MAC Wonder Woman teszt - II. rész

6:54 du.
A második áldozatom a WW kollekcióból az egyik rúzs volt, méghozzá a Marquise'D nevezetű. A szín egy krémes halvány barack árnyalat arany fénnyel megbolondítva. Igazából nem nagyon akartam rúzst ebből a kollekcióból, de persze kipróbáltam a bemutatón és azonnal beleszerettem ebbe a finom színbe és egyébként sincsen még ilyesmi színem úgyhogy... jött velem. A textúra finom krémes, a finis inkább áttetsző és csillogó. Pont emiatt sajnos annyira nem tartós a szín, ezt naponta többször újra kell kenni, főleg evés után. Nekem kibírt egy pár órát, de nem olyan sokat. Az illata a szokásos vanília és ha nem is kifejezetten ápoló hatású, de cseppet sem szárítja az ajkakat. Tökéletes nappali, natúr és visszafogottabb sminkekhez, de én el tudom képzelni egy nagyon durva, fekete füstös szemhez is ellensúlyozásképpen. Igazi alapdarab a sminktáskában, még ha első ránézésre nem is tűnik fel.

Osztályzat: abszolút 5ös, mert remekül kihasználható, még akkor is ha nem a legerősebb fedésű és legtartósabb rúzsról van szó.

A csomagolás kívül-belül.

Egyre jobban fotózok, végre úgy látszanak a színek, ahogy szeretném :D.

Nagyon szép ez az árnyalat, hála égnek a kép most visszaadja a valóságot.

6 megjegyzés:

  1. Valami gyönyörű ez a szín! Inkább hétköznapi szerintem, legalábbis én akkor viselném.

    VálaszTörlés
  2. De pont az a jó benne, hogy ez most hétköznapi, pedig én nem szoktam hétköznapi dolgokat választani :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép, lehet hogy elkéne néznem a MAC-be a héten de sajnos a pénztárcám sínylené meg ;) mindenesetre nagyon nagyon szupi termékek sikerültek ebben a kollekcióba

    VálaszTörlés
  4. Az a vicces, hogy első ránézésre nem is tűnik fel, mennyire jó darabok is vannak a kollekcióban, csak akkor ha már elpiszmog velük az ember a boltban :D

    VálaszTörlés
  5. Elmentem ma délelőtt hogy megnézegessem az új kollekciót. Meg is lett az ára...:D igaz nem a wonder woman kollekcióból de valahogy sikerült hazahoznom egy mineralize alapozót. Mindig elcsábulok ha betérek..:( és olyan szép kis sminket is kaptam :)

    VálaszTörlés
  6. A mineralize alapozók egyszerűen a legjobbak a világon! Jó választás volt :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.