A hét érdekessége - 3 napos hajegyenesítö

Álmaim netovábbja az alábbi kis finomság! Nyugaton ismert és elismert márka a John Frieda (professzionális márka otthoni használatra), amely nem olyan régen egy fantasztikus újdonsággal rukkolt elő: egy olyan hajegyenesítő spray-jel, amelytől 3 napig szögegyenes marad a legrakoncátlanabb haj is. Nedves hajra kell fújni, szárítani, majd vasalni és az ígéret szerint 3 napig nem is kell utána semmit csinálnunk, a hajunk tökéletesen sima, fényes és egyenes marad. Egy tesztelő szerint a termék tökéletesen működik. Nekem csak egy kérdésem van: miért pont három nap?? Miért nem egy hét?? Ettől függetlenül kéne ez nekem az átkozott bongyor, sehogy nem álló hajamra, mint levesbe a só (hülye hasonlat de találó)! Az ára 7 angol font körül mozog, ami kb 2200 Ft-nak felel meg. Lazán megéri, ha már 3 napig nem kell elővennem a vasalót. Kéretik Magyarországon is forgalmazni!

Csodafegyvernek minősülő készítmény

22 megjegyzés:

  1. Te jóó ég!
    Szerelmes letteeem... <3

    VálaszTörlés
  2. Azt hiszem vhol olvastam (talán Dorkánál) hogy a müllerbe van ez a márka..

    VálaszTörlés
  3. itt, szal hátha ez is van ott: http://www.youtube.com/user/dorkasminkel#p/u/13/t5Gnii_dhvY

    VálaszTörlés
  4. Ellentétes hatású nincs?Ami göndörít?:D

    VálaszTörlés
  5. Jó tudni.... csak az a baj, hogy nálunk nincsen müller elérhető közelségben :(

    VálaszTörlés
  6. ami nekem pont nem esik útba akárhová is megyek...
    de rászánom magam, ha lesz időm, hogy szándékosan arrafelé menjek egyszer :D

    VálaszTörlés
  7. Ez nekem is kell. De jó lenne, ha tényleg tartana 3 napig.

    VálaszTörlés
  8. Ha találok ilyet a müllerben esküszöm kipróbálom!

    VálaszTörlés
  9. elsö dolgom lesz holnap bemenni a müllerbe és venni 10kartonnal :D küldök neked is Lolly :D (fel kell belöle tankolni,mielött még kivonják a forgalomból.. -.- )

    VálaszTörlés
  10. van göndörítő hajhabjuk, el is zarándokoltam a müllerbe és megvettem (1800 péz), de sajnos nem sokkal jobb, mint pantene és társai. (egy picit talán kevésbé húzza le a fürtöket)

    VálaszTörlés
  11. Zsuzs én már próbáltam hiper szuper göndörítőt csak marha drága. Kerastase oleo curl hajon hagyható göndörítő balzsam. Isteni jó és egyáltalán nem nehezíti el a hajt, lehet nedvesen meg szárazon is használni. Csak asszem egy tubus ilyen 8000 körül van.

    VálaszTörlés
  12. Szia! A fodraszom foglalkozik tartos simitassal, jomagam december kozepen vetettem ala magam a kiserletnek es meg mindig szep egyenes a hajam (eredetileg kisse hullamos). Hajmosas utan csak megszaritom es semmi mast nem kell vele tennem. Elvileg 3 honapig tart. Szolj ha erdekel, megadom az elerhetoseget.

    VálaszTörlés
  13. Már nekem is volt így egyenesítve a hajam, csak nemtom magam rászánni, hogy elmenjek még egyszer... sokáig tart én meg nem vagyok kifejezetten türelmes fajta :D

    VálaszTörlés
  14. Lolly..én nem találtam ezt meg a müllerben.. valszeg mo-n még nem forgalmazzák. ez a tartós simítás viszont érdekel.. hogy csinálják? nem tudom..szerintem az én fodrászom nem csinálja.. miröl is van szó? :) kösz az infot elöre is :)

    VálaszTörlés
  15. Brazil keratinos egyenesítésnek hívják a tartósat, kb 3-4 hónapig tart a hatása, és csak nagyon kevés szalonban van mert elég drága egyébként. Mondjuk hajhossztól függ persze, de szerintem 10ezer fölött van, ha nem több. Hajasban és Zsidró szalonokban csinálják.

    VálaszTörlés
  16. Sajnos nem mukodik valoban gondor hajon. Csak egyszerubben vasalhato tole a haj.

    VálaszTörlés
  17. az már megy csodaszer nélkül is :D

    VálaszTörlés
  18. Kaptam egyet ajándékba megint. Levágattam a hajamat, még göndörebb lett, gondoltam hátha segít, újra megpróbálom.... az eredmény továbbra is semmi... körkefével, hajvasalóval jobb eredményt tudok elérni... és tartósabb is.

    VálaszTörlés
  19. én is rájöttem hogy nem érnek ezek semmit se...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.