MAC Future Face

Nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget ennek a MAC kollekciónak a képek alapján, mert folyékony alapozót nem használok, púdert sem, színezett hidratálót meg pláne. Aztán elolvastam a temptalia.com-on a MAC termékfejlesztési igazgatójával készült interjút és erőteljesen meggondoltam magam. Az alapozó és a színezett hidratáló engem továbbra sem hat meg, de a púder az interjú alapján valami csodafegyvernek tűnik. Ugyanis a kép alapján a dolog púdernek látszik de valójában nem az. A speciális, innovatív összetevőknek köszönhetően a Studio Careblend/Pressed egy multifunkcionális termék, amelyet önmagában (alacsony/közepes természetes fedés) és sminkkel (fixál) együtt is lehet viselni, kiegyenlíti a bőrfelszínt, szép természetes finist biztosít és a különleges Comfort Comlex segítségével táplálja és hidratálja is a bőrt. Ja és mivel tulajdonképpen nem is púder, nem kell attól félni, hogy csúnya, matt, maszkos-púderes lesz a végeredmény. A Studio Fix Fluid alapozók és a Studio Moisture Tint nem változott, csak új színekkel bővült ki. A termékeket szerintem márciustól lehet majd kapni és állandóak lesznek.

A kollekció promója

A Studio Fix Fluid alapozók új árnyalatai


A csodás Studio Careblend (8 árnyalat lesz kapható)


8 megjegyzés:

  1. Huh,ez a Careblend nagyon igéretesnek tűnik a leirás alapján.
    Tulajdonképpen ez akkor olyasmi mint a trnslucent púderek,amik ilyen láthatatlanok?
    Vagy mégis van fedésük?
    Mivel sok árnyalatban lesz,igy nem biztos hogy láthatatlan.
    Egyébként hasonló hatású a Juvena On te move,nagyon tuti kis termék,alapozó alá kenve is ad egy szép egyenletes bőrfelszint,mattit,és ténlyeg valahogy felfrissiti ,feszessé teszi a bőrt.
    Alapozón még nem próbáltam.
    Olyasmi terméket kerestem,ami az aalpozóra téve fixálja azt,ad egy úgymond tökéletes befejezést,lemattitja a kifényesedést,de nincs púder szine.
    A Mac prep &prime -ról olvastam még hogy nagyon jó,de ezektől a fehér poroktól kicsit félek,még nem próbáltam,de nem lesz ilyen lisztes hatása?Nem ül be a pórusokba a fehér por,,akiknek tág pórusai vannak?

    VálaszTörlés
  2. A Careblendet én inkább a Juvenához tudnám hasonlítani csak színezettben meg púderes állagban. Akinek szép a bőre magában is használhatja szerintem. A fixáló púderek pedig láthatatlanok, nem ülnek meg a ráncokban, pórusokban stb, és nem lesz fehérebb az arc tőle. Szerintem próbáld ki, ha úgy érzed, hogy szükséged van rá, de ha van Juvena On the Move-od, akkor azt használhatod alapozó fölé, én kipróbáltam és isteni!

    VálaszTörlés
  3. Csak szeretném jelezni,hogy a Váci utcai Mac-ben mér kaphatók:)

    VálaszTörlés
  4. ez érdekes én azt olvastam, hogy áprilistól lesz...

    VálaszTörlés
  5. pedig ott voltak,ki is próbáltam a Careblendet,meg vettem egy új púderecsetet.
    Sztem fogok venni ilyen Careblendet,elég jónak tünt,csak mivel előtte már a Douglasban is próbálgattam az új Shiseido Translucent Pressed powdert,meg az új Bronzert,(ezek is kaphatók már)nem igazán tudtam eldönteni ,hogy valójában önmagában milyen:)

    VálaszTörlés
  6. Na akkor én is lecsekkolom a hétvégén a dolgot, mert szimpatikus a cucc :D. Ha veszek akkor lesz teszt.

    VálaszTörlés
  7. Lolly,
    a Careblend miyen árkategória? Sajnos nálunk nincs MAC, viszont a Juvena On The Move-ot nagyon nézegetem, de még az ára kicsit visszatart a vásárlástól.
    Van értelme a kettőt összehasonlítani?:)

    VálaszTörlés
  8. Nincsen értelme, teljesen más a kettő. A Careblend olyan 6500 körül van és konkrétan egy púder, nem egy olyan átlátszó krémes dolog, mint a Juvena, ami ugye azért olyan drága mert ránctalanító hatóanyagok is vannak benne. Mondjuk abban hasonlítanak, hogy mind a kettő felfrissíti a sminket és hidratálja a bőrt.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.