Essence Nail Art újdonságok

8:40 de.
Nem vagyok egy kifejezetten körömbubus típus, nem gyűjtögetek körömlakkokat, meg ilyesmiket, már csak azért sem mert műkörmöm van és így nem szükséges. De a Manhattan pasztell kollekciója azért az én szívemet is megdobogtatta és most itt vannak az Essence körmös újdonságai is. Ezek is megdobogtatták egy kicsit a szívemet. Főleg a Nail Art Twins lakkok, azok közül is a szürke-türkiz kombó (a szürke mindenhol jelen van, tényleg a legdivatosabb szín lesz az idén). A már jól ismert mágneses lakkokból is lesz 5 új árnyalat plusz természetesen a kis mágnest is lehet majd újra kapni. A hipertrendi (fel nem foghatom, hogy miért) repedezős csodákból is kapunk, ez engem még mindig nem győzött meg, de hátha. Egyébként nem rosszak a színei. Újdonság a Special Effect Topper, amik különleges színű, csillámos fedőlakkok. Lesznek még matricák, lakktollak, meg tip painterek is, plusz egy lakk kifejezetten a nyomdás készlethez, ami nekem soha nem működött. Nektek mi kellene a kollekcióból? Csak én vagyok rázsongva a szürke dologra, vagy tényleg van benne valami?

Nail Art Cracking Base Colour és Top Coat

Nail Art Magnetics

Nail Art Magnet

Nail Art Twins

Nail Art Special Effect Topper

Nail Art Stampy Polish

Nail Art Freestyle & Tip Painter
Nail Art Pen

Nail Art Sticker

Nail Art Tattoo

18 megjegyzés:

  1. hello
    a nail art pen ek ből amik jelenleg forgalomban vannak tudsz valamit?
    mert amit én láttam narancsszín , annak fehér a vége...akkor hogy fog ez a körmömre? mert így még 299ért sem mertem megvenni..
    köszi üdv

    VálaszTörlés
  2. engem a mágneses lakkok nagyon érdekelnének, de így kép alapján nem tudom, tetszik-e, nagyon egyformák az árnyalatok. a nail art twins-ből pedig az utolsó kettő kivételével mind jöhet, szépek nagyon, főleg az éjfélszínű topper tetszik (: a special effect lakkokra is kíváncsi vagyok, így első ránézésre el nem tudom képzelni, mit tudnak...

    VálaszTörlés
  3. nem vagy egyedül, nálam is szürke mánia tombol (mondjuk már vagy 6 éve :). van is egy pár lakkom, meg már csillámos fedőt is vettem rá. viszont van az a zöld és hozzá a fedőlakk, na az kell. a csillámosa olyan űrös egy kicsit, és nekem most a másik mánia az űr :D mármint tudjátok, az ilyen csillogós, szép, űrben készült képek.

    VálaszTörlés
  4. Fúúú Susie, pedig nekem volt olyanom, de egyszerűen nem emléxek, hogy milyen volt... de szerintem narancssárgán fogott, mert a fehérnek fehér színű volt a csomija is rózsaszín betűkkel, ha jól rémlik.

    VálaszTörlés
  5. Kata teljesen megértelek :DD én is imádom az űrös, metálos dolgokat meg a szürkét :D

    VálaszTörlés
  6. köszi!
    gondolom akkor olyan lehet hogy lefolyik a hegyére a szín :)
    köszi
    üdv

    VálaszTörlés
  7. én is oda vagyok a szürke mindenért :D Az az egy szín az, ami szerintem szinte mindenkinek jól áll, legalábbis smink téren.. vagy nem? :D de én a ruhákban is imádom a szürkét, körömlakkban is, kiegészítőkben is...minden téren :)
    ÉLJENEK A SZÜRKE KIS EGÉRKÉK! :D
    Egyébként már nagyon várom ezeket a körömlakkokat, mert nagyon tetszenek..:) meg persze a többi essence dologra is kíváncsi vagyok már. Jövőhéttől lesznek kaphatóak?

    VálaszTörlés
  8. Én még tavaly ősszel kattantam rá nagyon a szürkére. Amiből csak lehetett szürkét vettem így már van egy szürke Essence lakkom és hozzá a mattíttó fedőlakk. Együtt szoktam használni a kettőt. Én imádom.(:

    VálaszTörlés
  9. nekem tetszik ez a repedezős körömlakk :) de ugye a felső réteg (vagyis a második lépés) az, ami berepedezik? mert akkor remélem, hogy más alaplakkokkal is működik :)

    VálaszTörlés
  10. ja, és még egy kérdés: mikor lesznek szerintetek ezek kaphatók?

    VálaszTörlés
  11. Maga a repedezős effekt nem tetszik különösebben, de biztos érdekes lehet megfigyelni, hogyan alakul ki, úgyhogy puszta kíváncsiságból előbb-utóbb beszerzek egyet. A special effect fedőkre is kíváncsi vagyok, ha jól látom a felsők glitteresek, de az alsókból ránézésre nem lehet megállapítani, mit tudnak.

    VálaszTörlés
  12. mi az a mágneses lakk :D?

    VálaszTörlés
  13. Ariel mindegyik lakkal működnek a repedős fedőlakkok én kipróbáltam :D és szerintem március-április környékén jönnek

    VálaszTörlés
  14. Castia az alsók én úgy nézem hogy metálfényt fognak adni valószínűleg, de majd kiderül :D

    VálaszTörlés
  15. Én úgy tudom a szürke lakk tavalyi szín, és idénre már ki fog menni a divatból, bár lehet a drogériákba pont ezért kerül be most. Ki tudja :)
    A másik szín ami még népszerű lehet mostanában a csokibarna. Nekem az jobban bejön mint a szürke, de a barnás szürke sem rossz :)

    VálaszTörlés
  16. Idén is még nagyon megy a Diornak is jelent meg most tavasszal egy szürke lakkja és szájfénye is. A szájfény nagyon ütős!

    VálaszTörlés
  17. hú, szürke szájfény? Érdekes lehet :)

    VálaszTörlés
  18. Nézd meg szerintem és próbáld ki. Nagyon klasszul néz ki, olyan meghatározhatatlan színe van a szájon.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.