Napi smink

Ez volt a csütörtöki sminkem, azt hiszem úgy keltem fel, hogy rá vagyok állva a lilára és muszáj lilát. Egyszerűen lilát akartam... És mivel van egy gyönyörű Guerlain palettám, amiből tökéletes lila sminket lehet csinálni, hát megcsináltam. Egyébként sznob vámpírsminkhez nagyon jó farsangra egy kicsit átalakítva.... fotó mellékelve még tavaly helovínról. (El kéne mesélnem azt a sztorit....kb 4 órán keresztül sminkeltem a barátnőimet, hogy akkor hurrá helovín parti és sehol nem volt helovín parti...) Mindegy talán idén farsangkor hátha jobb lesz a helyzet és hajlandóak lesznek az emberek beöltözni, nem pedig hülyén nézni ránk, ahogy vámpírokká maszkírozva rohangálunk az utcán -10 fokban :D. 

Íme a smink:

A lila jó, mert zöldebbnek tűnik a szem tőle :D

Ettől lényegesen sötétebb volt a smink, csak a vaku, a vaku nem engedelmeskedik nekem.
Itt engedelmeskedett.
A háttérben ezúttal a hűtőm és nem a szárítóm. Haladok.


Farsangi/helovíni verzió:

Igen az ott lefolyó vér csillámporból. És igen a tekintetem inkább zombis. Még gyakorolnom kell.


Ezekkel készült:

ARC: MAC Studio Finish Concealer (NC15), MAC Mineralize SPF15 Foundation Loose (Light), MAC Beauty Powder (Briar Rose). SZEM: MAC Paint Pot (Bare Study), Guerlain Ombre Éclat 4 Shades (Velours D'Or), Clinique High Definition Lashes. AJKAK: csak egy aloés ajakápoló, mert kiújúlóban van az allergiám.

És ráadásnak Lady Gaga új száma, mert ez a nő zseniális és köszönöm neki, hogy a kezdődő depimből kirángatott pusztán egy 4 perces kis dalocskával. Respect for her.

14 megjegyzés:

  1. hát Lolly te gyönyörű vagy <3

    VálaszTörlés
  2. Nem tudtam eltalálni,kire emlékeztetsz,de a haloween-es képet nézve rájöttem. Orosz Barbarára. :D

    VálaszTörlés
  3. Jajj ne már.... látnátok most kócos hajjal pizsiben :D de azért köszönöm!
    Orosz Barbi sem rossz, de szívesebb hasonlítanék mondjuk Scarlett Johansson-ra :DD. De hát ez van...

    VálaszTörlés
  4. hogyhogy már nem olyan vörös a hajad? (ha nem baj, hogy így rákérdezek)
    egyébként nagyon tetszik, jól áll. :)

    VálaszTörlés
  5. csak annyi hogy szerettem volna valami természetesebbet, de most erősen gondolkozok azon, hogy megint egy kicsit vagányabb legyen :D

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tetszik a farsangi verzió, a kiegészítők is sokat dobnak az összhatáson. :)

    VálaszTörlés
  7. Ja direkt megvettem minden kelléket, kesztyű, fülbevaló, nyaklánc belőtt séró :D Tök jól néztünk ki :D

    VálaszTörlés
  8. szia Lollypolly :)
    lehetne egy nagynagy kérésem? :)
    nagyon szeretném,ha csinálnál vmi jó kis sminket,ami illik egy dögös cowgirl-szerkóhoz :) farsangi bulink lesz és cowgirlnek öltöznék.. mivel te vagy a kedvenc sminkesem (meg Dorka..) gondoltam hozzád fordulnék a kéréssel :) (vmi rózsaszínes lenne a legjobb,mert rózsaszín ingem van és rózsaszín a kalapom)
    elöre is nagyon köszönöm.
    puszillak: Anna

    VálaszTörlés
  9. Megpróbálok valamit összeütni :D de addig is itt van ez a kép: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=122864857732617&set=a.122864791065957.18285.100000273090189

    ezt egy rózsaszín cowboy kalaphoz kellett csinálnom, szerintem a te szerelésedhez is jó lenne, de azért magamra is feldobok majd valamit köv héten

    VálaszTörlés
  10. Kedves Lolly :). A farsangi!halloweeni sminked után felbátorodtam és készítettem magamnak erről a videóról: http://www.fullhalloween.com/blog/9564/how-to-apply-a-fallen-angel-halloween-make-up-video-tutorial/, egy sminket, gondoltam lefotózom hátha neked is jó lesz inspirációnak :) ahogy én alkottam meg: http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=194678390560954&set=a.194678353894291.51923.100000563820322&pid=652338&id=100000563820322 Remélem tetszik :)

    VálaszTörlés
  11. Klaudia sajnos nem tudtam megnézni a képet, nem jelenítette meg a fészbúk... küldd át emilben lolly05tmua@gmail.com

    VálaszTörlés
  12. de amúgy a videón gyönyörű a smink

    VálaszTörlés
  13. köszi lolly :) nagyon szuperül néz ki.. azért légyszi dobj fel egyet ide is,ami kicsit egyszerübb :D ennyire nem jó a kézügyességem :)
    meg a szokásos kelléklista is jól jönne. elöre is köszi
    puszi: Ann

    VálaszTörlés
  14. csináltam ma rózsaszínes dögös sminket le is fotóztam fel is rakom mindjárt, meg plusz tippeket is hozzá mert túl csillámosan strasszosan nem mehettem volna dolgozni :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.