok. Egyébként, ha valakinek megtetszett a kagylós dolog még egy-két üzletben lehet kapni (Campona Marionnaud-ban pl. 2500 Ft-ért, ugyanezt a kék színt, de én Douglas üzletekben is láttam 20%-kal olcsóbban, ami mondjuk 10ezer Ft). Na nem is szaporítom tovább a szót, mert készülődnöm kell, ma ugyanis meghívásom van a MAC Wonder Woman kollekció előbemutatójára. Ha sikerül valamire lecsapnom, ti fogjátok először megtudni!

Íme a smink:

Végre valahára egészen jól sikerültek a képeim...

... szinte le is döbbentem....

....hogy egyik sem homályos, vagy ferde...
....amikor észrevettem, hogy elfelejtettem egész arcosat készíteni....sorry.


És amikkel dolgoztam:

ARC: MAC Studio Finish Concealer (NC15), MAC Mineralize SPF15 Foundation/Loose (Light), MAC Powder Blush (My Highland Honey). SZEM: MAC Paint Pot (Bare Study), Lancome L.U.C.I. Eyes Light Color In Motion Eye Shadow Duo (Ray of Purple Light), Lancome Lotus Splendor Eye Shadow (Warm Keva), MAC Haute&Naughty Lash. AJKAK: MAnhattan Tasty Lips Lipgloss (530).


Az elmaradhatatlan zene:

4 megjegyzés:

  1. Én este 7-re megyek, remélem találkozunk!! :))

    VálaszTörlés
  2. Nem tudod véletlenül meddig lesz kapható? Arra a must have skinfinish-re biztosan lecsapok... :)

    Ja egyébként imádom a blogod :P XO

    VálaszTörlés
  3. Köszike :D
    A limitált termékeket addig lehet általában kapni amíg el nem fogynak. Az is lehet, hogy még egy hónap múlva is lesz belőle, az is lehet, hogy egy hét alatt elvisznek mindent. Mindkettőre láttam már példát...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.