MAC Wonder Woman bemutató party - élménybeszámoló

Nagyon örültem, amikor megkaptam az SMS-t a MAC-től amiben meghívást kaptam a ma kora este megrendezett Wonder Woman kollekció bemutatójára. Az ilyen kis előpartikra mindig szépen külön felállítják az újdonságokat, van sminkbemutató és lehet élvezkedni a termékekben ameddig csak meg nem unjuk. A lányok nagyon kedvesek voltak, de hát mikor nem azok, szerencsére nem zavarta őket, hogy össze vissza fotózgatok, mint egy kergebirka. A legjobban azonban annak örültem, hogy a Wonder Woman mellett megnézhettem és kipróbálhattam a Viva Glam Gaga, a Sheen Sipreme Lipstick és a Cremeblend Blush kollekciókat is. Természetesen igyekeztem mindenről fotót is csinálni (köztük a kisminkelt modellről, aki Wonder Woman-nek volt öltözve), ha valamelyik homályos előre is elnézést, de ez az első ilyen fotózós bulim :D.  (Ha a képekre rákattintotok, akkor láthatjátok a teljes méretet!)

Ilyen volt a Wonder Woman pult.

A modell nagyon aranyos volt, megengedte, hogy lefotózzam.

Kétszer is :D. Egyébként nagyon szép és ötletes ez a smink, innen is gratulálok a sminkesnek!


Wonder Woman

Már a képek alapján sejtettem, hogy mik lesznek nálam a tuti befutó termékek és sikerült megint eltalálnom őket! Szerintem a legjobb termék a kollekcióban - amit már említettem is a WW-s posztban - a Mineralize Skinfinish Pink Powder bronzosító/pirosító/kiemelő kombója. Hihetetlenül gyönyörűek a színei, a textúra tökéletes, a modellen is ez van, ott lehet igazán látni. A szemhéjpúder palettákat bevallom őszintén, hogy nem próbáltam ki, csak megnézegettem, mivel egyik szín sem hiányzik a sminkkészletemből. Szépek egyébként, a kék színeket használta a sminkes a modellen. A színes spirálok viszont nagyon tetszettek, egyedül azt sajnálom, hogy az Opulash-t választották alapul, mert annak a keféje nekem túl nagy. De akinek szép, nagy és nem mélyen ülő szemei vannak, az feltétlenül próbálja ki, mert tényleg látszanak a pillákon a színek. A rúzsok és a szájfények élőben teljesen mások, mint a promóképeken meg a tesztelős képeken, konkrétan sokkal szebbek voltak. A Marquise D' rúzsba rögtön bele is szerettem, egyszerűen kihagyhatatlan árnyalat (Amerikában a neten ez fogyott el először), akárcsak az Athena's Kiss szájfény. A szájfények egyébként (bocsánat a szóhasználatért) bazinagyok applikátorostól, mindenestől, kicsit nehéz is bánni vele, mondjuk elsősorban azoknak, akiknek vékony az ajkuk, esetemben ez a probléma nem állt fenn :D. A pigmentek szépek, nagyon de nagyon intenzívek és a glitterekkel is ugyanez a helyzet és bár az ezüstös, fehéres színű nagyon meg is tetszett, de jobban szemügyre vettem és rájöttem, hogy ilyenem már van itthon. A pirosítók is teljesen mások voltak így az életben, nekem ezek is jobban tetszettek, de én inkább a Mineralize Skinfinish-re szavazok. Összességében jó kis kollekció ez, szerintem mindenki találhat benne magának valamit.

A szemhéjpúderek, a spirálok, a körömlakkok és a tus.

Az ecsetkészletek (nagyon szépek...) és a sminktáskák.

A púderek, arcpírok, rúzsok, szájfények, pigmentek és csillámok.

Az Athena's Kiss szájfény és a Spitfire rúzs.

Az Emancipation szájfény és a Marquise D' rúzs a felső sorban, a Secret Identity szájfény és a Heroine rúzs az alsóban.


Viva Glam Gaga II

Nagyon rossz leszek, de bevallom, hogy én ennek a szájfénynek és rúzsnak jobban örültem, mint a WW-nek... Nagyon izgultam a dolgon, mert mindenképpen meg akartam venni valamelyiket, csak attól féltem, hogy nem fog jól állni, mivel nekem egyáltalán nem állnak jól a natúr árnyalatok. De szerencsére kifejezetten jól állt mind a kettő, de csak a szájfény jött most velem, a rúzs majd később csatlakozik, anyagi megfontolásból. Nagyon szép meleg, kicsit sötétebb bézs színű mind a kettő. Imádom :D.

Őgagasága :D.
A rúzs és a szájfény.
Kicsikét homályos, de azért látni remélem, hogy szépek az árnyalatok.
Sheen Supreme Lipstick és Cremeblend Blush

A Sheen Supreme rúzsoknak összvissz egyetlen hibájuk van, hogy szerintem túl nagy a kidolgozásuk a szép applikációhoz (de nem biztos, mert nem próbáltam ki őket csak a kezemen), egyébként csak szuperlatívuszokban tudnék írni róluk. Aki nem szereti a rúzst, az is vegyen belőle! Krémes, fényes de nem túlságosan és nagyon szép intenzív színei vannak. A Cremeblend pirosítóknak megváltozott ugye a textúrájuk, krémesebbek és könnyebben kezelhetőek és valóban azok! Nem rajongok a krémes pirosítókért egyébként, csak 1-2 darab van belőlük, de ezek tényleg nagyon jónak tűnnek. Lehet, hogy el fogok csábulni? (Ja és kipróbáltam a Careblend púdereket is, nagyon finom a textúrájuk, de nem elég erős a fedésük, ahhoz hogy alapozó helyett lehessen használni. De púdernek nagyon jól lehet használni, meg ugye ez kompakt, be lehet dobni a táskába és napközben előszedni, kijavítani a sminket.)

A zseniális Sheen Supreme Lipstick árnyalatai.

Párat ki is próbáltam.
A Cremeblend Blush kollekció.

9 megjegyzés:

  1. Az smink igazán lehetett volna kreatívabb...

    VálaszTörlés
  2. Ahhoz képest, hogy 5 perc alatt csinálta a sminkes nagyon jó... Lehet, hogy én is gyártok valami vonder vumeneset :D

    VálaszTörlés
  3. szerintem kifejezetten gáz a smink. :#
    de hát ízlések és pofonok...

    VálaszTörlés
  4. fúú köszi a sok képes beszámolót, sokat segít a döntésben :)
    a smink nekem abszolút nem tetszik, szerintem kicsit se "wonder womanes", de ha ettől eltekintek azért kreatív és ötletes..
    lenne 2 kérdésem: a supreme rúzsok közül a kezeden lévő jobb felső melyik? ha a nevét nem tudod, akkor esetleg arra emlékszel, hogy az állványon melyik volt?
    illetve a másik, hogy a golden lariat MSF szerinted hordható NC25-ös bőrhöz? nem túl sötét?

    VálaszTörlés
  5. Ani a rúzs alulról a második sor, jobb szélső a nevét nem tudom sajna. A golden larit-tal nem az a baj, hogy sötét lenne, hanem az hogy nagyon meleg színek vannak benne (sárga, arany), szerintem sötétebb, meleg bőrtónushoz illik és az NC25 az se nem sötét se nem meleg árnyalat elméletileg. De soha nem lehet tudni, ki kell próbálni, bár én azt mondom a Pink Power jobb választás az NC25-höz, én NC15 vagyok és istenien néz ki rajtam :D.

    VálaszTörlés
  6. És mikor vehetjük mi meg? :)

    VálaszTörlés
  7. köszi a választ! :) már alig várom, hogy kedden kipróbáljam őket :)

    VálaszTörlés
  8. Én ma reggel kipróbáltam magamon is a mineralize skinfinish-t és úristen! érdemes rááldozni a pénzt, mert ráadásul 20 grammos, egy darabig elég lesz (a standard méret 10 gramm)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.