Kell egy kis luxus | Guerlain

Noha igazából a szívem (és a pénztárcám) inkább a közép árfekvésű szépségápolási termékek felé húz, azért néha napján vágyok én is egy kis luxusra. Csak úgy, mer mindannyian megérdemeljük! És mi is is lehetne luxusabb, mint a francia Guerlain márka, amely már lassan kétszáz éve kényezteti el csodás termékeivel a hölgyeket. A mai posztban három új terméküket szeretném nektek bemutatni: egy rózsás ajakápolót, egy parfüm illatú pirosítót és egy.... áááá nem lövöm le a poént arctisztítót. 



KissKiss Roselip

Rettentően nehéz eset vagyok ha ajakápolókról vagy színezett balzsamokról van szó, megtaláltam már a tökéleteset, tudom mit szeretek és nagyon-nagyon-nagyon ritkán merek új dolgokat kipróbálni. De ebbe a meseszép, hercegnős, rózsaillatú fehér-arany kincsbe első látásra beleszerettem. Annyira nőies, annyira elegáns és kifinomult, hogy képtelenség volt ellenállni és nem csak a külcsín varázsolt el, hanem a belső is. Reggelente, sminkeléskor szoktam használni és rögtön az első használat után észrevettem, hogy extrán simák az ajkaim, sokkal szebben mutatott rajtuk a rúzs, sőt még a love-hate kedvenc Nars Bolero-m (iszonyat száraz, matt formula) is gyönyörű volt fölötte. A Morning Rose-nak nem igazán van színe, nagyon-nagyon halvány rózsás tónusú, fénye is alig van (pont emiatt tökéletes rúzs bázis), de rajta kívül még létezik öt másik, erőteljesebb árnyalat is. (KissKiss Roselip Hydrating & Plumping Tintted Lip Balm - Morning Rose, kb 11900 Ft)



Rose Aux Joues Blush

Bevallom, nem a termék hibájából, de nem lett a kedvencem ez a kis pirosító, ugyanis nagyon erős parfüm illata van (az Insolence-re hasonlít a leginkább, egyébként imádom, csak nem sminkben :D) és sajnos van egy kis allergiám ugye... Szerencsére több alkalom után sem ütött ki, de azért mindig félve használom, pedig igazán gyönyörű, de hát ez várható volt egy 15000 Ft-os pirosítótól. A pigmentáció pont tökéletes, nem túl erős, szépen építhető-satírozható, egyáltalán nem porzik és rendkívül tartós a formula. Bónusz, hogy a mellékelt ecsetet egész jól lehet használni, ha nincs más a kezünk ügyében. Nekem a hat közül (összeillenek a Rose Lip balzsamokkal) Pink Me Up árnyalat van meg, ez egy melegebb tónusú, nagyon szép aranyosan ragyogó rózsaszín, ami egészséges színbe és fénybe öltözteti az arcot. (Rose Aux Joues Tender Blush - Pink Me Up, kb 15300 Ft)




Mousse de Beauté Cleansing Foam

Érdekes módom, én a sminkőrült, a három termék közül gondolkodás nélkül ezt választottam kedvencnek. Egy 'sima' arctisztítót... Na jó, nyilván nem egy sima arctisztítóról van szó, hanem egy zseniális arctisztítóról. Kicsit féltem először a habos formulától, azt hittem hogy nem fog elég jól tisztítani, hogy nem viszi le a sminket, de soha, egyetlen egy lemosóm sem tisztított még ilyen alaposan. Mindent lehoz, maradéktalanul, még a durván fekete füstös szemet is (igen, én ezzel mosom a szememet is), anélkül, hogy irritálná és szárítaná a bőrömet. Tudom, hogy ez így még annyira nem hangzik extrának, de nekem egy megváltás, hogy nem húzódik az arcom és hogy extrán frissnek, tisztának, ápoltnak és gyönyörűnek érzem. Egyszerűen imádom, álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire odáig leszek érte, csak ajánlani tudom a Guerlain új arctisztítóit, mert tényleg ott van bennük az a plusz, amit megfizetünk. Csillagos ötös unikornis :). (Mousse De Beauté Cleansing Foam, kb 15000 Ft)




Ti próbáltátok már a Guerlain termékeit???

4 megjegyzés:

  1. Árat légyszi a másik kettőhöz is . AKAROK OLYAN AJAKÁPOLÓT TE JÓÉÉÉG!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bocsánat, pótolom a hiányosságot (ez van ha éjjel kettőkor ír az ember posztot :D)

      Törlés
    2. ööö... köszi de.öö.. már nem is akarom annyira :'D úgy látom max egy mac lipstick fér bele a keretbe :D sápadt, sárgás bőrtónusra te milyen rúzst ajánlanál? barackos v rózaszínes? köszi :D -Bodri

      Törlés
    3. egy szép barackos nude :) mondjuk a pure zen vagy a shy girl, de ha valami kicsit extrára vágysz akkor velvet teddy vagy honey love ;)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.