Fényjáték - Strobing technika a'la MAC

A csodás kontúr paletták után most jöjjenek a fények, a highlight, a ragyogás, a kedvencem, az életem értelme. Lassan több highlighterem van itthon, mint pirosítóm, minden egyes nap, legyen akármi, használom is őket, minél fényesebb és különlegesebb, annál jobb. A strobing-ról (vagyis a kontúr nélküli highlight technikáról) már írtam egy kis szösszenetet ITT, de a MAC volt olyan kedves, hogy küldött nekem egy szuper anyagot róla, amit most megosztok veletek is ;).

Strobe Cream

Nem vagyok különösebb rajongója a krémes dolgoknak, így a Strobe Cream sem volt különösebben ismerős számomra, bár tudtam, hogy már régóta létezik, de, hogy idestova 15 éve lehet kapni ez még engem is meglepett. Sőt, azt sem tudtam róla, - szégyen szemre - hogy nem csak mesés fényt ad az arcnak (fényvisszaverő és gyöngy részecskék vannak benne), hanem ápolja is azt, így egy igazán innovatív ápoló+smink termékről van szó. A krémet önmagában (nagyon szépen felélénkíti a fáradt, fakó bőrt, plusz tele van antioxidánsokkal) és alapozóba keverve is lehet használni, attól függően, hogy milyen hatást szeretnénk elérni, sőt nagyon jól rétegezhető is.



A MAC profi sminkesei a felvitelt ujjal vagy a  188-as kicsi duo fibre ecsettel ajánlják (a szivacs beszívná az anyagot, pápá beauty blender...) vagy közvetlenül a megtisztított, hidratált arcbőrre (így az egész arc egészségesen ragyogó lesz), vagy alapozó után a kiemelni kívánt területekre. (Strobe Cream, 50 ml - kb 11000 Ft, 188 Small Duo Fibre Face Brush - kb 13000 Ft)

Mineralize Skinfinish

Ők már régi ismerőseim és kedvenceim :). A három legtökéletesebb árnyalat a strobing technikához a mesés Soft&Gentle (halvány barackos bronz), a nagyon természetes Lightscapade (lágy bézs multidimenziós fénnyel) és a  meleg fényű Global Glow (rezes tónus). Mindegyikük nagyon finom textúrájú, nagyon fényes és csodaszép természetesen. Világosabb bőrűeknek mindenképpen a Lightscapade-t ajánlom, extra csillogásért a Soft&Gentle-hez forduljatok, a sötétebb bőrűeknek pedig a Global Glow lesz a tökéletes választás. (Mineralize Skinfinish - kb 9000 Ft)

Lightscapade, Soft&Gentle, Global Glow

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.