Clinique Bottom Lash Mascara

Szeretem a Clinique spiráljait, szinte mindegyiket próbáltam már és egyikre sem tudok panaszkodni. Így kíváncsian várom a hazai megjelenését az új Bottom Lash-nek is, amely egy speciálisan az alsó pillák festésére kifejlesztett picike kefével rendelkezik. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem néha meg szokott gyűlni a bajom az alsó pillasor festésével, olyankor tök szép fekete foltos-csíkos-maszatos az alsó szemhéjam és persze ha le akarom törölni elmaszatolódik vagy lejön a szemhéjpúder vagy összekócolódnak a pillák...vááá. Szóval ki kell ezt próbálni, hátha ezzel könnyebb lesz a dolog meg maceramentes. Ráadásul a csomagolás is nagyon szép :). Amerikában már lehet kapni, 10 dollárért (kb 2000 Ft).

Szép virágos a csomagolás

Kinagyítva a kefe

4 megjegyzés:

  1. Ó, ez lesz az én megmentőm! Gyárilag göndörek a pilláim, és alul pl rálógnak emiatt kicsit a bőrömre, normálisan kifesteni egy nagyobb kefével nagyjából olyannyira lehetetlen, mint partvissal vékony tusvonalat húzni:)
    Egyébként nálam a legjobb módszer a felkenődött festék eltávolítására, megvárom hogy megszáradjon, és körömmel kicsit "megkapargatom". Ez így most irtó bénán hangzik, de egyfelől nem mázolódik szét, másrészt nem szedi le a sminket, mint ahogy egy vattapálcika tenné.

    VálaszTörlés
  2. na ha az én spirálom megszárad egy atomrobbanás sem viszi le, muszáj még azelőtt leszednem. De nagyon vigyázva szedem csak le :D

    VálaszTörlés
  3. :)))))
    Én félek az atomrobbanás álló spiráloktól, mert azokat a pillákról se tudom a nap végén rendesen leszedni:)

    VálaszTörlés
  4. Lemosóval simán lejön, csak dörzsivel nem :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.