A hét érdekessége - Glee parfümök

2:43 du.
Komolyan már mindenki/minden nevével el lehet adni parfümöt? Semmi bajom konkrétan a Glee sorozattal, sőt egyenesen imádom, de azért nekem ez már túlzás. Na nem akadunk ki...nyugi... szóval Angliában nemsokára a piacra dobják ezt a három parfümöt, érdekes módon nem a sorozatbeli karakterekhez kapcsolva, csak egyszerűen a Glee Gold, Glee Purple és Glee Red neveket viselik. Azt nem tudom, hogy konkrétan milyen illatúak, arról nem volt infó csak az árról, kb 10 font (3000 Ft) lesz. Nektek mi a véleményetek erről az adjunk el a nevünkkel mindent, amit csak lehet trendről??


7 megjegyzés:

  1. Ügyesen csinálják,mert lesz,aki úgyis megveszi. Én nem azt hibáztatom,aki kitalálja,hanem azt,aki megvesz minden hülyeséget a neve miatt. Ez is egyfajta sznobság.

    VálaszTörlés
  2. Én személy szerint nem döbbenek le ezen már...amióta a Disney Channel bármit képes eladni a Hanna Montanas chips-től egészen a Jhonas Brothers-es cuccokig....

    VálaszTörlés
  3. a hannah montanas chips a csúcs

    VálaszTörlés
  4. pont ma láttam a teszkóba 2000valamennyíért:d tuti veszek:d

    VálaszTörlés
  5. dejó,hogy csak most vettem észre ezt a posztot:D töredelmesen bevallom, sose néztem a glee-t,mégis megvan a lila parfüm, mert olyan illata van, amihez még hasonlót sem éreztem soha, nekem nagyon tetszik:D
    hannah chipsre annyit mondanék, hogy én a johnny deepeset szoktam venni és azért,mer kukoricalisztből van és csak 150 kcal van benne, nem véletlenül akarják felkelteni a gyerekek érdeklődését a csomagolással.....(a többi chips alsó hangon is 500kcal)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.