Hozd felszínre a benned rejlő istennőt - Jennifer Lopez a Gillette Venus arca lett

11:45 de.
Most már tudom honnan van ennyi pénzük a sztároknak! Jennifer Lopeznek például onnan, hogy egyszerre a reklámarca a L'Oréal-nak és a Gillette-nek. Pedig tutira nem is borotválja a lábát. De hát a pénz nagy úr, a reklám kedvéért úgy tesz, mintha borotválná. Meg el is énekli a vénuszos dalt. Az eredeti mintha jobb lenne... Ti megvennétek a vénusz borotvát csak mert Jenny a házttömből (ez most humor akart lenni,  Jenny from the block...) reklámozza??

Itt a reklám:



Meg a dal is:

8 megjegyzés:

  1. Sosem szerettem Jennifer Lopezt, és nem is fogom megkedvelni, egyszerűen irritál. Úgyhogy nem, nem venném meg csak miatta a borotvát. Viszont régebben oda meg vissza voltam Kate Moss-ért, és minden átala reklámozott Rimmel szempillaspirált megvettem. Szóval van olyan, akivel nekem simán eladhatnak dolgokat. :)

    VálaszTörlés
  2. Én meg meg voltam őrülve a Scarlett Johansson-os L'Oréal reklámokért és minden szájfényt meg rúzst megvettem ami rajta is volt :D. Most így vagyok Lady Gaga-val, pedig már ki kellett volna nőnöm ezt a hülyeséget :D

    VálaszTörlés
  3. Ezt nem lehet, de talán nem is kell. :)

    VálaszTörlés
  4. Jennifer Lopez eleve nem egy cruelty-free alkat, hát a L'Oreal-al és a Gilette-l ezt most tökéletesen bebizonyította. (Messziről kerülöm a termékeiket) Szerintem nincs sok értelme borotvát reklámoztatni vele, mindenki tudja, hogy biztosan nem tölt el napi 5-10 perceket azzal, hogy leborotválja a lábát.

    VálaszTörlés
  5. Nyilvánvalóan, mivel a sztárok mind véglegesen megszabadulnak tőle :D végülis van pénzük rá...
    És ne is emlegesd ezt a cruelty-free dolgot, én totál sokkot kaptam, amikor elolvastam a listát.... de az emberek többségét sajnos nem érdekli vagy nem is tudják és a legtöbbjük meg ígyis úgyis keresi ezeket a márkákat, mert olcsó (összes loreál, garnier stb.) vagy mert presztízs márka (armani, lancome, ysl, stb). Szívesen nézegetem én is ezeknek a nagy márkáknak a sminkjeit meg termékeit, és a blogon is megmutatom, mert érdekli az embereket, de venni soha, de soha nem veszek tőlük!

    VálaszTörlés
  6. Hú, ezen most meglepődtem, mármint, hogy nem veszel állatokon tesztelt termékeket. Én is próbálom magam tartani ehhez, bár pont a múltkor épp megszegtem a saját listámat. :S De most örömködök. :)

    VálaszTörlés
  7. Amióta tudom, hogy mely cégek végeznek állatkísérleteket azóta igyexem kerülni a termékeket. Egyetlen egy kivétel van, de nincsen más választásom mert csak a loreal majirel hajfestéket bírja a hajam... próbálok alternatívát keresni erre is. Nagyon a szívemen viselem az ilyesmit, soha nem tudnék bundát sem hordani. De vegetáriánus nem leszek akkor se... az már hülyeség...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.